icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

maxi2
31. aug 2018

@dkzuzana super👍držím ✊

sandrita124
31. aug 2018

@dkzuzana držím palce 🙂 daj potom vediet

verkverk
31. aug 2018

@bona69 no len ja som v pohode,to manzel ma zle spermie...

dkzuzana
autor
31. aug 2018

@maxi2
@sandrita124 dievčatá, tak dnes z toho nic nebolo, predstavte si, vyzerá to tak, ze dnes mam pravdepodobne ovulaciu, o ktorej som si myslela, ze ju nemám, mozno zabrali niektoré z liekov, takze sa počká do najbližšieho menzesu a urobí sa priechodnosť potom. Vy sa mate ako?

maxi2
31. aug 2018

@dkzuzana ja som dnes bola u doktorky po výsledky z prevetivky. A mám v moči hnis a bielkoviny tak dúfam že sa nám tento mesiac nezadarilo 🤔

bona69
31. aug 2018

@verkverk no u nás manžel nebol na spermiogram,ale bral vit e, selén so zinkom a tinktúru z kotvicnika.

dkzuzana
autor
1. sep 2018

@maxi2 myslis, ze by to nejak ovplyvnilo plod?

laurazma
1. sep 2018

tak dievcata, ja som mala vcera asi po pol roku konecne pozitivny ovulacny test (a to som vraj v poriadku)...tak este jedna moznost pred ivf, kedze v chladnicke uz mam zasoby liekov 😏 kiezby to tak vyslo 🙏

bibiankaka
1. sep 2018

@laurazma Držím palce.

laurazma
1. sep 2018

@bibiankaka dakujem krasne! 🙂

sandrita124
1. sep 2018

@verkverk aj moj ma slabe spermie.ako to budete riesit?

sandrita124
1. sep 2018

@dkzuzana a to sa nemoze vysetrit aj cez ovulku? Tak mozno sa Vam zadari prirodzene.mne zas prislo dnes tak luto skoro az do placu ked som si pomyslela na to, ze co ked sa nam este dlho nepodari.Nechcem ist na umele.naco ked ja som ok.a mrzi ma, ze moj muz sa nechce vzdat cigariet a pitia.pije fakt dost, som z toho nestastna.ked mu to poviem len sa nastve.neviem ako to mam riesit.cele je to tazke

verkverk
1. sep 2018

@sandrita124 ja neviem...v CAR hned jedine umele,ale poznam kopu muzov co mali to iste,brali vitaminy a podarilo sa prirodzene,jednym cez inseminaciu....tak stale verim...ale uz aj vek a nechce sa mi cakat,aj deti co mame v rodine uz vsetci maju velke,len my nic...

maxi2
1. sep 2018

@dkzuzana bielkoviny v moči a hnis je nebezpečný hrozia problémy a komplikácie 😔 tak uvidíme

sandrita124
1. sep 2018

@verkverk presne som na tom takisto tiez sa mi uz nechce cakat ale ani na umelé ist.len roky letia uz skusame 3 rok a stale nic a obidvaja berieme vitamíny.som sklamana a znechutena ze to nejde.okolo mna uz vsetcia maju deti.kolko mas rokov?

bibiankaka
1. sep 2018

@verkverk môžem vedieť čo má manžel zlé v spermiograme ? My máme tiež zlé vysledky ale umelé nám zatiaľ v CAR neodporúčali

dkzuzana
autor
1. sep 2018

@laurazma gratulujem👏🏻👏🏻 Drzim velmi palce, uzite si😁😉

dkzuzana
autor
1. sep 2018

@sandrita124 tak to mi je luto😔 mozno preto sa nedarí, lebo vam to dáva priestor na to, aby ste najskor toto vyriešili

verkverk
1. sep 2018

@bibiankaka naposledy len par spermii....

verkverk
1. sep 2018

@sandrita124 ja 30 a ty?

minicka20
3. sep 2018

Dievčatá v jeden deň asi tak na 2 hodiny som mala ružový výtok a teraz mi mešká ms 2 deň no test je negatívny . Môže byť že test to ešte neukáze aj keď mi uz ms mešká ? Dakujem

minicka20
3. sep 2018

@daniela2227 Dievčatá v jeden deň asi tak na 2 hodiny som mala ružový výtok a teraz mi mešká ms 2 deň no test je negatívny . Môže byť že test to ešte neukáze aj keď mi uz ms mešká ? Dakujem

minicka20
3. sep 2018

@dkzuzana Dievčatá v jeden deň asi tak na 2 hodiny som mala ružový výtok a teraz mi mešká ms 2 deň no test je negatívny . Môže byť že test to ešte neukáze aj keď mi uz ms mešká ? Dakujem

daniela2227
3. sep 2018

@minicka20 vsetko je mozne .a aky test si robila?

dkzuzana
autor
3. sep 2018

@minicka20 jasne, niektorým dievčatám ukazuje az po týždni meškania. Drzim palce 🤞🏻

val9
3. sep 2018

@minicka20 ahoj no ja mam zatial tiez testy negativne, raz dvakrat mi vysiel nejaky "dusik" ale neverim tomu velmi .. sobota nedela som mala zlty vytok a sem tam ruzovy. Termin ms mam zajtra :/

sandrita124
3. sep 2018
verkverk
3. sep 2018

@sandrita124 rovanko stare a rovnake problemy,joj...

verkverk
3. sep 2018

@sandrita124 a zajtra mam dostat a klasika poznam sa,tak citim ze kazdu chvilku...ach...

kathhii
3. sep 2018

Dievčatá,
píšem Vám z vlastnej skúsenosti, po 1,5 roku sa nám konečne podarilo otehotnieť. Zaskočilo ma to, lebo som ani nedúfala, už sme sa chystali na druhú insemináciu. Píšem Vám, čo mi pomohlo, možno to pomože aj Vám:

NESLEDUJTE ovuláciu, neznervoznujte sa bližiacou sa menštruáciu a ani nesledujte nejaké tehotenské príznaky a podobne. proste sa na to vykašlite- viem, že je to ťažké, ale v mojom prípade bola 90 percent na príčine psychika. Stále som sa sledovala- a keď som sa prestala, tak som zostala tehotná :D
VENUJTE sa koníčkom,nájdite si zmysel života aj bez dieťaťa, nájdite si nejaké nové- ja som začala chodiť na brušný tanec- prestala ma bolieť chrbica a začala som sa cítiť viac žensky- neviem, možno mi aj uvoľnilo nejaký blok :D
UPRACTE SI V HLAVE- ja som bola na pokraji psychického zrútenia, našla som si koučku, ktorá ma dala dokopy- určite pomože aj dobrý psychlóg- ja som mala podporu z každej strany, no potrebovala som sa vyrozpávať aj s cudzím človekom.

VŠETKY NEGATÍVNE MYŠLIENKY skúste transformovať na pozitívne, vtipné- veľmi sa Vám uľaví.