Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
Ahoj baby . Hustý biely výtok a bolesť brucha ako pred ms .... žiadne iné problemi . Neviete čo to znamená ?
@junovedievca ahoj, ako sa ti darí s clostilom? už ho mám aj ja, dnes druhý deň užívania
@dkzuzana ahojky ja ho este mam v skrinke.cakam kedy dojde mrcha a zacinam.mala by dojst dnes alebo zajtra takze som zvedava ako to budem znasat.normalne sa toh9 bojim.Znasas ho dobre?
@junovedievca zatiaľ áno, necítim nejaké zmeny. V pondelok idem na kontrolu, či reagujem a folikul rastie, tak som sama zvedavá. Nemáš sa čoho báť, veď len ďalšie lieky do zbierky 😉
Ahoj babule . Neviete mi pomôcť. ? Mám slabú maternicu ,neudrží bábo . Neviete čo by pomohol ju dať dokopy ? Prosím.
@minicka20 Neviem ti poradit,ale viem co je to "potratit nie raz"...Ale skus pouvazovat ci by si neprisla na Slovensko porobit si komplexne testy.Vies ci mas ok stitnu zlazu?hormony?hematologiu?reprodukcna imunologia?proste mi to pride take rukou mavnutie ze "slaba maternica".Asi ti tam neurobia testy pri tom anglickom pristupe na vsetko,co sa robi na SK po 2-3 potrate.Podla mna nepoznas skutocnu pricinu svojich potratov a "slaba maternica" nie je pricina.Na zaklade coho ta takto diagnostikovali?Kym si neporobis test stracas cas lebo je tou riziko dalsich potratov.
@minicka20 to by som aj ja chcela vedieť. A ako si to zistila teda gyn to ako zistil že máš slabú maternicu? Viem ze si prišla o bábo ja za posledné dva roky 2x v 6tt. No začali sme chodiť do centra ideme na IUI mam nachystané lieky a inj tak dúfam ze sa zadari a progesteron na udržanie tehu.
Ahojte , brali ste niektorá Duphaston a mali ste v strede cyklu spinenie? Je to normálne alebo ho mám radšej vysadiť? Ďakujem
@butterfly333 ja som prisla o babo uz dost krat . A len cez ultrazvuk :/
Baby . Teraz nechápem tomuto . Včera som si robila 2 tehu testiky len tak do istoty lebo lekárka povedala ze po potrate neotehotnies kým sa poriadne nevycistim . Od vtedy som mala už normálne ms a dnes by som mala dostať druhú. Včera som urobila testy a zabudla ich na skrinke . Boli myslim negatívne a dnes ráno keď som ich išla vyhodiť vyzerali takto :/ Čo to myslíte že znamená ?
@minicka20 brala by som ich ako neplatne a urobila novy a ked do 5 min nic tak ho vyhodila hned do kosa
@hennyinnsbruck skúsim po práci urobiť nový :/ ms neodradila ešte čiže ak dnes nedôjde tak odpoveď sa hneď dozviem lebo ms mi akosi nikdy nnemeskala a vždy začínala z rána :/ uvidime
@minicka20 počkaj za ranným budeš mať väčšiu istotu
@adrienka180 jeden po práci a druhý ráno :D nejde mi to do hlavy :/ vobec
@minicka20 no ja už 7x. Takže ja vždy musím ležať pichať inj celé tehu. Verím že teta sa to podarí práve dnes sa mi snívalo že sa to podarilo a ja už chodila s bruškom.
@butterfly333 Jeeej keby si tak mala pravdu a ešte tak nečakane keď mi doktorka povedala ze sa to nestane a tu bum a mimi 🙂 tebe držím palce tiež . Určite sa všetko na dobre obráti
@minicka20 Drzim palce
@minicka20 ďakujem veľmi pekne aj tebe držím palce a prajem všetko dobré.

@dkzuzana Jeeeeeeeej, ďakujem 😘😍 si ma veľmi príjemne prekvapila 😀 😘