Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
@minicka20 ma ten clear blue rovnaku citlivost ako tie prve ??? Lebo tie vcerajsie '' ciarky'' su silnejsie.. Testni rovnakym ako vcera
@hennyinnsbruck neviem vôbec :/ no skúsim znovu po práci :D
Neviem či prichádza ms ale mám ružový výtok 😏😥
Baby ja už tomu vôbec nechápem :( na teste duch a zrazu toto :( mne sa to asi nikdy nepodarí :(
Ahojte, pridam sa aj ja k vam...mam 35DC, meskaju teda 5-6 dni...nikdy mi to tak nemeskalo, brucho boli jak dive ale testy furt negativne :(((
@minicka20 uvidíš zajtra, testni ráno, drž sa😘
@beckynka07 držím palce, ešte môže ukázať 😉
ahojte baby, ako sa máte? čo máte nové?
nemáte náhodou niektorá skúsenosti u svojich mužoch s vitamínmi fertilan, pri zlom spermiograme? je to na ten princíp ako folandrol? alebo niečo lepšie. Ďakujem
@dkzuzana ahoj. my sa stale snazime a mesiace plynu a stale menstruujem 🙂 moj muz bral folandrol a trocha zmenil zivotospravu, obmezil stres, zacal pracovat v zahrade a neviem, ci to pomohlo ale sg sa zlepsil. fertilan nepoznam. skus si porovnat zlozenie, ci to je na rovnakom principe, alebo v niecom ine.
ja som absolvovala vysetrenie v gynfive, zobrali mi stery, krv a dnes mi robili priechodnost. vsetko ok az na krv. povedali mi, ze mam vela vajicok a vraj to vyzera na PCO :( Vobec som s tym neratala a nechapem to, pretoze menstruaciu dostavam pravidelne, maximalna odchylka su dva dni. myslela som si, ze pri PCO nebyva ovulacia a tym padom ani menstruacia. Nemate s tym niektora skusenost?
@janickadusicka takze uz mas za sebou priechodnost😊 pco sa neboj, nasad inofolic, velmi pomáha, drzim palce
@janickadusicka do ktorého gyn five chodíš? Aj a som bola dnes v gyn five v Nitre na iui
@dkzuzana a naco je infolic? pomaha pri pco? ja som si zacala googlit o tom a asi by som nemala tolko citat, lebo si viem na seba aplikovat vsetky priznaky, okrem zvysenej hmotnosti a vynechavania cyklu. chcem sa ist este poradit k svojmu gynekologovi, co navrhuje, pretoze v gynfive hned zacali rozpravat o asistovanej reprodukcii. ja by som k babatku rada prisla prirodzene. stale nemam pocit, ze mame dake neriesitelne diagnozy.
@butterfly333 ja tiez chodim do nitry, sme sa aj mozno stretli 🙂 a v nitre robia iui? myslela som, ze na zakroky posielaju do BA.
@janickadusicka áno v Nitre robíš iui a bola si tam hneď ráno? Ja som tam prišla na 7h a okolo 8:30 ma vzali a robili mi iui
@butterfly333 nie, ja som tam bola az na pol druhu poobede dnes. sme sa obisli 🙂
@janickadusicka no škoda a čo vás teraz čaká iui ci IVF?
@janickadusicka inofolic je predovšetkým určený pre zeny s pco, takze urcite ho začni užívať
Ahojte dievčatá, je podľa vás lepší na dozrievanie vajíčok inofolic alebo fytosoja?
@butterfly333 dnes tam nebol moj lekar, takze najblizsie pojdem za nim spytat sa, aky je postup. Netusim. Asi by som chcela riesit tie pco najskor.
@janickadusicka a ako sa vola tvoj lekár? Môj osetrujuci gyn je Brestansky a on robí v gyn five v Nitre no on v Nitre robí len štvrtok a piatok

@minicka20 niekomu ukáže 10 DPO, niekomu 6-7 TT, ťažko povedať, ale niečo tam je......