icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

dolynkag
24. okt 2018

@minicka20 niekomu ukáže 10 DPO, niekomu 6-7 TT, ťažko povedať, ale niečo tam je......

dkzuzana
autor
24. okt 2018

@minicka20 ešte by som nestrácala nádej, mne sa tam niečo pekné marí🙏

minicka20
24. okt 2018

@dkzuzana dakujem . Mám nádej ,no i tak slabá maternica :( kto vie či sa udrží :(

hennyinnsbruck
24. okt 2018

@minicka20 ma ten clear blue rovnaku citlivost ako tie prve ??? Lebo tie vcerajsie '' ciarky'' su silnejsie.. Testni rovnakym ako vcera

minicka20
24. okt 2018

@hennyinnsbruck neviem vôbec :/ no skúsim znovu po práci :D

minicka20
24. okt 2018

Neviem či prichádza ms ale mám ružový výtok 😏😥

minicka20
24. okt 2018

Baby ja už tomu vôbec nechápem :( na teste duch a zrazu toto :( mne sa to asi nikdy nepodarí :(

dkzuzana
autor
24. okt 2018

@minicka20 podarí určite😉😘

minicka20
24. okt 2018

@dkzuzana ja są vôbec necítim ako keby som mala ms dostať :/ normálne mám stále kŕčovitú bolesť brucha a neskutočné ma bolia prsia a teraz len tak mierne bolia :/ prečo sa mi toto všetko deje :(

beckynka07
24. okt 2018

Ahojte, pridam sa aj ja k vam...mam 35DC, meskaju teda 5-6 dni...nikdy mi to tak nemeskalo, brucho boli jak dive ale testy furt negativne :(((

dkzuzana
autor
24. okt 2018

@minicka20 uvidíš zajtra, testni ráno, drž sa😘

@beckynka07 držím palce, ešte môže ukázať 😉

minicka20
24. okt 2018

@dkzuzana je to ms :(

dkzuzana
autor
24. okt 2018

@minicka20 takze dalsi cyklus pred tebou, nová nadej😉 zvládneš to, hlavu hore 🍀

minicka20
25. okt 2018

@dkzuzana ja už tomu nejako neverím :(

dkzuzana
autor
25. okt 2018

@minicka20 viem, že je to ťažké, ale uvidíš, že sa to podarí. Teraz si trošku oddýchni a po menzese sa ti zase zlepší nálada😉

minicka20
26. okt 2018

@dkzuzana zlepší znovu na chvíľu a potom znova to iste :/ ...

dkzuzana
autor
26. okt 2018

@minicka20 skús si to nejako poriešiť tu na slovensku, aby si si bola na istom, prečo máš slabú maternicu

dkzuzana
autor
29. okt 2018

ahojte baby, ako sa máte? čo máte nové?
nemáte náhodou niektorá skúsenosti u svojich mužoch s vitamínmi fertilan, pri zlom spermiograme? je to na ten princíp ako folandrol? alebo niečo lepšie. Ďakujem

janickadusicka
29. okt 2018

@dkzuzana ahoj. my sa stale snazime a mesiace plynu a stale menstruujem 🙂 moj muz bral folandrol a trocha zmenil zivotospravu, obmezil stres, zacal pracovat v zahrade a neviem, ci to pomohlo ale sg sa zlepsil. fertilan nepoznam. skus si porovnat zlozenie, ci to je na rovnakom principe, alebo v niecom ine.

ja som absolvovala vysetrenie v gynfive, zobrali mi stery, krv a dnes mi robili priechodnost. vsetko ok az na krv. povedali mi, ze mam vela vajicok a vraj to vyzera na PCO :( Vobec som s tym neratala a nechapem to, pretoze menstruaciu dostavam pravidelne, maximalna odchylka su dva dni. myslela som si, ze pri PCO nebyva ovulacia a tym padom ani menstruacia. Nemate s tym niektora skusenost?

dkzuzana
autor
29. okt 2018

@janickadusicka takze uz mas za sebou priechodnost😊 pco sa neboj, nasad inofolic, velmi pomáha, drzim palce

butterfly333
29. okt 2018

@janickadusicka do ktorého gyn five chodíš? Aj a som bola dnes v gyn five v Nitre na iui

janickadusicka
29. okt 2018

@dkzuzana a naco je infolic? pomaha pri pco? ja som si zacala googlit o tom a asi by som nemala tolko citat, lebo si viem na seba aplikovat vsetky priznaky, okrem zvysenej hmotnosti a vynechavania cyklu. chcem sa ist este poradit k svojmu gynekologovi, co navrhuje, pretoze v gynfive hned zacali rozpravat o asistovanej reprodukcii. ja by som k babatku rada prisla prirodzene. stale nemam pocit, ze mame dake neriesitelne diagnozy.

janickadusicka
29. okt 2018

@butterfly333 ja tiez chodim do nitry, sme sa aj mozno stretli 🙂 a v nitre robia iui? myslela som, ze na zakroky posielaju do BA.

butterfly333
29. okt 2018

@janickadusicka áno v Nitre robíš iui a bola si tam hneď ráno? Ja som tam prišla na 7h a okolo 8:30 ma vzali a robili mi iui

janickadusicka
29. okt 2018

@butterfly333 nie, ja som tam bola az na pol druhu poobede dnes. sme sa obisli 🙂

butterfly333
29. okt 2018

@janickadusicka no škoda a čo vás teraz čaká iui ci IVF?

dkzuzana
autor
29. okt 2018

@janickadusicka inofolic je predovšetkým určený pre zeny s pco, takze urcite ho začni užívať

katulienkaja
29. okt 2018

Ahojte dievčatá, je podľa vás lepší na dozrievanie vajíčok inofolic alebo fytosoja?

janickadusicka
29. okt 2018

@butterfly333 dnes tam nebol moj lekar, takze najblizsie pojdem za nim spytat sa, aky je postup. Netusim. Asi by som chcela riesit tie pco najskor.

butterfly333
29. okt 2018

@janickadusicka a ako sa vola tvoj lekár? Môj osetrujuci gyn je Brestansky a on robí v gyn five v Nitre no on v Nitre robí len štvrtok a piatok