icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

janickadusicka
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
29. okt 2018

@janickadusicka aha toho som tam ešte nevydela ani neviem ako vyzerá

dkzuzana
autor
29. okt 2018

@katulienkaja to neviem povedať, ale dôležitý je vitamín E

katulienkaja
30. okt 2018

@dkzuzana a to je dôležité pre rast folikul ten vit E? Ja som myslela ze to skôr uz keď žena otehotnie ☺ aj s ním máš osobne skúsenosti?☺

dkzuzana
autor
30. okt 2018

@katulienkaja ja aj moj muž ho berieme, zevraj pomáha kvalite vajíčok a lepšiemu prenikaniu spermií do vajíčka

katulienkaja
30. okt 2018

@dkzuzana ďakujem ☺

butterfly333
30. okt 2018

@katulienkaja ja vit E beriem celý cyklus.

minicka20
6. nov 2018

Ahoj. Baby tak snazili sme sa znova ,uvidíme či to príde . Ale dnes mám zvláštny bielo žltý hustý výtok :/ nemáte skúsenosť ?

minicka20
7. nov 2018

Dnes uz je cisto biely tvarohovy

dolynkag
7. nov 2018

@minicka20 ktorý DC si?

janickadusicka
Autor odpoveď zmazal
minicka20
7. nov 2018
junovedievca
15. nov 2018

@dkzuzana ahoj ako sa mas?ako po clostilbegyte?mne prva davka nevysla.zacinam druhu

dkzuzana
autor
17. nov 2018

@junovedievca ahoj😊 podobne aj my sme na tom tak. Znášas clostil dobre?

junovedievca
17. nov 2018

@dkzuzana ano som cakala,ze daco bude ine..ale nic..vobec nic.tak dufame dalej

janickadusicka
Autor odpoveď zmazal
miza88
22. nov 2018

@janickadusicka Ahoj, ja na tvojom mieste by som si este spravila test zajtra alebo az v nedelu ak dovtedy nedostanes ms a az ked by bol test negativny a ms stale nikde aj pri viac ako tyzdnovom meskani, az vtedy by som isla k lekarovi. Co sa tyk IUI v gynfive, nam tiez vysli vysledky ze sme obaja zdravi ako rybicky, navrhli nam moznost IUI, vyskusali sme ale od zaciatku som s tym nebola nejako stotoznena a nemala som pocit ze by sa to malo podarit a presne taky bol aj vysledok. Po tych hormonoch a vedlajsich ucinkoch, na ktore ma nikto nepripravil, ma stalo vela sil sa dat znova dokopy. Nakoniec som sa na cele tehotenstvo a IUI vykaslala, odsunula tuto temu na druhu kolaj a teraz som v 6TT a uplne prirodzene. Neviem kolko sa vy snazite, my sme sa snazili rok a pol a asi to naozaj chcelo iba cas...

butterfly333
22. nov 2018

@miza88 aj my sme boli minulý mesiac na prvé iui no neúspešne na ďalšie zatiaľ nejdeme kašlem na to. Snažíme sa rok z toho v júni som v 6tt potratila od vtedy nič. Takže mám taký pocit 6e sa to už ani nepodarí asi som už stará 😞

miza88
22. nov 2018

@butterfly333 a kolko mas rokov? ja som sa tiez nad sebou strasne zamyslala a hladala som v sebe chyby ale potom som zacala verit svojmu telu a bylinkam a nahoda a ten hore asi chceli, aby sa nam to uz konecne podarilo. Tak prosim nevesaj hlavu, naozaj je to velmi o vnutornom nastaveni zeny. Ak chces, napis mi kludne spravu a napisem ti o tom viac 🙂

dolynkag
25. nov 2018

Dievčatá mam novy otvorený ale nepoužitý gél na podporu otehotnenia za 10

beckynka07
25. nov 2018

Ahojte, co si o tomto myslite?

mouse14
27. nov 2018

@beckynka07 tiez som tak zacala.Ktory den Dpo si?

beckynka07
27. nov 2018

@mouse14 dpo netusim, neviem kedy mam ovulaciu, ale dnes som uz 34dc a posledny z nich dnes takto🙂

matulka82
27. nov 2018

@beckynka07 ved to je uplne jasne 🙂 gratulujem🙂 a nech sa dari 👍

beckynka07
27. nov 2018

@matulka82 dakujem❤️❤️ Dufam ze to dobre dopadne

kvecinka321
27. nov 2018

Baby zostalo mi 19 vrecúšok inofolicu až by mala niektorá záujem 🙂

lakukaa
2. dec 2018

@butterfly333 vobec nie si stara bojuj.skus Ivf.najprv si sprav vsetky vysetrenia.trvaju dlho ale ist na ivf bez testov je blbost.ked si dokazala otehotniet je to dobre znamenie.urcite sa to podari.mozno je tam uplne mala chyba pride sa na to a otehotnies.a mozno aj prirodzene bez IvF

butterfly333
2. dec 2018

@lakukaa ďakujem za povzbudenie ja verím že sa to raz podarí aj mňe. No akurát imuno mi chýba. No verím že keď sa to teraz v júni podarilo tak sa to podarí do šťastného konca. Beriem progesteron aj fraxik tak uvidím čo z toho bude.

lakukaa
2. dec 2018

@butterfly333 ja mam poruchu stitnej zlazy, trombofiliu, a najnovsie cukrovku a idem do toho ine mi neostava.velja skoda je ze nie kazdy lekar ide tym spravnym smerom.ja som si skiro vsetko zistovala sama a aj objednavala odbornikom sama.hormonalny profil, imunologia, repro imunologia, genetika, lepive dosticky no doktorov a doktorov.vela dievcat mi poradilo aj tu na konikovi.lekarka gynekologicka povedala iba tolko ze deti sa daju aj adoptovat.to bolo cele co.mi poradila.😐tak ze na lekarov sa moc nespolieham ale ideme do toho mame este jedneho snehuliaka 😉ked mozes otehotniet tam bude nejaka vec co to zastavuje a poriesi sa to.urcite.

butterfly333
2. dec 2018

@lakukaa trombofiliu MTHFR C677T má takže beriem po ovu fraxik a progesteron na udržanie. Boli sme na iui no nevyšlo to. Vieš ja už mám za sebou 7x Ma a dva pôrody tak možno ťa meternica je oslabená no spravím všetko aby sa zadarilo.