Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
@nikusik0107 aj ty chod do tej Nitry.
@dkzuzana riešili poslali ma na ďalší iui... A potom na ďalší.... A potom povedali ze mam ísť na umelé... Čiže len prachy prachy prachy...
@nikusik0107 to mi je luto☹️ Viem je to niekedy na 💩 a velmi tazke
@dkzuzana ahoj no pridavam sa do skupiny.S priateľom za chvilu uz manželom 🙂 sa o bábätko snažíme už asi 3roky.Boli sme už aj v CAR na vyšetreniach, kde drahemu zistili dost pomale spermie : ( odporucali nam hned IVF, co sme ešte nechceli.Tak sme skusili IUI a zial neúspešne.Nakolko uz mam 31 a drahy 33, tak uvažujem, že pojdeme na IVF, len neviem ci to financne zvládneme alebo budeme dlhsie setrit ☹ je to tazke, veľakrát si poplacem.Som z toho fakt smutna a znechutena, vsade len pocuvam a čítam o tehotenstvach inych zien, znamych a kamaratiek.Niektore uz maju aj 2 dieta.Ja ani jedno.Dost mi to nici psychiku, je tazke byt nad vecou, ale to pochopia len tie, ktore su na tom rovnako. Napriek vsetkemu,mám v sebe nadej a vieru, ze aj na nas sa usmeje šťastie a budem raz matkou a tiez drzim palceky Vam vsetkym 🙂
@siska266 v centre neurobia komplet,ved si o tom pocitaj na inych forach,pisalonsa tu neurek,poznam babu kt chodila 7x na umele a az ked si dala na svoje naklady a ziadost urobit tu Nitru ostala po 8 umelom tehotna.Tiez mala akesi protilatky na nie spermie ale blastovytu ci take podobne.A dalsia moja znama chodila po vysetreniavh,helios v Martine ze vsetko ok asi 7r bezdetna a az nesavno dala tu Nitru no a tam zly vysledok,ze jej imunita je taka silna ze bude problem ostat tehu.
@wewa16 Ahoj, chcem ťa len trošku povzbudiť. Mne tiež diagnostikovali nepriechodnosť vajcovodu, druhý nemám. Tak sme sa dali cestou umelého oplodnenia, čo nám aj vyšlo a máme doma skoro 2-ročného synčeka. Ale príroda nám pripravila prekvapenie a zostala som teraz v máji prirodzene tehotná. Takže sa nevzdávaj a ver, že to dáš a budeš maminou....Toľko moja skúsenosť...Inak ak si si dala robiť priechodnosť v Care, moc by som tomu neverila, v mnohých prípadoch ide o biznis....(asi aj môj prípad)
@sandrita124 ale ved nebud utna,tolko pemazi smad nasetrite,ved to nieje ako na nove auto alebo dom.A lepsie teraz rychlo mat dietatko,ked ste mladi ako cakat ako ta Sklenarikiva a mechat sa umelo oplodmit v 46,ved to sa az rozum pozastavuje.Neboj sa c ste mladsi,tym lepsie a este si mlada,tak to pojde rychlo.
@luxikate ďakujem za povzbudenie 🙂
@luxikate tak presne tak nic neriesia hlavne na Sk rok som tam chodila a nikto ma nikam neposlal az v brne a zistilo sa ze trombofilia a stitna zle.v ba po neuspesnom do telefonu zahlasila ze stretneme sa vo februari dovi.som ostala ako obarena.viac som tam nesla pristup jak hovado ako keby mal kazdy love vtedy ked povedia.cele zle
@dkzuzana ahoj, jeziiiis, prepac, my sme nakoniec nekupili preseeg gel (ten som totiz vsade zhanala, ale uz sa nepredava), ale mame a pouzivame gel conceive plus - je to to iste, predlzuje zivotnost spermii v tele. Prepac zabzavadzanie🙈 v lekarni som bola kadetade, ale nikde som ho nevedela najst, tak som ho objednala z internetu to stranky www.mojalekaren.sk. My pouzivame normalny gel a potom su este aj take tubicky s aplikatorom, a tie pouzivame pocas ovulky🙂
ahojte dievčatá, tak ja som včera stretla minimálne 10 tehuliek a ďalších 10 mamičiek s kočiarikami, tak šup ešte do tesca a hovorím si, že to ozaj, ako keby si to myšlienkami už priťahujem... tak ešte bonus pri východe z tesca hneď dve tehulky za sebou. Tak si trošku namýšľam, že to je dobré znamenie😅😅 viem viem, už mi šibe trošku 😝 vy sa ako máte?
@sandrita124 ahoj a vitaj🙂 aké pomalé? pamätáš si výsledky? aj mm tak povedali, že pohyblivosť len 20% ☹ viem, je to ťažké, ale musíme veriť, že nás čaká po ťažkom období vytúžený úspech 😉
ahojte, ja sa k vám pridávam tiež. My sa snažíme od decembra 2016, cca v juli 2017 som bola na prvej folikulometrii a lekarka povedala, ze vsetko dozrieva ako ma, ze mame len cakat..potom som este bola parkrat a stale ovu bez problemov. Moj chlap si daval robit spermiogram a vsetko bolo v poriadku. V januari 2018 som sa ale rozhodla ist do centra asistovanej reprodukcie, lebo mam 33. Tam mi po neuspesnom iui na hyfosy zistili, ze mam jednu stranu nepriechodnu. Potom bolo dalsie iui a nic...vraj sme obaja v poriadku (az na ten jeden vajcovod) a stale sa aj tak nedari...teraz sme si dali pauzu, lebo som uz nevladala dalej to riesit...drzim vam vsetkym bojovnickam palce a budem vas sledovat ako sa vam dari 🙂 inak vyskusala som aj inofolic, gynex, alchemilku, clostil a nic nepomohlo 😞

@nikusik0107 urcite nie je, aj ja som mala podobného a odišla som od neho. Pises, ze si bolo na iui, viac to s tebou neriešili, ked prvý krát nevyšlo?