Snažíme sa o dieťatko - ako postupovať ďalej?
Dobrý deň prajem
Tento ciklus s clostilbebegit v pondelok bola na sono vajíčko 23mm a zajtra opäť kontrola.Dufam ,že aj prebehla .No ak nie ,ako ste postupovali ci riesili ďalej .Minulý rok na prvý krát sa podarilo otehotniet aj ovu som mavala pravidelne ,ciklus 28 dní no v 2.12 2019 MA v 9 tt.od vtedy nám to nejde a lekár zatiaľ nič nezistil .Ostatné vyšetrenia ok už som zúfalá. Ďakujem za akúkoľvek odpoveď.
@anjelicek26 veľmi pekne ďakujem za odpoveď.Zajtra snáď budem múdrejšia a uvidím aký návrh da aj doktor čo ďalej.
@sisabe ahoj, držím palce, nech to vyjde s clostylom 🍀😊 aké vyšetrenia máš za sebou?
@rosalie1411 ahoj citologia, hormonálny profil,folikulometria ,ešte dačo neviem čo to bolo.a od MA v decembri sa nám nedarí. Prvé naše oboch vytúžené išlo hneď.
@sisabe požiadaj gynekológa alebo obvodného Dr. O špeciálne vyšetrenia. Hematologia, endokrinológia, genetika, reprodukčná imunológia.. Manžel si môže ísť dať spraviť halosperm, kde sa zistí, koľko % spermií ma poškodenú DNA - robí sa v CAR a platíš si to sama.. Možno nemáte problém v žiadnej oblasti, len sa jednoducho nedarí.. Ale minimum co môžeš spraviť je porobiť si vyšetrenia...
@rosalie1411 už som premýšľala ah nad čas,nakoľko ja mám 38 a muž 31 a čas mi uteká. Keď som otehotnela prvy krat všetko do vtedy super ich som presne vedela kedy he to ma bolela jedna strana aj doktorom sledovaná, ms pravidelna a hneď na prvýkrát vyšlo.No stres sťahovanie zabijaka u našich a námaha ma on pripravila. Od MA sa nedari ms pravidelna no ovu od potratu necítim iba jemne hlien.Aj vajicka na folikulometria doktor vravel že mám krásne veľké tak už vážne neviem čo je zle. Trápim sa tým každý mesiac z toho sklamania že to teraz nejde a veľmi si vyčítal že som nadávala na nás pozor .😔😭
@sisabe chápem.. Psychika robí veľa. Skus sa dat do psychickej pohody. Nemôžeš za to, že si o prvé bábätko prišla.. Možno nebolo úplne zdravé a príroda sa s tým vysporiadal takto.. Takže to si prosím ta, nevycitaj.. Nechcem ti hovoriť nemysli na to, lebo to sa nedá.. Skôr sa skus zamerať na seba, na partnera, na vás vzťah.. Buduj ho a skvalitnuj každý deň.. Bábätko k Vám skôr či neskôr príde... Držím palčeky 🍀😊
@rosalie1411 veľmi pekne ďakujem aj za to že ma chápeš. Snažím sa teraz zamerať na zmenu práce a dať sa pohody. Nepríde deň keby som na to nemyslela čo som mohla a mala urobiť inak .Je pravda ze psychicky som na to zle aj nervózna na partnera že to nejde.Veľmi by sme ho chceli obaja a urobím preň všetko čo bude v mojich silách aby sme sa ho dočkali a chránili a milovali ho.

@sisabe vsak pockaj nie? Ak neprebehne spontanne, tak buduci cyklus ti pichnu pregnyl aby sa vajicko uvolnilo. Mozno si uz tehu a ani o tom nevies...drzim palce.