Je šanca, že som tehotná?

karolonakarol
10. jan 2022

Ahojte, ms mi skončila 29.12. Nemám pravidelný cyklus (resp. neviem kedy mám ovu. snažíme sa o babo. Lenže styk sme mali len 2.1. Čo bol 11 deň cyklu. A potom 8a9.1 lenže to bol už 17a18 deň cyklu. myslím že tam je dosť pekná šanca na tehu. Aký máte vy nato názor ? Predtym sa podarilo na šupu, 5dni pred ovu sme vtedy mali sex. Lenže to som mala pravidelný cyklus .. potom po potrate sa mi rozhádzal. Toto je prvý mesiac po vysadeny hak ale jedla som ju len pár mesiacov kôli upravení cyklu no nepodarilo sa. Dajte vaše skúsenosti. Ďakujem.

any_soj
11. jan 2022

@karolonakarol sleduj si ovulaciu. Ideálna je symptotermálna metóda, viac na stránke lpp.sk
Nepíšeš, ako nepravidelný cyklus máš, nedá sa takto vôbec odhadnúť. Každopádne to, čo spôsobuje rôznu dĺžku cyklu, je fáza od menštruácie do ovulácie. Od ovu do ďalšej ms je to relatívne konštantné - 12-16 dní u každej ženy. Ak to má niekto kratšie, je to chorobný stav, ktorý treba riešiť progesteronom v prípade snahy otehotnieť.

karolonakarol
autor
11. jan 2022

@any_soj cyklus mám niekedy 24 niekedy 28 dňový. Ms trvá 6dni niekedy 7ale to už len veľmi malinko krvy. Myslím že kratší ani dlhší som nemala pohybuje sa to len medzi tým 24až28. Tento posledný bol 28. Keby bola ovu 14teho ako podľa kalendára tak to je 13dni do ms.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre