Snažíme sa o ôsme dieťa a ja som už hrozne unavená
Snažíme sa o 8. dieťa. Nie je to výmysel. Ale ja som už hrozne unavená. Rodina nepomaha svokrovci sú alkoholici. Oni síce deti chcú a hnevajú sa, že ich tam nechcem dať ale nestarajú sa o ne. Všetci traja ( svokra, svokor aj švagor) piju aj pri deťoch. Keď boli synovia na prázdninách rozprávali o tom zážitky ako dedo pil nic iné som nepočula. Samozrejme, že muž je na ich strane a huckaju deti proti mne, že ich tam nechcem púšťať a naslubuju im neviem čo. Moji rodičia si bravaju len najstaršich troch ostatných 4 mám vlastne nonstop. ( 2 chodia z toho do škôlky) 2 su do troch rokov čiže stále so mnou doma. Vôbec sa už o seba nestarám lebo cez deň sa nezastavím a večer unavená lahnem spat. Muž ma v noci budí na sex. Horko ťažko sa mi ešte chce niečo riešiť ohlasom seba. S muzom sme s dohodli že by sme mali mať ešte jedno. Lebo dcéra bude sama medzi chalanmi aby mala ešte sestru. Najprv som chcela aj ja ale teraz už veru neviem. Od neho nie je žiadna pomoc. Lebo väčšinu času je v robote a max.ked je doma zohreje večeru čo som uvarila potom sa iba zasiva zatiaľ čo je behám okolo detí. O deti je postarané každý deň umyte, každé deň komplet čisté veci. Učim sa s nimi, učia sa dobre. Ale 8 ročný syn máva záchvaty hnevu, provokuje súrodencov hlavne večer. Je to s ním strašne náročné. Kazdy deň si hovorím že musím s premôcť kôli tým deťom. Nikto ma nechápe, je to ťažké. Bojím sa na jednej strane ako to bude keď pôjdem do práce, no na druhej aj predstava ďalšieho dieťaťa má desí. Ako to vysvetliť mužovi, keď predtým on nechcel a teraz zasa on chce a ja už nie ?
Ľudia toto je o*jeb celé. Niekto si robí dobre keď číta komentáre.
Ľudia toto je o*jeb celé. Niekto si robí dobre keď číta komentáre.
@kessica87 ja dufam,ze ani ta s tymi spermiami,a muzom,co zaspi,ked sa maju snazit o toto 8sme,ze ona nema,co dat do ust detom,pomaha financne jej mama,ze sa citi zenska iba ako tehotna tak tiez dufam a verim,ze takato osoba nie je realna a robi si prdel tak ako tato a teda ta ista zena,len to trosku pozmenila.
Miesto ďalšieho dieťaťa radšej zvýš životnú úroveň tým deťom, ktoré už máš. Pretože, ak sú skutočne pravdivé všetky tvoje témy (dúfam, že nie), tvoje deti žijú ako chúdence. Darmo, že majú čisté oblečenie, keď žijú v takom humuse, ktorý s mužom predvádzate.
Toto je námet na ďalších Ťapákovcov😂
Ale myslím si skôr, že autor/ka tejto diskusie sa tu na našich komentároch dobre baví a nie je to real…aspoň v to dúfam😌

@anonym_autor počuj sa som si Ťa už ani neviem v akej téme XY čo si založila normálne obranovala, ale nehnevaj sa ty si riadny pacient aj s tvojim mužom ak je toto pravda.
Prestaň písať anonym a ukáž sa nám nech vieme čo si s prepáčením za "dilinu"🙄🙄🙄