icon

Snažíme sa o prvé dieťatko, som napätá, že sa nedarí

majka2211993
28. aug 2018
Strana
z2
terka_123
Autor odpoveď zmazal
zuzka2288
25. sep 2018

@terka_123 Tak potom chodte na umele neviem co riesite. A bude po strese. Ked ma tvoj partner tak malo dobrych spermii tak sa mozte pokusat aj roky a nic. Tehotenstvo je optimalne 15-20. Vsetko neskor je z bio hladiska horsie a horsie. Zena ma v 20 rokoch kazde 2. vajicko dobre na tehotenstvo, v 40tke kazde 10 te. Niet na co cakat.

terka_123
Autor odpoveď zmazal
lula3108
25. sep 2018

@terka_123 podla mna skuste CAR...sice si tam za tie vysetrenia zaplatite ale budete mat istotu...oni hladaju co tam moze byt zle...inak na spermie ma obrovsky vplyv stres, tak isto aj alhokol a teplo...tieto veci dokazu velmi rychlo ten spermiogram zmenit...mne napriklad lekarka povedala, ze momentalne je moje telo hrozne oslabene, bojuje s nejakou infekciou kedze som uz skoro mesiac stale prechladnuta a povedala, ze aj ked mam gynekologicky vsetko v poriadku, tak v takomto stave by som neotehotnela...takze v prvom rade sa idem sustredit na seba, potrebujem sa dat dokopy ja aj moj manzel a az ked budeme 100% zdravi budeme zvazovat IUI alebo IVF...ja som bola na vysetreni zivej krvi a teda to co mi lekarka povedala mi nikto nikdy nepovedal, podla vsetkych lekarov som bola zdrava

zuzka2288
25. sep 2018

Isto co mozem kazdemu odporucit je kardiosport, to pomaha na vsetko (najme chlapom). Doplnky a vitaminy su len biznis (ak vitaminy tak z vlastnej zahrady a zdraveho zivota).

terka_123
Autor odpoveď zmazal
terka_123
Autor odpoveď zmazal
zuzka2288
25. sep 2018

@terka_123 kardiosport je ked je aspon pol hodinu tep nad 1.6 nasobkom pokojoveho stavu (optimumu je asi tak 1h-1.5h 3x-4x tyzdenne). Vhodne je ked sa pri tom aj clovek poti (vyplavi toxiny z tela) a najme sa rozprudi lympfa, ktora je ako ako odpadova sustava - potrebuje kardiosport, aby sa hybala a vypudzovala odpad von z tela. Moj chlap ma rad ten simulator bezkovania co slapes nohy a tahas aj rukami (rotoped), lepo posiluje aj hornu cast tela a on hovori, ze pri tom moze pozerat vo fitku aj filmy a serialy na mobile (v kazdom fitku to maju, da sa aj kupit). Je to dobre aj na klby, lebo tam nie su otrasy ako pri behu. Ked mu robi dobre beh tak aj beh ci plavanie je fajn. Treba aspon 3x do tyzdna, najlepsie 2 dni za sebou, jeden den pauza. Cyklistika vraj pre chlapov nie je vhodna, lebo sa im neprekrvuje ich pycha. :D A pre zenu by som tiez odporucala rotoped, lebo tam nie su otrasy (otrasy mozu sposobit potrat v rannych stadiach tehotenstva).

sandrita124
25. sep 2018

@katka2505 ano suhlasim nechat to na nahodu ma zmysel ale len v prípade ze su obidvaja ok, takze urcite je lepsie sa dat vyšetriť.U nas to uz nebudeme nechavat na náhodu lebo manzel ma zly spermiogram malo pohyblive spermie a to je dost velky problem lebo sa nevedia dostat k vajicku.Cakame už 3 roky ci sa to podari a skusili sme aj IUI ale kedze stale nic tak uz som zmierena s tym ze ideme riesit IVF.Uz nemienime čakať, roky letia rychlo a chceli by sme aj dve deticky.

majka2211993
autor
30. sep 2018

@romci22 presne ten moj s tym tiez zacal mat problemy(erekcia) trva to asi 3 tyzdne plus minus par dni porozpravali sme sa o tom a povedal mi ze mu vadi ako si to vsetko stale ratam myslim plodne dni a podobne a teraz je uz lepsie 😊

romci22
1. okt 2018

@majka2211993 mne to nepovedal ze mu to vadi..skor u môjho zapracovalo podvedomie a vela o tom premyslal..ale uz teraz je dobre..aspon z tohto hladiska 😎

majka2211993
autor
1. okt 2018

@romci22 to je hlavne tak prajem nech sa zadari❤️

Strana
z2