icon

Snažíme sa o tretie dieťatko

dyrberg
4. jan 2012

ahoj mam sice dve deticky ale mam neskutocnu tuzbu tulit k sebe male vonavucke babatko a tak sa teda snazim aby to bolo cim skor 🙂

janicka11
4. jan 2012

@dyrberg jéj,to je milé,ked niekto kto má dve detičky už ešte po niečom takom tuži 😀 😀 krásne,držím palce nech skoro zistíš že si tehulka🙂 🙂

dyrberg
autor
4. jan 2012

ahoj no nic krajsie nie je ako take male vonave babo 🙂 vidim ze aj ty mas dietatko aj planujes este ?

cillamilla11
4. jan 2012

ja este nemam, ale chcela by som .20 teha decembra som mala kyretaz :( cakam menstruaciu a potom sa budeme snazit asi.....prve babo stratit je veeelmi zlee 😢

dyrberg
autor
4. jan 2012

ja viem...aj ja som potratila pred 4.mesiacmi a teraz sa snazime teda zacali sme rovno od noveho roku.a ver mi ze je jedne ci stratis prve alebo druhe ci tretie ta bolest je rovnaka pre matku.ale hore hlavku budeme sa snazit a pride to..treba verit.v ktorom tyzdni si bola ?

cillamilla11
4. jan 2012

v deviatom.ale plod bol taky maly....ledva ho videli.nevyvijal sa alebo co...no uvidime chcela by som po prvej ms skusat dufam ze to nebude moc kratky cas.aj led sa citim ok, aj vitaminy beriem aj alchemilku pijem...snazim sa no.. ☹

lilyen2011
5. jan 2012

Ahojte mamičky, nájde sa tu nejaká mamička, ktorá je momentálne na RP, alebo ešte na MD a snaží sa o ďalšie bábo? Ja mám už 2deti, momentálne má malá 6,5mes a končí mi materská, no od júna/septembra, by som sa chcela pokúsiť o ďalšie mimi, len neviem ako je to teraz s materskou, keď to DNP zrušili. Zase na druhej strane, ak by som išla len na RP od narodenia, tak to asi nezvládneme tak ľahko. Vie mi niekto poradiť? Ďakujeeem 😉 😉

martinjasen
5. jan 2012

Temu uzamykam. Prosim prejdite do odporucanej temy.

Asmira Team