Snažíme sa od novembra 2017
Ahojte, vytvorila som tuto temu aby som si mohla pokecat z niekym,kto je v podobnej sitacii a preziva to iste ako my dvaja s mojim manzelom..ale hlavne ja 🙂))).. Snazili sme sa uz pred mesiacom ale nevyslo to, skusame dalej.. Sme spolu 7 rokov a v septembri tohto roka sme mali svadbu...Manzel ma 29 a ja 23..zivotnaaa laska...🙂.. Dufam ze sa v tejto skupine,budeme podporovat a kazda si prideme na svoje ...Volam sa Adriana a budem rada ak tu spoznam taketo snazilky ako som ja 🙂 cmuk
@annie89 tak by mala ešte prísť 😊
Keď ti môžem poradiť z vlastnej skúsenosti dlho som robila ovulacne testy tie maličké najlacnejšie nikdy som s toho nemohla vyjsť bohužiaľ až pred 2 som začala kupovať digitálne clear blue a čuduj sa svetu oni mi ukázali ovulku 2 dni skor😱 ja viem že sú drahé ale v jednom balení máš 10 ks mne napríklad jedno balenie vyzdrzi mám ho už 3 mesiac pretože mi doteraz stačili 2 v mesiaci stále som hneď trafila ovulku 😍 bohužiaľ prvý mesiac to nevyšlo a druhý som nemala muzika doma 😔 ale som si istá že keď ich vyskúšas a nemáš zdravotné problémy ti jedno balenie vystačí a budeš tehuľka 💪❤️😍
Čaute babule my sa snažime od augusta a stale ništ. Ale uz sa nesustredujem lebo ma zamestnava planovanie svadby v maji. Ale stale dufam ze do svadby by som už mohla byt. Duuuuufam
Ahojte prosim poradte mi. v sobotu som mala dostat MS, no neprisla..hned v ten den som si robila test a aj vcera rano a mi vysiel pozitivny tehotensky test clearblue. sucasne som si vsak robila aj klasicke testy, avsak tie vysli negativne.. nechapem preco kedze tie boli citlivejsie ako clearblue...okrem toho som dnes zacala krvacat..co to moze znamenat?
@veronika2703 uvidíš po skončení krvácania... niekedy je len slabé a plod sa udrží a niekedy odíde spolu s krvou
@veronika2703 mne sa stalo to iste pár dni pred očakávanou som mala ducha na teste a to som ducha ešte v živote nemala a xy testov už robila tiež som robila ten naj clear blue a bohužiaľ tehu niesom neverím ani tomu aby sa taký test mýlil ale moja doktorka povedala že to niekedy proste s menštruáciou odíde 😔
Ale !!! Mám presne 3 dobre kamarátky jedna krvácala normálne do 5 mes druha do 3 a tretia mala jednu normálnu mrchu a potom už nič niektorá nevedela že je tehu preto sa môže stať že si predsa 😍❤️
Počkaj kým ti skončí 😊
@veronika2703 tu je môj test pred ms 😔
@laura1989 dakujem za podporu...nam sa to konecne podarilo po pol roku..tak sme sa strasne tesili a teraz toto...toto su moje testy..
@veronika2703 wau !!! 😍❤️ Krásne ja som mala po 4 rokoch ducha moja takze si to vieš predstaviť čo to premna bolo 😱😭
Premna si 100% tehu aká je ta mrcha teraz ? Ako dlho ju už máš ?
@laura1989 ach boze to je fakt dlha doba 😢😑🤦🏽♀️ no digitalny mi vysiel pozitivny pred 3 dnami aj vcera rano..dnes o 16-tej ale dosla MS...:/
@veronika2703 hm ja by som zavolala doktorovi na tvojom mieste a povedala mu to možno ti môže dať niečo na zastavenie krvácania lebo tehu si určite otázka je či sa to udrží 😔 ale ja si myslím áno koľko žien malo mrchu a udržalo sa 💪
Máš silnú ? Bolesti ?
@laura1989 no na druhej strane mi dnes vysiel negativny klasicky pruzkovy test..takze fakt neviem co sa deje 🙈..rozmyslam, ze zajtra k nemu zajdem..ale zavisi podla toho ako velmi budem krvacat..zatial to nie je vela, ale ja nikdy nemavam silnu MS..trochu ma boli aj brucho.. ale vdaka za podporu! ❣️
@veronika2703 chod k nemu alebo mu zavolaj a daj vedieť 😍 z tých lacných testov si vôbec nič nerob tie niekedy neukázali babám tehotenstvo aj keď im mrcha meškala mesiac 😊
Držím ti palce ❤️🍀
@laura1989 jasneee 🙂 dakujem..dam vediet!! 😇
ahojte, no dnes som bola u lekara kedze od vcera vecera zas nekrvacam..na sone ale nic nevidel..povedal ze mozem byt tehotna aj ked to nie je vidno, alebo to bolo biochemicke...zajtra volam na vysledky z krvi.. :/
@veronika2703 držím palce ❤️🍀 mysli pozitívne keďže už nekrvacas je to dobre znamenie 😊
@veronika2703 ešte musím dodať že pochopenie tých lekárov je úžas ešte nič nevidel a už o biochemickom rozpráva 😤 ale aspoň že ti krv zobral a neposlal ta domov čakať 👍
@laura1989 no praveze krv mi nezobral...to som sa sama dohodla s obvodnou, nakolko ta je ochotna...:/ on mi povedal, ze tam nic nevidi a nevie mi teda povedat presne..a ze ak budem mat problem mam prist po 15.januari...👎
@veronika2703 😱 nás nikto nepochopí kto nezažil ! Mne tiež stále každý hovorí že nerob si stres zabudni nato netlač na pílu 😡 ty kks veď to sa nedá mám rodiť v 40 tke ? Aspoň obvodnu máš ženu aspoň trosku to chápe asi 😔
@laura1989 asi tak..toto nedavam ked mi stale rozpravaju...😲 no nic, ideme zas skusit kombinaciu inofolic, folandrol...mam pocit ze to pomohlo teraz na konci..tak snad to vyda dalsi mesiac 🙏

Kočky, taká otázka... robím si ovulačné testy každý deň vždy v rovnakú hodinu. Podľa výpočtov by som už dávno mala mať ovuláciu a možno už aj po nej, no všetky testy mi ukazujú len ducha. Ani jeden nevyšiel v prospech úspešnej ovulácie. Stretli ste sa už s tým?