icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

stano1202
5. sep 2017

@mirka04g ja prvý hned šiel sám od seba na vyšetrenia a všetko mám v poriadku,a moja manželka ide zajtra tiež....
@mattkapd no áno,čítal som o tom niekde,ale moja počas svojich nechce nič,má dosť sama zo sebou,preto ani nič neriešime....

mirka04g
5. sep 2017

@angelika1992 nestracaj nádej...my sme spolu už 7 rokov a tiež ju nestrácame ;) Dakujem za tip ;) idem aj ja stiahnuť

miruska114
5. sep 2017

@arabelka33 ja ju pijem treti mesiac,snazime sa vsak dva mesiace.Plus inofolic beriem,zajtra som 8dpo takze za par dni sa otestujem som taaaak zvedavaaa🙂

meissa
5. sep 2017

@miruska114
Ja som alchemilku pila po kyretazi. Este mam doma tak skusim. Neviem ci toho uz nebude vela a ci sa mi homony celkom nezblaznia. Mozem ju pit + inofolic alebo popripade kyselinu listovu?

arabelka33
6. sep 2017

@miruska114 tak super. Som velmi zvedava aj ja na teba, ako to dopadne. Mne teda meska zatial iba dva dni tak este pockam. Ale ak nepride (co dufam,ze nie) tak v nedelu chcem testnut aj ja. Kyselinu listovu som zacala brat vcera. Inofolic netusim co je. Idem nastudovat 😂 ale tiez by som to neprehanala s tymi doplnkami velmi.

arabelka33
6. sep 2017

@miruska114 a neposunul sa ti cyklus pitim alchemilky?

luckavla
6. sep 2017

Aky mate nazor na to ze sa da otehotniet aj pocas ms? My sme to skusili, tak uvidime. Lebo 2 mesiace sme skúšali normalne len cez plodne dni a nic, tak sme skusili takto.

miruska114
6. sep 2017

@meissa urcite ano..alchemilka sa odporuca aj zdravym zenam, na upravu cyklu, zmierneni bolesti po MS skratka je to zenska kralovna bylin ako som sa niekde docitala🙂ja som ziadne tazkosti nemala a aj MS mam vzdy krasnu pravidlenu a aj tak som ju zacala pit lebo len pozitiva som na nu pocula..beriem aj inofolic..

miruska114
6. sep 2017

@arabelka33
ahojky, fiha tebe uz meska, to je paradaaa, ja verim ze si tehu, prajem ti to silno!🙂pises, ze sa ides testovat v nedelu 🙂 to sme dve tiez idem na to v nedelu - mame vtedy prve vyrocie svadby tak ak by tam boli // mala by som krasny darcek pre muzika🙂 v nedelu som 12 DC...drzim palce!🙂

mirka04g
6. sep 2017

Žienky ja som si robila aj výpočet podľa jonasovej metódy stanovenia plodných dni...zo srandy skúste...vraj veľa párom tento výpočet pomohol...a mne? Skúsili sme den ktorý mi vyšiel na august a odvtedy meska 27dni 😂
http://www.leichte.info/artikel.php?id=58

sophinka17
6. sep 2017

@mirka04g mozes mi prosim napisat ako ta tabulka funguje?zadala som Datum narodenia a vyhodilo mi Mondphasen. .Co z toho znamena ze je plodne obdobie?ako viem, ktore dni by mali byt prodne?hadam ma chapes :D nechapem tej tabulke vobec :(

stano1202
6. sep 2017

mesiac čo mesiac....a nie a nie babo mať,to sa mame potrhať....či tak či onak,vysledok je stále rovnaký.... a ja už mam toho dosť....

mirka04g
6. sep 2017

@sophinka17 no zadaj si meno,dátum narodenia a hodinu kedy si sa narodila mesiac nechaj tento a potom zaklikne Ich will schwargen werden..vybehnú ti 3-4 dni v mesiacoch kedy máš najbližšie plodne dni podľa výpočtu..v tom rozmedzí dni vyznačených namodro máš čiarku kedy si najplodnejsia...skús co ti vyjde

saty.predaj
6. sep 2017

@mirka04g a co znamena to m a w? Dakujem

vilma7
6. sep 2017

Ahoj žienky, ja mám doma 8.mes.prcka a hneď bych brala aj ďalšie, ale mm sa ešte necíti. A to som otehu keď som mala 40, po 5.mes.snaženia, užívala som nepravidelne Inofolic (zjedla asi krabičku a pol) a hlavne sa tak extremne nesledovala. Nechajte tomu volnejší priebeh, hlavne keď máte všetko overené, źe vy a partner ste zdraví. Netreba tlačiť na pílu a všetko bude ako má byť. Držím vám palce.

arabelka33
7. sep 2017

Ahojte baby. Mne prisla vcera mrcha takze testovanie sa nekona. Ale ideme dalej. 😉 u lekara sme zatial neboli. Ale tak snazime sa len dva mesiace takze si myslim, ze by to bolo aj zbytocne. Ani tym lekarom moc neverim 🙂. A preventivne prehliadky som mala vzdy v poriadku, priatel uz jedno babo ma (s ex) takze ten musi byt zdravy 😀. @vilma7 blahozelam, ze v 40. A to cloveka pritom vsade strasia ked do 30 nema deti.

sophinka17
7. sep 2017

@mirka04g ah taaak, takze tie na modro vyzdnacene dni ano?(prikladam foto)tak nejako mi to vychadza aj podla app 🙂 dakujem za pomoc 🌷

mirka04g
7. sep 2017

@sophinka17 áno presne tie modro vyfarbenie a čiarka ukazuje najplodnejsie miesto ;) respektíve čas 😁

mirka04g
7. sep 2017

@saty.predaj ktoré m a w myslíš?

sophinka17
7. sep 2017

@mirka04g super tak uvidiiime co tato metoda prinesie 🙂
je tu niekto komu vyslo aj pohlavie podla tejto metody?

sophinka17
7. sep 2017

@mirka04g @saty.predaj ak myslis to malickym to bude ci weiblich - dievcatko alebo männlich - chlapcek

mirka04g
7. sep 2017

@sophinka17 som zvedavá či sa podarí...mne výpočet vyšiel na den pred ms co je zvláštne ale nie nemožné...tak som sama v očakávaní co bude...

mirka04g
7. sep 2017

@sophinka17 čítala som že viacero žien si takto ,,urobili,, pohlavie aké chceli ...už som aj tu na modrom konikovi čítala príspevky

mirka04g
7. sep 2017

Tato Metoda vyjde vtedy ak su obaja z paru vporiadku ;) to som sa tam Dočítala... metódu dr.jonasa nájdete aj na slovenských stránkach (výpočet je platený) avšak dôležitý je čas vášho narodenia ten musí byt zadaný aby bol výpočet co najpresnejší

vilma7
7. sep 2017

@arabelka33 a to som mala tak krásne tehu, že sa nikomu ani veriť nechcelo. Źiadne nevoľnosti, pálenie záhy, problémy, komplikácie, nič. Jedine tehu cukrovka a vďaka nej zdravšie stravovanie 😍

sophinka17
7. sep 2017

@mirka04g ja ten cas neviem presne :/ zadala som to aj tam. musim sa este raz popytat doma, ci si to nasi pamataju . minule mi povedali, ze nie :D
budem drzat palce, nech ti to vyjde!🙏 😘

mirka04g
7. sep 2017

@sophinka17 ja som tiež zisťovala 😂😁 no skús a uvidis...držíme si palce všetky 👍

meissa
7. sep 2017

@mirka04g
Mne to velmi nejde do hlavy ako mi moze vypocitat plodne dni len z dna narodenia. Vcera vecer som mala vraj najplodnejsie :D A tiez mam ms dostat uz v sobotu. Zeby som mala plodne dni takto neskoro? 🙂

arabelka33
8. sep 2017

@meissa ja som teda ten vypocet skusila tiez, ale vysiel mi skoro presne podla appky aku mam v telefone. Takze nieco pravdy na tom vypocte bude. A tento mesiac skusim aj ovulacne testy tak uvidime 😀 a cakam na vikend na vysledok @miruska114 v nedelu. 👍

mirka04g
8. sep 2017

@meissa sama som to nechápala...až pokial som si nedala určite súvislosti dokopy (vytok ako pri plodných dňoch mavam presne aj takto pred ms/ doteraz som si myslela že to je nejaký predmenštruačný signál...takze podľa mna je možné všeličo) sama neviem prečo sa to počíta podľa narodenia a nie podľa dĺžky cyklu atd...ale skúsiť treba všetko 😁