Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
@angelika1992 nestracaj nádej...my sme spolu už 7 rokov a tiež ju nestrácame ;) Dakujem za tip ;) idem aj ja stiahnuť
@arabelka33 ja ju pijem treti mesiac,snazime sa vsak dva mesiace.Plus inofolic beriem,zajtra som 8dpo takze za par dni sa otestujem som taaaak zvedavaaa🙂
@miruska114
Ja som alchemilku pila po kyretazi. Este mam doma tak skusim. Neviem ci toho uz nebude vela a ci sa mi homony celkom nezblaznia. Mozem ju pit + inofolic alebo popripade kyselinu listovu?
@miruska114 tak super. Som velmi zvedava aj ja na teba, ako to dopadne. Mne teda meska zatial iba dva dni tak este pockam. Ale ak nepride (co dufam,ze nie) tak v nedelu chcem testnut aj ja. Kyselinu listovu som zacala brat vcera. Inofolic netusim co je. Idem nastudovat 😂 ale tiez by som to neprehanala s tymi doplnkami velmi.
@miruska114 a neposunul sa ti cyklus pitim alchemilky?
Aky mate nazor na to ze sa da otehotniet aj pocas ms? My sme to skusili, tak uvidime. Lebo 2 mesiace sme skúšali normalne len cez plodne dni a nic, tak sme skusili takto.
@meissa urcite ano..alchemilka sa odporuca aj zdravym zenam, na upravu cyklu, zmierneni bolesti po MS skratka je to zenska kralovna bylin ako som sa niekde docitala🙂ja som ziadne tazkosti nemala a aj MS mam vzdy krasnu pravidlenu a aj tak som ju zacala pit lebo len pozitiva som na nu pocula..beriem aj inofolic..
@arabelka33
ahojky, fiha tebe uz meska, to je paradaaa, ja verim ze si tehu, prajem ti to silno!🙂pises, ze sa ides testovat v nedelu 🙂 to sme dve tiez idem na to v nedelu - mame vtedy prve vyrocie svadby tak ak by tam boli // mala by som krasny darcek pre muzika🙂 v nedelu som 12 DC...drzim palce!🙂
Žienky ja som si robila aj výpočet podľa jonasovej metódy stanovenia plodných dni...zo srandy skúste...vraj veľa párom tento výpočet pomohol...a mne? Skúsili sme den ktorý mi vyšiel na august a odvtedy meska 27dni 😂
http://www.leichte.info/artikel.php?id=58
@mirka04g mozes mi prosim napisat ako ta tabulka funguje?zadala som Datum narodenia a vyhodilo mi Mondphasen. .Co z toho znamena ze je plodne obdobie?ako viem, ktore dni by mali byt prodne?hadam ma chapes :D nechapem tej tabulke vobec :(
mesiac čo mesiac....a nie a nie babo mať,to sa mame potrhať....či tak či onak,vysledok je stále rovnaký.... a ja už mam toho dosť....
@sophinka17 no zadaj si meno,dátum narodenia a hodinu kedy si sa narodila mesiac nechaj tento a potom zaklikne Ich will schwargen werden..vybehnú ti 3-4 dni v mesiacoch kedy máš najbližšie plodne dni podľa výpočtu..v tom rozmedzí dni vyznačených namodro máš čiarku kedy si najplodnejsia...skús co ti vyjde
@mirka04g a co znamena to m a w? Dakujem
Ahoj žienky, ja mám doma 8.mes.prcka a hneď bych brala aj ďalšie, ale mm sa ešte necíti. A to som otehu keď som mala 40, po 5.mes.snaženia, užívala som nepravidelne Inofolic (zjedla asi krabičku a pol) a hlavne sa tak extremne nesledovala. Nechajte tomu volnejší priebeh, hlavne keď máte všetko overené, źe vy a partner ste zdraví. Netreba tlačiť na pílu a všetko bude ako má byť. Držím vám palce.
Ahojte baby. Mne prisla vcera mrcha takze testovanie sa nekona. Ale ideme dalej. 😉 u lekara sme zatial neboli. Ale tak snazime sa len dva mesiace takze si myslim, ze by to bolo aj zbytocne. Ani tym lekarom moc neverim 🙂. A preventivne prehliadky som mala vzdy v poriadku, priatel uz jedno babo ma (s ex) takze ten musi byt zdravy 😀. @vilma7 blahozelam, ze v 40. A to cloveka pritom vsade strasia ked do 30 nema deti.
@mirka04g ah taaak, takze tie na modro vyzdnacene dni ano?(prikladam foto)tak nejako mi to vychadza aj podla app 🙂 dakujem za pomoc 🌷
@sophinka17 áno presne tie modro vyfarbenie a čiarka ukazuje najplodnejsie miesto ;) respektíve čas 😁
@saty.predaj ktoré m a w myslíš?
@mirka04g super tak uvidiiime co tato metoda prinesie 🙂
je tu niekto komu vyslo aj pohlavie podla tejto metody?
@mirka04g @saty.predaj ak myslis to malickym to bude ci weiblich - dievcatko alebo männlich - chlapcek
@sophinka17 som zvedavá či sa podarí...mne výpočet vyšiel na den pred ms co je zvláštne ale nie nemožné...tak som sama v očakávaní co bude...
@sophinka17 čítala som že viacero žien si takto ,,urobili,, pohlavie aké chceli ...už som aj tu na modrom konikovi čítala príspevky
Tato Metoda vyjde vtedy ak su obaja z paru vporiadku ;) to som sa tam Dočítala... metódu dr.jonasa nájdete aj na slovenských stránkach (výpočet je platený) avšak dôležitý je čas vášho narodenia ten musí byt zadaný aby bol výpočet co najpresnejší
@arabelka33 a to som mala tak krásne tehu, že sa nikomu ani veriť nechcelo. Źiadne nevoľnosti, pálenie záhy, problémy, komplikácie, nič. Jedine tehu cukrovka a vďaka nej zdravšie stravovanie 😍
@mirka04g ja ten cas neviem presne :/ zadala som to aj tam. musim sa este raz popytat doma, ci si to nasi pamataju . minule mi povedali, ze nie :D
budem drzat palce, nech ti to vyjde!🙏 😘
@sophinka17 ja som tiež zisťovala 😂😁 no skús a uvidis...držíme si palce všetky 👍
@meissa ja som teda ten vypocet skusila tiez, ale vysiel mi skoro presne podla appky aku mam v telefone. Takze nieco pravdy na tom vypocte bude. A tento mesiac skusim aj ovulacne testy tak uvidime 😀 a cakam na vikend na vysledok @miruska114 v nedelu. 👍
@meissa sama som to nechápala...až pokial som si nedala určite súvislosti dokopy (vytok ako pri plodných dňoch mavam presne aj takto pred ms/ doteraz som si myslela že to je nejaký predmenštruačný signál...takze podľa mna je možné všeličo) sama neviem prečo sa to počíta podľa narodenia a nie podľa dĺžky cyklu atd...ale skúsiť treba všetko 😁

@mirka04g ja prvý hned šiel sám od seba na vyšetrenia a všetko mám v poriadku,a moja manželka ide zajtra tiež....
@mattkapd no áno,čítal som o tom niekde,ale moja počas svojich nechce nič,má dosť sama zo sebou,preto ani nič neriešime....