Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
@leeshka po 7 rokoch by si aj ty dačo do seba ,,tlačila,, tabletky,vitamíny,čokoľvek...doteraz sme to nechávali na náhodu ale po 7 rokoch ako sa ta náhoda nedostavila,sme začali spson vitaminmy, čaje..keďže sme vraj vporiadku... je to akýsi zákon schválnosti že ti co deti mat chcú ich nemajú a tým ktorým je to ukradnuté rodia ako na bežiacom pase... každopádne držím palce všetkým Vám žienky a netreba strácať nádej ;)
@baby0000 ale ved jasne, pravdu mas, len casto sa mi zda ze je to aj o tom ze teraz sa vsade hovori pise ze musis take brat lebo pomaly ani neotehotnies ci nedonosis, tak "preventivne" sa k tomu vela z nas utkvieva🙂
@mirka04g ja som to nemyslela nijak v zlom, samozrejme ze po takom case uz to hlavne nie je len o vitaminoch...ja som skor myslela dievcata a zeny, ktore to zacnu brat "lebo by som asi mala" 🙂 ale samozrejme nech si kazdy berie co chce, ale aj nadbytky vedia uskodit aj ked su to "len" vitaminy🙂
@leeshka Jasnacka ja som to ani v zlom nebrala 😀 Každý by najradšej to mal tak že sa dvaja majú radi,vezmú a o mesiac si náhodne ocikas test a tam // Noo to by potom tato skupina ani nemusela byt...a bodaj by nám to každej raz vyšlo...samozrejme z tým prehananim s liekmi a jesť všetko naraz to máš určite pravdu ;)
@mirka04g
A ja držím všetkým palčeky každej to prajem veľmi aby sa to podarilo 😘
Baby dnes 3 den meskaju dni .. taka som v strese ze neprajem nikomu ☹ uz sa len v kutiku duse mondl aby to konecne vyslo 😵
@lucia199511 Nerobila si testík ? 🙂 Držím silno palčeky ! A hlavne kľud a pokoj 🙂 dieťatko cíti nervozitu
@simona_simi ale robila eate pred ocakavanou ms ... bola tam slabucka 2 ciarka a teraz sa bojim si spravit dalsi aby nebolo sklamanie pockam do pondelka ak ms nepride tak sa testnem 🙂
@lucia199511 velmi držím palce,aby tam boli dve
@lucia199511 Neboj 🙂 Ja som mala slabé čiarky ešte pred MS a až teraz tuším 2-3 deň mi ukazuje peknú 🙂
@jaja63 dakujem velmi pekne 🙂
@simona_simi po kolkych dnoch po termine ocakavanej ms si mala pekne ciarky ? 🙂
@lucia199511 Dnes 🙂 Toto je dnesný testík 25 citlovosť dokonca 🙂
A tie spodné dva všímaj to sú ovu testíky 🙂 Ms mala prísť minulú nedeľu 🙂 10teho 🙂
baby taka blbá otázka,ale môže mať žena cyklus bez ovulky,alebo každy cyklus je aj s ovuláciou?
@simona_simi gratulujem 🙂 😉 ja pockam do pondelka a testnem sa znova ale som nedockava ze ci sa mi ukazu aj ciarky
@simona_simi Tak si prva. Z celeho srdca gratulujem
@lucia199511 Maš trpezlivosť mne to nedalo čakať ... nevydržala som :D Cez víkend budem robiť Digi ja
@baby0000 ako prvá myslíš ? 🙂 Ďakujem krásne ... No počkám si na pondelok, kde mi to bude snáď šťastne potvrdené 🙂
Nestiham vsetko citat ale ze si orva z tohto fora co je tehu ci sa mylim??
Ahojte, dlhsie som sa neozvala. Ako ste natom? Ja mam prave ovu, ale snazime sa uz od skonceniaa ms, tak verim, ze tento mesiac to bude uspesne 🙂
Ahojte.moja menštruácia skončila v stredu a dnes sme mali prvé aj posledné milovanie v tomto cykle, keďže manžel odišiel do práce a príde až o dva týždne😢 som veľmi smutná, pretože viem, že najbližšie trafime ovulácia až po novom roku😢😢😢
Baby ja som kupila tento cyklus ovulacne testy a budem sledovat kedy mam ovulaciu. Nepozmam to na sebe. Tak som zvedava. Drzim nam vsetkym placeky. Pekny vikend zatim.
@arabelka33 Prosim ta kde si kupila??
@misajelka Veľmi pekne ďakujem 🙂 Pondelok mám prvú kontrolu tak snáď dobre pochodíme. Budem ti držať palčeky a verím, že aj ty si nájdeš vytúžené dve // na testíku 🙂 Ja som dnes robila Digi a mala som tam 2-3 takže 4-5 tt som 🙂 Podla kalendárika som 4 tt 5 deň a podľa všetkých appiek, čo som našla som 5 tt takže mám v tom zmetok :D Až pondelok sa dozviem presne ... Daj vedieť potom ako si pochodila
Ahojte,dnes mam 21dc a strasne ma boli v podbrusku cely den,akoby sa mi mala spustit menstruacia a aj prsia mam citlive..myslite ze to moze byt taky silny PMS?tento mesiac som prvykrat uzivala inofolic

@leeshka Ja :D a este aj kojim :(