Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
@sonya6 tak ja som chcela v prvom rade urobit hormonalny profil a folikulometriu. A vlastne este stale. Konecne som sa dockala a v pondelok k nemu idem 😂 A mam na papieri napisane, co po nom chcem. Ale uz vidim, ako ho naseriem. Ale napr. ked som brala duphaston, co mi zostal z predhadzajuceho snazenia sa, tak som ostala tehu a ako mi dosiel, tak som skusila byt bez a babo odislo. Takze si myslim, ze mam malo progesteronu. Alebo to bola nahoda. Kto vie 😊 Uff...uz da bojim, ako to na neho v pondelok rozbalim.
@miruska114 uz som na teba myslela 😊 aj ja cakam na plodne dni. Este paaaar dni. A skusam aj tie ovulacne testy tak som velmi zvedava 😍
@arabelka33 @arabelka33 super, tak drzme si palce...je to pre nas treti cyklus co sa snazime..ja tento mesiac neskusam pre zmenu ovulacne testy, ideme taktikou plodne tyzden kazdy druhy den, zaciname v piatok 🙂))
@emasss111 Ďakujem moc krásne 🙂 Ja vám všetkým držím strašne palčeky ! 🙂 Je to krásny pocit ... Len snažím sa nato nesústrediť nech si neprivolám nejaké nešťastie 🙂 Kedyže je to skoro 🙂 Daj vedieť ako sa ti potom darí 🙂 Posielam šťastíčko 🙂
@simona_simi je to čerstvé, ale tešiť sa môžeš, musííííš 😉
ďakujem...no dúfam, že každým mesiacom tu bude viac a viac tehuliek 🙏
@emasss111 Teším sa veľmi a nech to drobec cíti hlavne 🙂 Bude ja v to verím 🙂 Mne osobne pomohla dovča v Tatrách 🙂
@simona_simi tak tak, nech cíti, ako sa na neho maminka teší 😉
ja som pred tým otehotnela po svadbe, keď prešli stresy...a každý druhý víkend sme mali nejaký ten výlet, pobyt....psychika robí veľa, to je pravda 🙄
veľa zdravíčka vám obom prajem ❤
@emasss111 Psychika dokáže byť sviňa viem o tom svoje ;) až moc bohužiaľ ....
Ešte raz krásne ďakujem 🙂 ! Veď si ešte napíšeme určite 🙂 Držím ti veľmi palce !
Ahojte zienky, akurat som sa vratila od gyndu. Povedal mi ze mam pred ovu podla sona podla kalendara mam mat ovu tak o 2dni, ale jedine co ma prekvapilo mi povedal, ze pri oboch vajecnikov mam zrejuce vajko jedno ma 11mm a druhe 14mm. stalo sa to niektorej ze z oboch vam odislo vajko? lebo chodim k nemu uz asi 3 roky co mi sleduje ovulku a tak a este sa mi to nikdy nestalo ze by som mala naraz na oboch stranach, praveze vzdy len na lavej strane som mavala. kazal mi prist bud.utorok lebo sam je zvedavy ktory z nich dvoch dozreje do ovulky.
@prskavka2223 Áno je to možné ale môžeš mať ovulku aj naraz aj jeden deň jedno alebo druhý deň druhé vajko😊 môžu z toho byť aj dvojčatka tak šup sa snažiť ;)
@sunflower109 napíšem jej 😊
@sunflower109 fuuuha no neviem ci chcem dvojcata 😂😂😂 ale tak samozrejme sa snazit budeme...vajka mam jedno 11mm a druhe 13mm ako velke treba aby boli ideal na ovulku?
@prskavka2223 ono nezáleží to len od vajka musia byť aj spermie ;) no nemusia byť hneď dvojky, môže sa stať že na jednom vajku ani ovu neprebehne...mozne je všetko.
@sonya6
Od lauritky mam aj ja ovu testy....len neviem povedat ake su,pretoze som testovala a ked mala prist ovulacia (stred cyklu) odisla som na tyzden prec a testy ostali doma :D Takze skusim tento mesiac. Tiez nemam priznaky, ktore byvaju pri ovulke tak ani neviem kedy ju presne mam. A ci vobec...
@sunflower109 už, dnes idem po ne 🙂 sa teším som normálna? :D
@sonya6 jasné že si 😉 super tak nech pomôžu...dúfam že aj mne pomohli som pár dní pred MS ale dúfam že nepríde 😊
@sunflower109 juj tak to držím palce 🙂 ja som dnes 17 DC takže zo mňa asi nič no :D pokiaľ sa nestane zázrak a ovulka ešte len príde 🙂
Ahojte, chcem sa spýtať ci mi môže byť zleaj od zaludka este predtym ako mi meska ms. Snažíme sa o babo a dnes rano mi bolo fakt strasne a teraz poobede to zasa zacina. Ak by som ovulku mala skor ako v strede cyklu tak by som to mohla skor pocitovat..co si o tom myslite? Som zvedava ci z toho nieco bude...
@sonya6 mne sa poposuvala na 19Dc a to mám 32dnove cykly od kedy beriem kys.listovu takže neboj nič a testuj ;) ďakujem snáď sme zamiešali dúfam lebo po dvoch biochemickych už neverím až neuvidím na monitore
@prskavka2223 no ak máš dnes pozitívny test ovulácia prebehne do 24 až 48hod. Od pozitívneho ovu testu tak zajtra aj pozajtra má čas kľudne ;)
@luckavla áno je to možné ja minulý cyklus som mala úplne odpor na niektoré chute a vône a bolo mi na zvaracanie, boli aj tehu testy pozitívne ale bohužiaľ len biochemické to bolo :(

@simona_simi Ahoj.....čítam, že si asi prvá z nás v tejto skupine, čo otehotnela....z celého ❤ blahoželám a prajem bezproblémové tehotenstvo...a ľahučký pôrod potom samozrejme 😉
a všetkým bábam (a aj sebe 😀) prajem čoskoro // 🙏