icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

sweetdreams
20. sep 2017

Ahojte, vedeli by ste mi poradit? Ovulacne testy mi uz treti den ukazuju druhu ciarku, avsak ovela slabsiu ako tu kontrolnu. Je to v poriadku? Vacsinou tu kocky pisu, ze mali slabu ciarku a na druhy den uz silnu, tak som z toho zmatena. Testujem prvy mesiac, tak v tom este nie som zbehnuta.dakujem

meissa
20. sep 2017

@sweetdreams
Mne ukazovali 6 dni taku slabu ciarku. K silnej som sa nedopracovala, pretoze som odisla na tyzden a testy som nechala doma :P

meissa
20. sep 2017

Zajtra som chcela zacat zase testovat, ale dnes mam taky hlien ako by mal byt pri ovulacii. Som 10DC. Tak neviem ci to nebude aj zbytocne. Mne uz zacina preskakovat z toho ako sa sledujem :D A to chceme zacat buduci mesiac naostro....neviem co budem robit potom :D Vcera som mojmu povedala, ze sa budeme snazit kazdy druhy den nech sa pripravi 🙂 Mali ste vidiet ako sa zatvaril :D Uz dnes ho pre istotu boli hlava :D

luckavla
20. sep 2017

@sunflower109 tak to mi je luto. Je mi divne, neviem to opisat. Uvidime ci sa zadarilo 🙂

sonya6
21. sep 2017

@sunflower109 Ďakujem no uvidíme 🙂 ja som mala minulý cyklus 27 dňový len :-/

misajelka
Autor odpoveď zmazal
luckavla
21. sep 2017

@misajelka
Ja podobne, hlavne na krku, ale uz mám po ovu

arabelka33
22. sep 2017

@meissa si ma rozosmiala. Moj sa tiez tak tvaril😂😂😂 ked som povedala ze kazdy druhy den. Preto ho vcera pre istotu bolel zub 😂😂😂 ale teraz srandujem. Naozaj ho bolel tak uz dva dni nic 😖 a uz chytam paniku.

prskavka2223
22. sep 2017

Ahojte babule. tak ja som dnes asi 1DPO a mavate aj vy,ze ma pobolieva brusko ako pred MS? je mi to divne kedze mam asi 13dni do MS. dakujem za odpovede

mouse14
22. sep 2017

@sweetdreams najlepsie testovat okolo 14:00 poobede, a dve hodiny predtym nepit vodu 🙂)))

sonya6
22. sep 2017

@mouse14 ja testujem vždy večer ale zas nikdy nemám pozitívny test :D

sweetdreams
22. sep 2017

@prskavka2223 no ja sa testujem kazdy den cca o 16.30, ako pridem z prace, moze to byt tak 2 hodiny od poslednej vody. 3 dni som mala slabu ciarku a teraz nemam ziadnu, takze som z toho zmatena :(

mouse14
22. sep 2017

zeny, ozaj najvacsia hladila LH hormonu je okolo 14:00, ale predtym dve hodinky sa nema uz pit voda. Alchimelkovy caj sypany, dobre vplyva na plodnost a ovulaciu 🙂

sonya6
22. sep 2017

@mouse14 myslíš? ja som si vždy myslela že to je individuálne nakoľko každý vstáva o inom čase tak aj telo funguje inak 🙂 je rozdiel vstávať o štvrtej a cikať na to o druhej alebo vstávať o 9-tej či? 🙂 ja neviem len som si vždy myslela 🙂

mouse14
22. sep 2017

@sonya6 mne tiez len kamoska poradila a mala pravdu, ozaj som si tie dve ciarky ovu nasla, ale stale okolo 14:00 som si robila testy

sonya6
22. sep 2017

@mouse14 skúsim aj ja zajtra len tak pre zaujímavosť dnes už nič zo mňa :D

mouse14
22. sep 2017

@sonya6 ja som testovala aj vecer ked mi zacali tmavnut ciarky okolo 14:00 ako do istoty, len tak isto nepit dve hodinky, prajem vela stastia 🙂

luckavla
25. sep 2017

Ahojte mám týždeň do MS, takže zasa som v období čakania či to vyšlo alebo nie. Už by aj mohlo 🙂 tento mesiac som kaslala na nejake vypocty a milovali sme sa v podstate dosť často 🙂 snažila som sa nato nemyslieť. Držte palce, ozvem sa vám ako to dopadlo
🙂

sonya6
25. sep 2017

@mouse14 ahoj no ja som pila normálne a už dva dni po sebe pozitívny OVU test dnes je tretí deň tak uvidíme ked testnem. To môže byť tak dlho pozitívny?

mouse14
25. sep 2017

@sonya6 dva dni by sa mali drzat ziarky, teda jedna by mala byt tmavsia

jaja63
25. sep 2017

tak ja mam dnes 1DC, škoda, lebo moje telo vdaka Inofolicu reagovalo uplne inak a už to vyzeralo aj nadejne a aj ovu bola asi v spravnom čase...ďalší mesiac pred nami a už som sa aj objednala k lekarke na folikulometriu na 11DC, aby som to všetko poriadne odsledovala..

sonya6
25. sep 2017

@jaja63 ja tiež užívam inofolic dnes som 22DC ovu bola len na 20-21 DC kto vie či kvoli tomu infolicu :O uvidíme čo prinesie koniec cyklu

sonya6
25. sep 2017

@mouse14 ja viem ale ako sa poznám testovala by som non stop :D

jaja63
25. sep 2017

@sonya6 držím palce, aký dlhý mávaš cyklus? posunul ti inofolic ovu? budem rada ked sa s nami podelíš ako sa cítiš a ako na teba zaberá inofolic.

mouse14
25. sep 2017

@sonya6 testuj dalej, ale mala by dneska byt uz svetlejsie....cize ovu uz bola zrejme vcera

sonya6
25. sep 2017

@jaja63 jasnéé 🙂 ja som sa o nom dozvedela až na 15 DC, robila som si ovu testy od 6DC všetko negatívne rovnako ako aj minulý cyklus bol anovulák tak to vyzeralo že aj tento, no a 5 dní nato čo som začala brať inofolic prášok ráno a večer ma na 20DC ráno prekvapili čiarky na ovu teste ale ešte nie rovnako tmavé tak som testovala aj počas dňa a vyšiel krásne pozitívny aj 20DC aj 21DC, či kvoli inoflicu neviem ale ja si myslím že áno 🙂 dnes som 22DC ale ešte som netestla lebo som v práci 🙂 ja si myslím že by som mala anovulák nebyť inofolicu, taký môj pocit, čiže teoreticky by sa mal cyklus posunúť teraz celý, inak mávam 28 dňové cykly, každopádne už teraz som zvedavá na koniec 🙂 a cítim sa asi rovnako jedine cítim vaječníky, tým že som brala HAK 10 rokov som ani nevedela že nejaké mám :D

jaja63
25. sep 2017

@sonya6 tak toto je naozaj zaujímavé, mne našťastie ostal cyklus 30dni, lebo niektore baby mali skusenosť, že im inofolic predlžil cyklus..mňa tiež strašne bolelo podbruško, začalo to 10dni pred MS a pripisovala som to PMS a nakoniec to tak aj bolo..ale spustanie MS bolo bez bolesti a to je zaujimave..neviem či si spominala aj niekde vyššie, nepribrala si počas užívania inofolicu?

sonya6
25. sep 2017

@jaja63 zatiaľ cca kilo myslíš že to je z toho? :O predsa to beriem len týždeň zatiaľ

jaja63
25. sep 2017

@sonya6 ja som mala z toho za dva týždne dve kilá a väčšie prsia a brucho, sa hambim nosit obtiahnute veci, lebo ludia su klebetní a nepotrebujem o sebe v práci počúvať, že som tehotná, hlavne teraz ked sa to nedarí

mirka04g
25. sep 2017

Aj ja mam pocit že z inofoliku sa priberá..ale ak ma pomoct je mi jedno koľko by som pribrala..hlavne keby sa už zadarilo 😔