icon

Snažíme sa otehotniet od leta 2017

baby0000
27. aug 2017

Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸

misajelka
Autor odpoveď zmazal
arabelka33
20. dec 2017

@misajelka dufam aj ja. Ja som dnes totalne vystrasena, pretoze som si na intimke nasla trosku krv tak ja pobezim na pohotovost vecer. Teraz ma s prace nepustia 😢 tak uz som tu uplne zrevana.

leeshka
20. dec 2017

@arabelka33 regulerne krv ci spinenie? tmave svetle? hlavne nepanikar...a sleduj ci je to len ta troska alebo je toho viac...ak by to bolo len jednorazove, nic to nemusi znamenat...ak by to pokracovalo, praca nepraca, povedz ze musis urgentne do nemocnice....zdravie je hadam prvorade...

misajelka
Autor odpoveď zmazal
arabelka33
20. dec 2017

@leeshka spinenie som mala v utorok, dnes to bolo rano malo mnozstvo tmavej krvi. Sledujem jak diva,vystrasena a urcite budem utekat ak by sa to zhorsilo. Je jasne, ze na pracu by som sa vykaslala. Nechcem posobit ako hysterka kedze neviem co je este normalne a co nie. Ale pojdem tak ci tak. Pre svoj pokoj.

leeshka
20. dec 2017

@arabelka33 jasne uplne to chapem, ja som tak letela minuly stvrtok do nemocnice po uvahe ci ist do prace alebo do nemocnice...reku radsej idem co ak je problem...ale potom vysvitlo ze slo o jednorazove zaspinenie....a od toho dna sa mi to deje kazdy den, ale je toho uplne malicko, uplne svetlunke a jeden krat do dna...tak dufam ze je vsetko ok

jituska666
20. dec 2017

ahojte,tak sa pridam aj ja 😉 snazime sa nejak od jula/augusta. tento rok som potratila,a akonahle som mohla (pokym som bola uplne ok, ) tak sme sa do toho pustili,ale doteraz nic 😢😒. asi pred tyzdnom som si zas kupila ovulacne testy tak to skusim zas s nimi.
mame uz syna 3r, ale este jedno by sme chceli. dufam, ze co najskor sa to uz podari kedze pomaly mi taha na 41r.

arabelka33
20. dec 2017

@leeshka a kedy si bola prvy krat u gyenokologa od zistenia, ze si tehotna? Ja uz nebudem robit paniku, lebo fakt sa len zbytocne stresujem a nerobim si dobre. Skusila som test a je krajsi,jasnejsi.

leeshka
20. dec 2017

@arabelka33 ja som sla na 16ty den meskania...predtym som tam volala a povedali mi ze mam prist ked mi bude perioda 2 tyzdne meskat, lebo ze skor zbytocne, nebolo by nic vidno na sone...takze som sla ked som bola podla ms 6tt+3 a bola bublinka so slabo bijucim srdieckom🙂
ano nepanikar, treba mysliet pozitivne, ak sa citis dobre, bude hadam vsetko v poriadku🙂 a ked testy silneju bude to dobre🙂
ja som sa tak jeden den prelakla lebo ma prestali boliet prsia a sa mi zdalo ze splasli...tak som dalsi den robila test a bol silnejsi tak ma to ukludnilo....a potom ma trocha boleli a teraz ma zas nebolia...vsetky priznaky su velmi individualne, kazda tehotenstvo pocitujeme aj znasame inak, nie je na to sablona🙂 drzim palce nech je vsetko v poriadku a nech sa citis stale len dobre;)

arabelka33
20. dec 2017

@leeshka dakujem 🙂 pekne si to napisala. Chce to klud.

misajelka
Autor odpoveď zmazal
arabelka33
22. dec 2017

@misajelka ahoooj, nebola. Ono to bolo naozaj len spinenie a ja som velmi spanikarila. Vsetko je v poriadku, citim sa dobre a objednali ma na 5.1.2018 az.

misajelka
Autor odpoveď zmazal
z1984
23. dec 2017

Ahojte baby tiež sa snazime od augusta od dovolenky a stale nič. Mam z toho taky stres. Mam 33 a uz by som rada bola mamou ❤kazdy mesiac cakam na mrchu a vzdy pride

jaja63
24. dec 2017

@z1984 ahoj,ja som v tomto kolotoci uz skoro rok a som uplne smutna, vzdy ked pride MS tak smutok,potom nadej a na konci cyklu zase smutok...teraz beriem druhy tyzden gynex,tak som zvedava co bude dalsi cyklus..ja mam 32,coskoro 33

zuzka6432
24. dec 2017

@jaja63 ja som na tom úplne rovnako čo sa týka času snaženia a aj užívania gynexu 😔

someone99
25. dec 2017

Ahojte baby... a ovulacne testy pouzivate?

zuzka6432
25. dec 2017

@someone99 to je u mňa asi kameň úrazu pretože sa testujem už treti mesiac a nemôžem zachytit ovu , a to mám cyklus ako hodinky 28 dnovi. Dr povedala že folikulometriu mi spraví až keď dlhší čas nezachytim ovuláciu, a vyjadrila sa, že sa nemám báť že by som mala anovulacne cykly, že by sa to prejavilo aj inak ( nepravidelná ms a tak) ale neviem, nezdá sa mi to :/

nikolet1234
25. dec 2017

Ahoj baby chcela by som sa svami podelit o moju dufam uz stastnu novinu s dobrym koncom 🙂 pred dvomi rokmi som potratila v 9tyzdni bol to moj najhorsi den v zivote od vtedy to boli len dni cakania testovania a zufalstva ze co ak uz nebudem mat miminko ?! :( az teraz ako sme sa az tak nato nesustredili mame pozitivni testik ;) ;) dufam ze sa nic nestane snazim sa mysliet pozitivne 🙂 a drzim aj vam palčeky drzte sa 🙂

velamon
25. dec 2017

@nikolet1234 gratulujem a drzim palce nech ciarocky iba silneju

jaja63
26. dec 2017

@zuzka6432 ahoj,tak dufam,ze sa čoskoro podari..ja v sucasnosti ocakavam MS,lebo prsia mam uz skoro dva tyzdne bolave..aj som myslela,ze sa podarilo,ale testy boli negativne,tak cakam...myslim,ze tento mesiac vdaka gynexu mam silnejsi PMS,ale zase brucho ma ani trosku neboli a nie som ani nafuknuta.

zuzka6432
26. dec 2017

@jaja63 držím aj ja palce 🙂 ja som mala pred rokom mimomaternicove tehotenstvo, našťastie mi nemuseli vziať vajcovody ani nič, doteraz neviem dovid prečo sa to stalo.
No a teraz vkladám tiež nádeje do gynexu, keby mám aspoň takú ovuláciu že o nej viem , ale nepozorujem ani ten plodný hlien.
Neviem neviem , dúfam že čoskoro budeme obe tehu 🙂

tusomka
26. dec 2017

Nedari sa mi otehotniet. Ake mate skusenosti s Gynexom? Funguje to?

jaja63
26. dec 2017

@zuzka6432 mne akurat dnes prisla MS, presne na 14ty den od ovu,ja som sa moju naucila ju odsledovat a niektore cykly aj s lekarkou,preto mi nejde do hlavy,ze sa nedari..uvidim aky bude dalsi cyklus s gynexom,lebo tento som zacala brat po ovu 😕

jaja63
26. dec 2017

@tusomka ahoj, tiez som ho zacala brat za tym ucelom,dnes je 13ty den co si ho davam,ale len rano a vecer a zatial sa s nim citim dobre,preto dufam ze pomoze aj k babatku

veron_11
26. dec 2017

Ahojte, tak rozmýšľam, že si ho kúpim aj ja (gynex), tak uvidíme teda 🙂 dnes 1DC, dúfam, že január bude pre nás šťastný mesiac 😇

velamon
27. dec 2017

Ahojte asi nepatrim do tejto skupiny. Ale chcela by som uz druhe babo od leta mam ten pocit. Manzel by aj bral ale ze zatial nie. Mame rocnu princeznu v novembri mala rok. Myslite ze je to skoro? Ja som chcela medzi sudodencami co najmensi rozdiel vekovy. Aj ked nezalezi to iba na mne. Ale bol toho nazoru aj manzel. Aj ked skor sa nedalo kedze takmer po dvoch rokoch som dostala mens po prvom tehu. To bolo minuly mesiac. Dajte recept ako na chlapa 😉a inak vsetkym zelam coskore tehulkovanie.

someone99
27. dec 2017

@zuzka6432 ovulacne testy treba robit spravne... tu je dobry popis... https://www.modrykonik.sk/blog/soldi/article/co-by-ste-mali-vediet-o-ovulacnych-testoch/
ja som si na e-bay kupila 100 ks ovulacnych testov, stalo to cca 19 eur a testovala som kazdy den od prveho dna cyklu - teda od zaciatku menzesu... minula som ich fakt vela, ale od 3.mesiaca pouzivania som uz pekne vedela, kedy bude ovulacia... a znacila som si to do kalendara... a ak sa nepodari, a ovulaciu budes mat, poslala by som muza na spermiogram.. u nas bol aj to problem...

zuzka6432
27. dec 2017

@someone99 dakujem, presne podľa tohto náhodu som si testy vždy robila.
Ja som pred rokom mala mmt ale nenašli príčinu prečo, raz mi lekár povedal že sa mu zdá že mám pravý vajickovod zúžený, ale nič okrem toho. Partner už jedno dieťa má z predošlého vzťahu tak si nemyslím že bude chyba v ňom aj keď mohlo sa aj u neho nieco zmeniť. Neviem ale osobne si myslím že bude problém v ovulke (aj keď ani predtým som ju nezaznamenali a predsa som otehotnela, síce mmt ale aj na to musela prebehnúť ovulácia :( )

arabelka33
27. dec 2017

Ani som sa nedostala k lekarovi 😢😢😢 a z jasnej ciarociky je uz iba duch 😢😢😢😢