Snažíme sa otehotniet od leta 2017
Ahojte baby, tak som vytvorila novu skupinku pre vsetky baby ktore sa od tohto leta rozhodli ze chcu otehotniet. Ja som jedna z nich 🙂 Dufam ze sa budeme spolu podporovat a drzat si palce, modlit sa a dufat ze sa to co najskor podari. To vam
vsetkym prajem❤️🌸
@jajoda hej hej ide, mesacne to vyjde okolo 70 eur,ale tak co neurobim pre to aby som konecne ostala tehu a bola tehu az do konca....je toho tak vela na trhu, ze clovek nevie co ma skor skusit. nechcem kupovat folandrol, ked uzivame ten profertil a fertilan. Profertil nam poradil priamo urolog na diagnozu aku mame, uvidime, ma sa brat 2-3 mesiace tak este jeden mesiac to doberieme a este k tomu mu dam samostatne vitamin E aj ked neviem ci to neni zbytocne kedze vitamin E obsahuje aj profertil aj selezin ace aj fertilan, co myslis?
@prskavka2223 pozri si zlozenie na obale, kolko coho ten profertil obsahuje, bude tam presne mnozstvo v mg... a kukni si na tej stranke, ake mnozstvo danych vitaminov sa odporuca... podla toho budes vediet, ci staci profertil alebo ho treba este doplnit samostatne vitaminmi... ale vacsinou tieto doplnky (profertil, fertilan, ...) obsahuju celkom velke mnozstva jednotlivych vitaminov...
@prskavka2223 a odporucam este kupit do spalne kameň ruženín . Aj ten ma urcite čaro😊
@jajoda heeeej? To pocujem prvy kraat 😉
..inak az mi je muza luto,ze kazde rano a vecer si dava po 5 tabletiek 😂😂😂😂😂😂,ale zatial neprotestuje 🙂....ja som v poriadku uplne. Cykly mavam pravidelne 28dni a MS chodi na den presne aj po kyrete,ovulku mavam tak cca 12-14dc mam to odsledovane aj testami aj lekarom. Len ten spermiogram sme mali dost blbyyy
@prskavka2223 mne ho odporucila kamoška😊 kupila som rovno taky polkilovy😂😂drzim palce, nech si najdes vytuzene ciarky na teste
@someone99 dakujem pekne.
Veď to, že tá druhá musí byť rovnaká ako testovacia alebo silnejšia, tak som si myslela že o pár hodín možno už bude rovnaká ale ten už bol úplne negatívny. Možno bude ovu teda neskôr alebo vôbec nebude zas 😓 moja dr mi po roku odmieta urobiť folikulometriu takže asi ju zmením 😒
Ahojte ešte je tu niekto ktorej sa do teraz darí ? 😕
Ani my 😔
U nás tiež zatiaľ nič
Ste ma trošku “potešili” že sme neni sami ale všetkym prajem aby sa čoskoro zadarilo. My sme už na to kašleme keď príde bude 😊
A beriete niečo na podporu, myslim čaje/vitamíny atď? 🙂
ja nosifol dr. mi to poradil
Ahojte k dlho som m nepisala lebo sa mi dva krat stalo biochem. tehu. Vcera som bola u dr a om v 6tt tehu. Povedali sme si zevkasleme na to nesledovala som sa iba som vedela cca kedy mam ovu to bolo vsetko. Nebojte sa podari sa to. A verte ja som si presla kade cim v gynekologii. Drzim tuha palce 👍
@zuzka6432 tak ked to vezmem s prestavkami tak rok. No prve dietatko som mala v 19 stich potom choroby cysty 4x operacia vzali mi vajecnik j vajcovod umele oplodnenie som nemohla podstupit. Tak a teda v 33 rokoch sa mi podarilo otehotniet prirodzene teraz v 37 treti krat. Nebojte isto niekde je ta dusicka co na vas caka

@maxx6 ahoj ani u nás nič a dokonca po laparke

@prskavka2223 ide to dost do penazi, posledny mesiac sme namiesto folandrolu kupili cisty inositol prasok. 250g balenie stoji okolo 13-14€. Neviem ci to bolo v tom, ale po mesiaci sa nam podarilo.