icon

Snažíme sa tretí mesiac a stále nič

ariana195
7. aug 2016

Ahojte mamicky chcela bi som od vas radu tuzime s partnerom o babo uz 3mesiac sa snazime.a nic robila som si aj test jeden ukazal //a ostatok / beriem kyselinu listovu sex mame 3/4krat denne snazim sa to v sebe co najdlhsie udrzat pred rokom som potratila prosim dajte mi vediet a poradte dakujeeeeeem 😨

Strana
z2
sardinka335
8. aug 2016

@ariana195 ty kks ...si normalna? Sa pytat na stiahnutý test z netu?
Rada ako otehotniet??? cim viac ne to budeš tlačiť tým to bude len frustrujucejšie....a nech si mysli kto chce čo chce ale vam snazilkám proste z toho prepina z toho snazenia.
Ja som otehotnela po pol roku a nijako sme sa nesnazili...chvala bohu ze vtedy som nečitala ziadne koniky takze som to ani za nič nenormalne nepovazovala a nemalo ma čo stresovat.

ariana195
autor
8. aug 2016

Dakujem vam velmi pekne za radu a podporu už som to zmenila sex bude každý 3den to úplne stačí… ja som bola pred rokom tehotná a v 2 mesiaci som potratila no budeme sa snažiť naďalej až do konca a moc sa tesim dakujem este raz za radu 🙂

ciernypes
8. aug 2016

@ariana195 ked si raz otehotnela tak otehotnies aj druhy krat.ale 3m je malo .teda moze zadarit aj na prvy krat ale 80%zdravych parov otehotnie do 1roka pri nechranenom styku...Byt tebou radsej si za ten cas urobim hematologicke testy.genetiku aby sa potrat neopakoval mpoistovna ti to nepreplati.ale ja by som si to uhradila aj z vlastnych penazi.

ariana195
autor
8. aug 2016

@ciernypes Ahoj dakujem snáď sa podarí zájdem za gynekológom a spravím si hematologicke testy myslím si že som zdravá lebo keď som na preventivke u gynekológa tak stále povie že je vsetko v poriadku existuje aj čaj alebo lieky na podporu tehotenstva? Nevieš? Ak áno porad mi ja som mesiac brala kyselinu listovú 💋👶👶👶👶👶

senaj
8. aug 2016

@ariana195 prosim ta ty si aj pamatas co píses ?? Ved ked si mala taky istý test,co si vraj zahodila a potom stiahla z netu tak by si bola tehotná. Nejak sa zamotávaš😕

moni244
Odpoveď bola odstránená
ariana195
autor
8. aug 2016

@senaj mala som taký test s dvoma čiarkami a keď som si robila druhý test jedná čiarka tak to nieje môj problém keď ste to zlé prečítali dakujem 🙂

ariana195
autor
8. aug 2016

@moni244 existuje aj čaj aj lieky poradili mi to nepotrebujem tú zbytočne blbosti čo tu píšete srandu si robíte zo seba myslela som si ze táto stránka je normalna (česť výnimkám) dakujem 🙂

moni244
8. aug 2016

@ariana195 zalozis diskusiu, kde tvrdis, ze sa snazite 3 mesiace a stale nic, potom sem das foto tehotenskeho testu z netu, tvrdis, ze aj ty si mala taky, ale si ho vyhodila (kto vyhodi, ked zalozi takuto temu a stresuje, ze to nejde?), potom sa pytas na caje a lieky, ci existuju a nakoniec napises, ze existuju, ze ti ich poradili, no tak neviem, neviem, kto z nas si tu robi srandu

butterfly333
8. aug 2016

@ariana195 nechápem včera si založila temu že sa snažíte 3mesiace a dnes píšeš že si tehotná??to je čo za blbost čo tu píšeš??Snažíte sa 3mesiace čo je nič velmi málo my sa snažíme vyše 2roky a su tu baby čo sa snažia 2či 5r,tak neviem čo tu riešiš a zbytočne zakladáš tému.

butterfly333
8. aug 2016

@moni244 presne ako píšeš zbytočne zakladá temu a očividne klame.

ariana195
autor
8. aug 2016

@moni244 dnes mi to poradia kamarátka čo jej pomohlo a v teste je to pravda mala som to tak jeden test // a druhý / tak ja potrebujem radu a jednu už mam ďakujem 😀😊 😀

ivanusko
8. aug 2016

Pane boze dookola to iste....raz si tehotna potom sa snazis byt.... Vies vobec co chces???? Stiahnuty test z webu je to najubohejsie co si mohla urobit....najprv presviedcas ze si mala dve // potom vraj /.....potom foto fake potom chces vediet o nejakych cajoch co ti pomozu otehotniet..... Boze stale to iste....nechaj to na prirodu.... Budes budes,,, ak nie tak nie....

ariana195
autor
8. aug 2016

Nechcem od vás nic ine mamičky budúce mamičky iba radu ako sa vám to podarilo lebo mi sa snažíme tiež a srandu si môžete robiť so seba Každá sme iná dik 😜

ariana195
autor
8. aug 2016

@ivanusko dik necham sa prekvapiť 😀😀😀

ivanusko
8. aug 2016

Ved ty sa tu sama zosmiesnujes😂😂😂😂😂😂😂

ciernypes
8. aug 2016

@ariana195 ale tie testy ti doktor nespravi.lebo sa zvycajne robia az po druhom potrate.jedine zeby si mala takeho mileho doktora. zdrava mozes byt ale ani nevies co mozes mat. teda nechcem ta strasit ale ja by som pre svoj pokoj v dusi si dala urobit rozne testy.take soecialne.povatsine gynekologovia spec testy nerobia.urobia len klasicku preventivku...alchemylku skus pit

butterfly333
8. aug 2016

@ariana195 na hematologiu ta nepošlu ak si nemala minimálne 2,3 potraty ja ich mám za sebou 5.No neviem tam je zbytočne chodit ved sa snažíte len 3mesiace to taani gyn nikde nepošle možno tak až po roku neuspechu.

ariana195
autor
8. aug 2016

@ciernypes ďakujem konečne normalna osoba dakujem za radu spravím si testy a uvidím čo bude dakujem este raz za dobru radu

ciernypes
8. aug 2016

@butterfly333 neposlu ale moze si tie testy zaplatit.aby predisla dalsiemu potratu.aj tak sa da.ale jasne ze to zalezi od financii aj.

butterfly333
8. aug 2016

@ciernypes ved vravím že nepošlu je to zbytočne riešit asnaží sa len 3mesiace a potrat nemala.

ciernypes
8. aug 2016

@butterfly333 ale ved pisala ze mala. tak preto to radim.netreba cakat na druhy potrat ale riesit.preco sa stal prvy.teda ja by som totak riesila.ved par euro hore .dole.

butterfly333
8. aug 2016

@ciernypes ale aj ked by raz potratila ju tam nepošle lebo jeden potrat podla nich je normalny nič neznamená,treba to skušat rok a potom niečo riešit.ved nech skusi uvidí

synda11
8. aug 2016

ahoj...ten den je jeden jediny v mesici kedy mas co najvacsiu sancu otehotniet.. moj muz chodi na tyzdnovky...jednoducho som si ovu testami zistila ten den...stacilo raz za den a bola som tehu... pri prvom sme robili presne ako ty..a po roku som si zacala robit ovu testy a hned to tam bolo..musite to robit vtedy ked treba...poradila som aj kamoske a je tiez tehu...drzim palceky aj na nohach

ciernypes
8. aug 2016

@butterfly333 tak ano ale zasa moze predist potratu takto.ci cakat na druhy.treti?? vies niektore veci sa daju liecit .napr tie hem poruchy.hormonalne por...chales .ja by som to zaplatila a aspon by som vedela co mi je a keby som tehotna tak nastavi liecbu a mozno jej nic neni.teda ziadna chyba ale aspon je tu istota ze vsetko je ok..ved tie testy az take drahe nebudunci??aspon dake zakladne

butterfly333
8. aug 2016

@ciernypes ved to ano jedine že si to zaplatí a bude teda vediet či je ok.

ciernypes
8. aug 2016

@butterfly333 tak.tak

miniaturka19
8. aug 2016

@ariana195 my sme to volne skúšali 3 mesiace, nesledovala som si plodné a neplodné dni, potom na 4 mesiac snaženia som si vypočítala plodné dni a že ideme skúsiť, no a hned sa podarilo, takže to či máte sex 3-4 krát denne je uplne zbytočné pokial nemáš plodné dni, skús to touto cestou a hlavne na to tak netlačte, my sme to brali uplne v pohode príde príde nepríde nepríde a tak je to asi aj rozumné, tolko moja rada

ariana195
autor
8. aug 2016

@ciernypes zaplatiť to nieje problém zaplatím a spravia mi to dakujem

ariana195
autor
8. aug 2016

@synda11 dakujem moc pekne beriem tu radu a verim tomu ze to bude a ak ano hned dam vediet 💋💋

Strana
z2