Snažiť sa o dieťatko v 39?
Caute baby, mamicky. Mam 39 v Maji 40. Mame jedneho synceka ma 5 rokov a stojime pred volbou ci este skusit mat dalsie. Chcela by som len vase skusenosti. 😉😊. Dakujem
Mne sa narodili v 39 rokoch dvojičky a neľutujem aj ked ich vychovávam sama dá sa to zvládnuť😝
Tiež som zvažovala, či je po 40 rozumné mať ešte tretie dieťatko. Hoci som po ňom túžila, rozhodnutie sťažovali fakty, že predošlé 2 tehotenstvá boli rizikové a skončili cisárskym. V 42 r. pomohla náhoda a narodil sa nám synček Oliver. Tehotenstvo aj 3- tí cisársky bez problémov. Dnes má 2,5 r. a sme veľmi šťastní že ho máme !
@xtremme ...Ďakujem, u nás je to tak,že sa nebránime, necháme sa prekvapiť...
Aj tebe všetko dobré prajem!
Ja mam 34 čakám druhé a cítim ze už do tretieho by som kvôli veku nešla.... Čakáme druhého chlapčeka a chceli sme aj dievčatko ale tretie už nedám, cítim ze moje telo ohľadne toho hovorí stop. Toto je strop u mna. Ale je to individuálne, podľa mňa zbytočne sa vôbec radiť, je to tvoj život, tvoje rozhodnutie, ja sa už teraz cítim na druhé dieťa "stará" myslím to ze par rokov dozadu som bola "cipernejsia"...
@maminuska nie nikdy prave naopak. Spoluziaci v skole sa stazovali ze ich mamy ich nechapu ze sa nemozu porozpravat... A ta moja ma vypocula poradila podporila a cele to detstvo bolo ine take kludne ziadne stresy, pubertalne besnenie. Do dnes si s mamou uzasne rozumiem, dokonca moji surodenci o 10 a 9 rokov starsi od mna nemajubs nou taky vztah ako ja ♥️
Zdravím, dámy 🙂
Predlžuje sa dĺžka života.
Predlžuje sa odchod do dôchodku.
Tak prečo sa diviť, že sa predlžuje aj vek, kedy majú ženy chuť privádzať na svet deti?
😘
@mirkava
Hovorím za seba....vynosiť,odrodit by som v pohode odrodila🙂..
..ale úprimne uz nemám na to aby som vychovala...nemám už kapacitu.....čisto racionálne...keby prišlo..tak by som musela zvládnuť... hovorím zámerne v jednotnom čísle...muž by tuším ešte aj chcel...
Ale aj tak si myslím..že vek nie je prekážkou..naozaj ako to kto cíti...
Presne moj pripad.... min rok 8.7.2018 sa nam narodila dcerka a v koncom augusta som mala 40, ak mas otazky, kludne napis ss 😉
Ahoj. My sme sa tiež dlhšie snažili...aj som raz potratila :( ale podarilo sa a pánbožko nám doprial ;) Izabelka má už 3rocky a ja som rodila na 43r. Ale bola som vypisana PN na rizikovom ;)
Držím palce ;)
@cupakabricka ako si zvladala tehotenstvo? Porod? Nechcem aby bol nas syncek sam, velmi by som mu dopriala surodenca. Viem ze to nebude lahke, ale myslim ze by sme to mali vyskusat
@mirkava ahoj. No ja som to osobne znášala veľmi dobre a užívala si tehotenstvo a bruško a 😂😂😂😂napchavanie 😀😀😀😂😂😂💕
Ale hlavne som veľmi veľa ležala a oddychovala a mm ma veľmi rád obskakoval a vyvaral ;)
Rodila som na cisársky rez 🙂 ja už mám 2velke deti a s priateľom sme chceli spoločné 💕🌼 tak som rada že všetko dopadlo dobre ;)
Mňa mamina mala v 34...viem nie je to 39 ale čo je to 5 rokov 🙂 Chcem len povedať, že si veľmi dobre rozumieme. Vo svojich 69 rokoch je veľmi moderná a mladá 🙂 Počúvaj seba a nie nikoho okolo seba... 🙂
Za mňa nie. Ja by som už po 40ke nechcela kiepiť pred sebou brucho, v noci vstávať a na maturitnom večierku tancovať ako cca 60-ročná. Prepáčte, je to môj názor, viem, že ho všetky nezdieľame, každá sme iná 😉 Ja som šťastná, že sa mi splnilo to, čo som si vysnívala - mať dve deti do svojej 30ky. Ale ja viem, že nie vždy to ide a ženy sú radi, že majú vôbec jedno po 40-45ke ☹ Ja som mala prvé v 27 a druhé v 29, ale o prvé sme sa snažili tri roky.
ahoj, ja som mala v januari 40 a maly ma 4,5 r. , tiez stojim presne pred touto otazkou, ako ty. Ja som mala prve sekciou, takze aj druhe ak by, tak sekciou urcite,
@kikulienkadd Môžem vedieť, čo bolo tvojmu anjelikovi? Môžeš napísať aj IP. Ja som tehotná a môjmu drobcovi dávajú lekári minimálnu šancu na život.
@macik166 ip 👋
@mirkava ahoj,ja budem mat v aprili 40,syn v lete 6. Stale som chcela len jedno dieta. Tyzden po porode nastali u mna komplikacie suvisiace s porodom a takmer som zomrela. Toto ma len utvrdilo v tom,ze urcite viac nie. Ale!!! Minuly rok to zrazu prislo,ze co keby predsa este jedno....a doteraz to riesim,ci nebudem lutovat. Ale!!! Necitim sa na to uz. Muz by bral hned, aj dve 😂 ale respektuje ze ja skor nie. Takze za mna, ze ,nepozeraj na vek,ale skor ci sa na to citis.....
Zalezi od toho ako sa citis a ci mas nejake chronicke zdrav. problemy ktore by mohli tehotenstvo skomplikovat. Ak si zdrava chod do toho. O par rokov bude naozaj neskoro a mozno budes lutovat ze ste neskusili😉 Ja mam 4deti, prve som mala ako 24rocna, najmladsie ako 40r takze viem porovnat...... To posledne bolo pre mna najpohodovejsie, ziadne zdrav problemy, pribrala som len 9kg, syn zdravy, porod prirodzeny a vobec vseobecne som to znasala lepsie ako v 24r. Jedine co vnimam ako negativum v mojom veku ze som viac opatrna, vidim viac nastrah ktore cihaju na dieta, ale to ide ruka v ruke s vekom. Dnes uz nie je ziadna rarita ked rodi 40rocna zena.
@mirkava presne ako ty aj
@fopka , u mna skoro az dva roky po porode tromboza hlobkych zil v ruke, embolia - nastastie len slaba , a pobyt na jyske, kde kazdu noc niekto umrel, (hrozny priebeh, a rano uz len vyniesli) a ani nevravim, ze prve dni takmer bez pohybu som musela byt, s tym, ze ma dr. varoval - ze pohnes sa a nevies, co pride, (embolia ). Keby to bola podchytila moja obvodna , tak to nemuselo takto zajst, a odvtedy strach staly pri akychkolvek priznakoch, sa bojim, ze co k ed zasa tromboza, ...

@kikulienkadd áno asi to tak veru bude.. Ak by si sa ešte predsa len rozhodla do toho ísť, veľmi ti držím palce!!!!