icon

Snažíte sa o bábätko a ste zúfalí?

nataliiinatalka
19. apr 2024

S partnerom sa snažíme o bábätko .. v tento mesiace sme to skúsili už asi 3 krát na plno žiadna ochrana nič .. ale na ten 3 krát to bolo podla mňa asi istejšie lebo som mala plodne dni mala som priesvitny naťahovaci výtok a strašne zo mňa tieklo ako mokré mala som pocit ze som sa pocikala .. to bolo nedeľu 14.4 včera 18.4 som mala taký lepkavy biely vytok a boleli ma veľmi prsia 19.4 a dnes pociťujem ako keby bolesť pod bruchom a také pichanie aj v krížoch ma pichlo dosť krát a mam také špinenie ako keby hnedé a pocit ako keby mi ma prísť menštrucia ale prsia ma nebolia … čo si o tom myslite vy s vašej skúsenosti .. ja už neviem som s toho na nervy .. v od nedeľi by bolo podľa mňa skoro na uhniezdovanie ?? Ja si myslím ze hej ☹️

sense
•
19. apr 2024

@nataliiinatalka áno od nedele by bolo veľmi skoro keďže vajíčko sa uhniezduje 7-10dni a potom začína produkovať hcg. Počkaj do ms a ak nepríde skus test držím palce

deti95060810
•
19. apr 2024

zbytočne sa takto týraš a pozoruješ... ak príde ms budeš len neskutočne sklamaná.

nafka0483
•
19. apr 2024

@nataliiinatalka Tento mesiac ste to skusili 3x a...? Co teraz cakas? Ved az ked ti ma prist menstruacia, tak uvidis ci sa podarilo, z coho si teraz zufala?
Ako dlho sa snazite?

dzulli1980
•
19. apr 2024

Vypusti to z hlavy, miluj sa s partnerom lebo máte chuť, nie preto, že musíte, lebo chcete splodiť dieťa ... trikrát naplno je nič ... my sme dcéru splodili po 9-mesiacoch, čo sme išli "naplno", my sme sa nejako neupínali na plodné/neplodné dni, proste sme si povedali, podarí sa/nepodarí, nič sa nedeje ... naozaj, skús na to nemyslieť, lebo naozaj budeš mať problém ... v hlave, nie tam dole ... psychika je alfa omega ... keď sa nebude dariť rok, vtedy začni riešiť.

haraburdova
•
19. apr 2024

Och, uplne ta chapem. Tiez som sa podobne tyrala priblizne pred rokom a pol a plakala pri kazdej menstruacii.
Nesleduj to. Chill a pokoj. Babatko pride 🙂 Jedna vec ale - ja som to tiez volala "snazenie sa" ked sme s manzelom mali 1-2x do tyzdna nechraneny sex, avsak jedneho mesiaca som si povedala ze to poistim a oznamila som muzovi ze ked mi skoncia kramy, budeme sa snazit kazdy den az dokym mi nepridu dalsie kramy len tak preventivne 😂 akoze po tyzdni to bolo vycerpavajuce ale o 4 tyzdne nato som videla prvy x svoje babatko na sone.
Hlavne pokoj. A skusajte castejsie. Moj prvy priznak bola bolest krizov a strasna ospalost, vycerpanie a strasna migrena. Tie mi vsak zacali ked som bola podla vsetkeho v tretom tyzdni.

deti95060810
•
19. apr 2024

@haraburdova preboha... to muselo byť o ničom - sex na povel...🙄😨

haraburdova
•
19. apr 2024

@deti95060810 ale kdeze, bola to sranda, bola to taka domaca svadobna cesta :D

nataliiinatalka
autor
•
19. apr 2024

@deti95060810 áno mas pravdu

joannita
•
19. apr 2024

@nataliiinatalka po 3 nechranenych sexoch si zufala? To vazne? Co budes robit po 10 rokoch snazenia sa?

danniiee8
•
19. apr 2024

Takýmto prílišným sledovaním sa si iba ublizujes. Okrem toho, čím viac sa sleduješ, tým viac na sebe pociťuješ známky uhniezdovania a tehotenstva (ktoré si iba vsugerujes) a tým viac si potom sklamaná.
Ak sa môžem spýtať, koľko sa už snažíte ?

loliki
•
19. apr 2024

@nataliiinatalka Prepáč, ale koľko sa vlastne snažíte? Koľko vôbec spolu chodíte, či tvoríte pár? Nenašla som to v príspevku. Plánujete sa vziať? Prečo sa tak moc snažíš otehotnieť ako slobodná?

nataliiinatalka
autor
•
20. apr 2024

@loliki 5 rokov sme spolu a bývame spolu takže spolu nechodíme a plánujeme sa vziať ..nesnažíme sa o to len tento mesiac 🤪čiže preto ma to trápi

nataliiinatalka
autor
•
20. apr 2024

@joannita bolo to viac krát však nemusim to všetko písať 😅

nataliiinatalka
autor
•
20. apr 2024

@nafka0483 tak skúšali sme viac krát ako tento mesiac však nemusim to písať koľko krát .. keby že len tento mesiac tak jasne ze to tu nepíšem sme ..bývame spolu a sme bolo pomalý 6 rokov ..

nafka0483
•
20. apr 2024

@nataliiinatalka Ok, ale viackrat je co? 2 mesiace alebo rok? Ak chces rady, tak treba napisat viac info.
Viem o com hovorim, snazili sme sa 3 roky.

loliki
•
20. apr 2024

@nataliiinatalka Možno sa musíte obaja spýtať lekárov. Možno je problém u neho, možno je problém u teba. Treba to zistiť u odborníkov.

nataliiinatalka
autor
•
24. apr 2024

@sense prišla ms už 5 deň ale mam slabú len trosku krvi a viac také do hnedá a ani bolesti nemám čomu sa čudujem lebo ja mávam strašne bolesti aj na druhý deň a silne .. len teraz mam tak ze ma pichá pod bruchom ako keby a cítim prsia také citlivejšie .. čiže neviem sama teda