icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

iknella
13. mar 2013

@weeron ok...som rada. 🙂
Verím, že sa nám to podarí!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A keď začneš určite sa poraď s dávkovaním.

weeron
13. mar 2013

neboj poradim..napisem soldi.. 🙂 este mam mesiac cas.. 🙂 a potom snad aj motyka vystreli.. 😀
drzim palce aj tebe.. ak sa zadari daj vediet aj ip.. 😀

ennynka
13. mar 2013

@lea1333 vy ste mali ten gel Conseive plus gel?ak ano pomohol vam k otehotneniu?

marikac
20. mar 2013

zenusky mam na predaj fytostoju forte, ostalo mi este 35 kapsul, ak by ste niektora potrebovali. expiracia 6/2013

majca55
20. mar 2013

@iknella ahojte všetky som tu nova chcem sa k vam pridať a dozvedieť sa ako sa uživa ta fytosoja 😒 pišem hlavne preto tebe lebo mam vačšie deti skoro ako ty a tužime už viac ako tri roky po miminku ☹ mala som aj clostil a prešla som si už asi všetkym ale marne ☹ a to sme vraj obaja uplne zdravi tak nechapeme ☹ už som sa aj chcela všetkeho vzdať ale je ta tužba je silnejšia 😲

iknella
21. mar 2013

@majca55 chápem ťa veľmi dobre...som na tom podobne a aj my sme prešli všeličím a stále nič...ale tiež sme sa nevzdali. Ako si brala clostil a ako si ho znášala?

majca55
21. mar 2013

@iknella ja som ho brala od 3-7dc celkom dobre tak som zvedava na to soju a či ju mam brat tak isto nevieš?ty ju ako berieš?ja stale verim,že sa to podari ako si ma to posuva vždy dopredu inak aj mm tak tuži moc 😵

iknella
21. mar 2013

@majca55 a v akej dávke? 2x 1 alebo aj 2x2 tbl?

majca55
21. mar 2013

@iknella najprv 2 krat 1 a potom 1 denne

luciee1983
22. mar 2013

Ahojky,
všimla jsem si na diskuzku Meranie BT, že jste taky raději pro přírodní věci, než hned do sebe cpát hormony a pak IVF, proto bych chtěla poradit jak na to přirozeně. Diagnostikovali mi PCO, brala jsem clostik nepomohl, vajíčka ani nedozrávali, menstruace s ultrogestanem pravidelně po vysazení cyklus 40 a víc dní. Veškeré výsledky imuno, genetika, hormonální profil ok, partner taky ok u mě ne a ne nahodit ovulku,doktor už vidi jedinou šanci IVF, ale ja jestě nechci, chci to zkoušet prirozeně, pomocí čajíčku, tabletek na přírodní bazi cokoli.Nezdá se mi, že bych na tom byla tak blbě, abych musela po všech testech podstupovat IVF. Poradíte prosím jak docílit abych napomohla nějak te ovulce a pravidelnosti menstruace. Děkuji moc budu se těšit na odpovědi ;)

nibiru
22. mar 2013

babule prosim vás predlžila vám fytosja cyklus?na 25dc som mala špinenie (myslela som že to bolo uhniezdenie)u dcérky som ho mala na 24dc dnes som 29dc bazalna teplota 37, dnes sa objavilo špinenie ale len take pri utretí wc papierom cely den,na obed som si robila test 10kovy negatívny nerozumiem tomu, cyklus mam pravidelny 28 dnovy nikdy som nešpinila den pred ms alebo mimo ms hned sa mi spustila už som s toho na nervy bola som presvedčená že som tehotná bolia ma prsníky,vysoká bt, ale test negatívny ak by sa uhniezdilo ten 25dc test by mal bit už pozitívny pri dcére na 27 dc bol na teste duch 2 rovnake síce až na 33dc tak ale aj tak, mohla mi fytosja takto pošarapatiť cyklus ked som ju brala prvý krát ms došla na čas žiadny problém,žiadne špinenie nič.teraz som bola na wc a už nešpinim vobec.porazí ma.

nibiru
24. mar 2013

takže babule mrcha sa mi včera spustila na 30 DC dnes bt 37,2 minuli rok som brala fytosoju a spomenula som si že sa opakovalo to iste, ešte 3 den ms som mala vysoku bt a musela som testovat aby som vedela či mám brat dalšiu fytosoju,test bol negatívny,takže umna fytosoja učinkuje takto 😀

nibiru
24. mar 2013

@soldi ahoj možem sa spytat už som tu pisala že pri braní soje mi ide hore bt aj počas mrchy dne som 2dc a mam 37,2 meškala o 2dni s toho som jeden len špinila čo predtým nie, to by nebol problem je strašne moc silna vypadavaju zoma normalne kusy, na jednej strane aspon viem že bola dobra vystelka maternice no na druhej sa bojim či nemam moc velke davkovanie soje ked mi to tak všetko ovplivnuje beriem ju od 3dc a to 3,4,4,4,4 tabl.

soldi
autor
24. mar 2013

@nibiru soja zvykne teplotu skor znizovat nez zvysovat. niekedy su na zaciatku cyklu teploty vyssie, neznamena to nic zle.
ak nemas ziadne problemy, tak davkovanie znizovat nemusis, sucasne zodpoveda jednej tabletke clostilu denne, co je minimalna davka 🙂

nibiru
24. mar 2013

@soldi dakujem kraaaasne:o)

majca55
27. mar 2013

@soldi prosim ťa chcem sa spytať donieli mi fytosoju osteo može byť aj ta?

soldi
autor
28. mar 2013

@majca55 ak obsahuje sojove isoflanovoidy, tak ano 🙂

majca55
29. mar 2013

@soldi dakujem ti

sbear
11. apr 2013

ahojte, aby mi narastol jeden zdravy folikul, ktore dni mam brat fytosoju a v akych mnozstvach? Mozem jest estrojenove potraviny pocas celej prvej fazy od 5 dna po ovulaciu? Alebo radsej iba tu fytosoju?

soldi
autor
14. apr 2013

@sbear prilis malo info o Tebe.

ake dlhe mas cykly.
ako dlho sa snazite
uz ste absolvovali nejake vysetrenia?
mas v poriadku stitnu zlazu?
netrpis endometriozou?

sbear
15. apr 2013

@soldi Ahoj, prvu fazu mam velmi dlhu, ovulaciu az 23 den cyklu. Od ovulacie do menzesu je to 10 - 12 dni. Gynekolog mi robil iba hormonalny profil, ten vysiel ok aj napriek tomu, ze mam dlhe cykly. Endometriozou asi netrpim, kedze neviem ani co to je. Priatel ma pomale spermie az 70%, inac v poriadku. Na stitnu zlazu mi vysetrenie nerobili, ale mam nabeh na zvysenu funkciu stitnej zlazy, lebo aj babka z maminej strany aj mama to ma. Tak neviem, ci tu soju by nebolo lepsie rozdelit na mensie davky a dlhsie obdobie. Inac strasne zle reagujem na stres, cim viac stresujem, tym mam neskor ovulaciu.

soldi
autor
16. apr 2013

@sbear noo, pokial mas problem so stitnou zlazou, alebo len nabeh na to, tak Ti neodporucam brat ziadne estrogenove pripravky.
je to pisane aj v letaciku k liekom na stitnu zlazu. 😒

janine6623
26. apr 2013

@elllla prosim ta ako saberie ten sarapis?iba pat dni tak ako clostyl?pri prvom snazeni somto brala aleakosi som uplne zabudlaakosom to bravaladik

sbear
28. apr 2013

@soldi keďže nemôžem brať fytosóju, kúpila som si púpalkový olej v flaštičke. Má sa brať ráno nalačno a včer pred spaním po jednej čajovej lyžičke. Prosím ta vedela by si mi povedať, alebo niekto z iný, či ho môžem brať stále alebo iba po ovulácii? Na flaške je napísané: ovplyvňuje sekréciu hormónu prolaktínu a tým bolestivé nalievanie pŕs pred menštruáciou... Ďakujem.

soldi
autor
28. apr 2013

@janine6623 ak nevadi, ze odpovedam ja, tak tu v clanku mam popisane aj uzivanie sarapisu 🙂 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/soldi/clanok...

janine6623
28. apr 2013

@soldi dakuje to velmi pekne🙂

ivec16
28. apr 2013

@sbear pupalkovy olej mozes brat pocas celeho cyklu, pokial mas PMS a bolestivu menstruaciu mozes 10 dni pred ms 3krat denne, inak 2x... Odporuca sa brat ho pol roka nepretrzite... Mne pomohol na bolesti aj na PMS

silvinka666
9. máj 2013

ahojte... ja by som chcela velmi poprosit o radu v mojom pripade, nakolko ma tato moznost - teda fytosoja, velmi zaujala... moj pripad je mozno komplikovanejsi, takze v skratke... pocas poslednych dvoch rokov som bola uz 3x tehotna - 1x som bola aj na kyretazi, 2x chemicke tehotenstvo... zistili mi, ze mam lepive dosticky, na co beriem kazdy den 100mg anopyrin az do konca zivota, plus pocas tehotenstva si budem musiet pichat fraxiparin.. ale otazka je, ze uz posledneho polroka sa snazim opat otehotniet, ale nejako sa uz nedari... neviem, co sa deje, na gynekologii mam porobene vsetky mozne testy, ovu mavam, ale nejako mi zacal aj menzes skakat, raz je 28, raz 33.. neviem co sa deje.. a chcela by som skusit tuto soju, tak mi prosim poradte kolko a kedy a tak... dakujem!!!!!!!!!!!!!!!!!

silvinka666
9. máj 2013

@soldi ahojte... ja by som chcela velmi poprosit o radu v mojom pripade, nakolko ma tato moznost - teda fytosoja, velmi zaujala... moj pripad je mozno komplikovanejsi, takze v skratke... pocas poslednych dvoch rokov som bola uz 3x tehotna - 1x som bola aj na kyretazi, 2x chemicke tehotenstvo... zistili mi, ze mam lepive dosticky, na co beriem kazdy den 100mg anopyrin az do konca zivota, plus pocas tehotenstva si budem musiet pichat fraxiparin.. ale otazka je, ze uz posledneho polroka sa snazim opat otehotniet, ale nejako sa uz nedari... neviem, co sa deje, na gynekologii mam porobene vsetky mozne testy, ovu mavam, ale nejako mi zacal aj menzes skakat, raz je 28, raz 33.. neviem co sa deje.. a chcela by som skusit tuto soju, tak mi prosim poradte kolko a kedy a tak... dakujem!!!!!!!!!!!!!!!!!

tinka1811
13. máj 2013

@marikac ahoj a tebe sa podarilo s fytosojou otehotnieť?