Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
@zziiizziii Ďakujeme 🙂 myslím, že za pokus nič nedáš, treba mať v poriadku ale štítnu žlazu. Sója ma stála nejakých 9e a bromelain 4. Buď to pomôže alebo... Hneď po 1 mesiaci boli výsledky, tak ma to naštartovalo, aj keď sa nezadarilo. A druhý mesiac ❤️ 😵 Držíme ti palce, aby ti to pomohlo a našla si vytúžené // a o 9 mesiacov mala drobčeka pri sebe.
@butterfly333 Držím palce dnes 🙂 ❤
@eliska811 dakujem mooc .už som po operacii rano ma oper.hystero aj laparo mi robili.
ahoj baby, čítam tu veľa vecí o sóji a učinkoch, viete mi poradiť ci dokaze pomoct pri nepravidelnom cykle?? robili mi hormonalny profil ukazalo sa ze mam málo estrogénov 😖 doktor mi nasadil nejaky novy liek progesterone....ale ja som do seba pchala lieky 3 roky a už mam toho dost, poradíte?? chcela by som skusit soju, uz aj doktor spomenul ze v buducnosti môze byt problém s tehu ☹
Ahoj holky! Chci se zeptat, zda po fytosoji mohu mít falešně pozitivní ovulační test? Test byl ukázkově pozitivní v pátek a v sobotu. V pondělí jsem byla na gyndě a pan doktor říkal, že mám menší vaječníky a že mi udělá hormonální profil. Tak jsem z toho špatná :( V tom šoku jsem se mu o tom pozitivním testu zapomněla zmínit. Tolik jsem se radovala z prvního pozitivního ovu testu a pak taková rána :( jinak fytosoju beru druhý cyklus. Děkuji za odpověď
@helecernoch ale to neznamená, že ovulácia nebola takže si z toho nič nerob. 🙂
@eliska811 ahoj prosim ta aky konkretny bromelain si uzivala, nasla som tento 500mg ale viem ze by mali byt i 300mg tak neviem ze ktoty
http://www.mojalekaren.sk/swiss-bromelain-500mg...
a este ktory den po ovulacii si zacala uzivat dakujem.
@eliska811 no to je aj môj prípad, bez ovulky a žiadny cyklus :( idem trošku poštudovať.... čo sa týka cýst a týchto vecí malo by to byť OK, prehliadku som mala v poriadku..aspoň že to!
@kakatulik neviem prečo ten progesteron ale zevraj to spolu suvisi, potom nasadíme aj estrogeny...ehm... už pri počutí toho, že budem papať 2 chemické sajrajty mi je špatne, hlavne to aj sám potvrdil, všetko to ale budete mať umelo, skusime na pol roka....wau
@liliana0000000000000 Ahoj, ja som mala veľký problém ho zohnať a už sa ma tlačil čas tak som kúpila ten, ktorý bol v jedinej lekárni. 15 a 16DC sol mala ovu testy + s prižmúreným okom 🙂 a 19DC som si dala 1x takže o deň neskôr. Má sa dávat na 2DPO tuším.
http://www.mojalekaren.sk/medpharma-bromelain-3...
a mesiac predtým som mala ovu + 16DC ale vtedy som jedla ananás a to od 18DC.
Snáď som to nenapísala ako Maďar 🙂
@eliska811 ahoj no somuž doma vutorok ma pustili robili mu tu hystero al laparo mala som myom aj cystu vaječníky su priechodné vraj všetko ok.No som dnes 9Dc tak uvidím kedy pride ovu či načas,inak ja som zhanala ten bromelain a nezohnala som skusim ešte dnes niekde v lekarni.
@butterfly333 tak aspoň niečo pozitívne, že je všetko ok. 🙂 Snáď už to pomôže a konečne sa dostaví výsledok. Budem držať palce 🙂 Strašný problém je zohnať ho. A keď ma tlačil čas kúpila som teda to čo bolo lebo než by mi to objednali tak by som sa načakala.
@eliska811 len to ked v akej lekarni ho maju či len na nete ho dostat?
@butterfly333 aj v lekárni, len sa nabeháš a keď si len 9DC tak ti ho stihnú aj objednať
@butterfly333 Ja som ho nahodou videla v lekarni ked som hladala vceliu kasicku a bol od firmy medpharma ale ako sa vola lekaren neviem 🙂 bolo to v ke.
@zuzankaa88 dakujem ja som z okresu Hc tak snad niečo najdem ak nie objednám si to.
@butterfly333 uz som si spomenula lekaren schneider
@zuzankaa88 no supeer ta je v HC tak skusim štastie tam. Dakujem
@eliska811 nie pochopila som dakujem velmi pekne dufam ze aj nam pomoze vsetko dobre prajem
@liliana0000000000000 Tiež ďakujem 🙂 za vyskúšanie človek nič nedáš. Buď sa podarí alebo budeš na tom istom. Silno držím palce, aby ti to pomohlo tak ako nám.
@eliska811 este ta idem otravovat fytosoju si uzivala vsetky tabletky na raz? ci cast rano a cast vecer? dakujeeeeeeeeeem
@liliana0000000000000 vsechny naraz 🙂
@fbonytka dakujem
@liliana0000000000000 presne všetky naraz ráno a hlavne piť veľa vody 🙂 držím palce aby pomohla
@eliska811 dakujem

@zziiizziii Dakujeme 😘😘😘 A drzim silno palce, ono, nemysliet na to a ine rady uz nemozem pocuvat....prvorady je zdrav. stav a aj predpoklad a az potom mozno zacnem na to nemysliet...ja som pri synovi tiez stimulovala a tak som mala nejaky ten tusak, ze tie moje vajka nebudu celkom v poriadku a mozno nedozrievaju do potrebnej velkosti. Plus ten spermiogram. O mesiac mame Termin v CAR, jednou nohou sme uz boli rozhodnuti IVF (vzhladom k veku 35. a aj nizkemu AMH-0,74) a bum bac. Este aj ta frekvencia styku bola u nas Fakt minimalna (mali sme dalsi spg a musel muz abstinovat), takze kedy a ako sa zadarilo, netusim. Ale Smelo do toho....ako som pisala, 2.mes po uzivani fyto som mala najsilnejsi ovu test. Tak asi na tom Fakt nieco bude😘😘😘