Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
@liliana0000000000000 ja som zdrava ako ryba. Ovulacia pravidelna, vajicka ukazkove, sliznica tiez, len nemame stastie. Hold, po 2,5 roku snazenia ma uz nikto nepresvedci, ze toto je vec medzi nebom a zemou. Potesim ta. Moje kamosky, co bez vyvolavaciek ani MS nemali, otehotneli a ja chodiaci priklad dokonale fungujuceho zenskeho tela furt len cakam na zazrak. Takze ma kludne mozes predbehnut 🙂.
@renimac ach tak to musi byt tazke ked je vsetko ok a nedari sa drzim silno palce
Ahojky ženy, 🙂 najde se tu nějaká hodná dušička, co mi dokáže poradit ohledně FYTOSOJI, mám problem s ovulací, nepřichází každý cyklus, takže ještě než by mi doktorka nasadila ten Clostilbegyt, chtěla bych zkusit tu soju 😉, ale nevím, kterou si mám koupit buď FYTOSOJA OSTEO http://www.lekarna.cz/fytosoja-osteo-cps-60/ nebo tuto?? http://www.docsimon.cz/zbozi/dr-bohm-isoflavon-... Hlavně nevím jak ji potom užívat, všeude jsem se dočetla ruzne dávkování, mám dávky postupně zvyšovat nebo brát každý den stejně a odkolikateho dne cyklu se má užívat, vím, že se bere jen 5 dnu, cyklus mám 29 až 30 dni. Budu moc ráda, když mi někdoo napiše, předem MOC DÍKY za jakoukoliv reakci, pa 🙂 🙂
Ahoj @soldi.dost davno sa tu diskutovalo ale skusim to.Po troch rokoch snazenia sa mi na treti cyklus s clostilom 3x1 podarilo otehotniet,no v 12tt som mala MA.Psychicky este stale nie som dobre...No po dvoch mesiacoch som zacala opat brat clostil 3x1.Kazdy mesiac pekny folikul,boli aj dva a nepodarilo sa mi otehotniet.Som sklamana a nervozna ze preco nie?po ovu ma riadne pichlo pod pupkom,podla mna by sa aj zadarilo tehu ale nieco sa v podbrusku pocas tehotenstva porusilo.Skusim soju,alebo inofolic dva sacky?co mi odporucas?inak predtym ako som otehu,som pila aj aloe vera gel na ten pre zeny..Dakujem za odpoved
@anitu mne nie, po mesiaci som ju vysadila, lebo mi predlzila cyklus, ale napr. @charlie1980 pomohla.
@tereseka
Ahoj neviem, ci je pre teba este tema aktualna, ale ked uz budes objednavat tak radsej tu druhu moznost, alebo skus od jamiesonu-ti maju velmi dobre produkty, alebo este taketo nieco :http://www.najlekaren.eu/wn-sojove-izoflavonoidy-kompl... uzivat treba ako clostyl, neviem aky mas cyklus, uzivanie moze byt 3-7, 4-8, 5-9 den cyklu pokial je 50mg produkt tak 2 krat denne,
@eliska811 ahoj.to ma tesi.gratulujem.kedze ja som otehotnela s clostilom 3x1 ,bála som sa brat 6-7fytosoji denne.max bola 5 aj to len asi raz.nechcem aby mi pokazila stytnu zlazu a potom by bol vacsi problem s otehotnenim.tento mesiac som brala gyenex.ovulka pekne bola, aj iui.zatial priznaky nikde 😈
@inka791 no to neni dobre tiez sa snazime uz vyse roka a nic ...teraz som.dobrala.duphaston kvoli mrche kedze mi chodila hocijak...takze.bieda :/
Ahoj @soldi , ak tu ešte "ordinuješ" 😀 prosím ťa poradíš dávkovanie v mojom prípade keď je cyklus rozhadzany 28-45 dni? Mam PCOS a a clostil som neskusala. Dakujem vopred krásne ♥
@zienka_domaca ahoj, ked mas pcos, tak stitka je v poriadku? endometriozu nemas?
@soldi stitka je uplne vpoho, nemam ani nadvahu, a o endometrioze neviem, asi by som musela ist na laparo aby to zistili.... 😔
@zienka_domaca ahoj. ak mozem poradit, ja som skusala vselico a aj fytosoju. nakoniec som si objednala tinkturu drmek jahnci-vitx a kvapky femigard a po mesiaci a pol pravidelneho uzivania som dostala ovulaciu a otehotnela 🙂 skus si najst moj prispevok tu v skupine, mozno stana 110, neviem presne. no dnes mam doma uz 2rocnu slecnu, co mi dnes 1x zaspala sama vo vlastnej posteli 🙂 drzim palce
@soldi Chtela jsem Vas poprosit o radu. Zvazuji, ze zacnu pouzivat fytosoju, ale v predchozich prispevkach bylo receno, ze to nejde brat pokud mame nejake problemy ze stitnou zlazou. Ja se s tim lecim, beru Euthyrox 100 mg. Jsem pod stalou kontrolou endokrinologa a vysledky mam vyborne. Je to prekazka nebo muzu zkusit brat fytosoju? Jinak s prvnim otehotnenim nebyl problem i pres to, ze se lecim ze stitnou zlazou, podarilo se nam to po 7 mesicich. Budu vdecna za odpoved.

@renimac briem ju treti cyklus a vlastne mi pomohla k ovulacii ale tehotna ese niesom, problemy sa u mna zacali od pôrodu, su to teraz uz 3 roky a stale nemam menstruaciu, mam kratku LF a nizku sliznicu, pred uzivanim fytosoje som mala ccasto anovulacne cykly. a ty ako?