icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

liliana0000000000000
1. jún 2016

@renimac briem ju treti cyklus a vlastne mi pomohla k ovulacii ale tehotna ese niesom, problemy sa u mna zacali od pôrodu, su to teraz uz 3 roky a stale nemam menstruaciu, mam kratku LF a nizku sliznicu, pred uzivanim fytosoje som mala ccasto anovulacne cykly. a ty ako?

renimac
1. jún 2016

@liliana0000000000000 ja som zdrava ako ryba. Ovulacia pravidelna, vajicka ukazkove, sliznica tiez, len nemame stastie. Hold, po 2,5 roku snazenia ma uz nikto nepresvedci, ze toto je vec medzi nebom a zemou. Potesim ta. Moje kamosky, co bez vyvolavaciek ani MS nemali, otehotneli a ja chodiaci priklad dokonale fungujuceho zenskeho tela furt len cakam na zazrak. Takze ma kludne mozes predbehnut 🙂.

liliana0000000000000
1. jún 2016

@renimac ach tak to musi byt tazke ked je vsetko ok a nedari sa drzim silno palce

tereseka
20. jún 2016

Ahojky ženy, 🙂 najde se tu nějaká hodná dušička, co mi dokáže poradit ohledně FYTOSOJI, mám problem s ovulací, nepřichází každý cyklus, takže ještě než by mi doktorka nasadila ten Clostilbegyt, chtěla bych zkusit tu soju 😉, ale nevím, kterou si mám koupit buď FYTOSOJA OSTEO http://www.lekarna.cz/fytosoja-osteo-cps-60/ nebo tuto?? http://www.docsimon.cz/zbozi/dr-bohm-isoflavon-... Hlavně nevím jak ji potom užívat, všeude jsem se dočetla ruzne dávkování, mám dávky postupně zvyšovat nebo brát každý den stejně a odkolikateho dne cyklu se má užívat, vím, že se bere jen 5 dnu, cyklus mám 29 až 30 dni. Budu moc ráda, když mi někdoo napiše, předem MOC DÍKY za jakoukoliv reakci, pa 🙂 🙂

anitu
11. júl 2016

Ahoj @soldi.dost davno sa tu diskutovalo ale skusim to.Po troch rokoch snazenia sa mi na treti cyklus s clostilom 3x1 podarilo otehotniet,no v 12tt som mala MA.Psychicky este stale nie som dobre...No po dvoch mesiacoch som zacala opat brat clostil 3x1.Kazdy mesiac pekny folikul,boli aj dva a nepodarilo sa mi otehotniet.Som sklamana a nervozna ze preco nie?po ovu ma riadne pichlo pod pupkom,podla mna by sa aj zadarilo tehu ale nieco sa v podbrusku pocas tehotenstva porusilo.Skusim soju,alebo inofolic dva sacky?co mi odporucas?inak predtym ako som otehu,som pila aj aloe vera gel na ten pre zeny..Dakujem za odpoved

anitu
20. júl 2016

Babulky je tu niekto komu pomohla ta fytosoja?

renimac
20. júl 2016

@anitu mne nie, po mesiaci som ju vysadila, lebo mi predlzila cyklus, ale napr. @charlie1980 pomohla.

anitu
20. júl 2016

@renimac dakujem za odpoved.Ja mam cykly dlhe 32-35-37 dnove tak dufam ze mi to nepokazi viac..

renimac
20. júl 2016

@anitu v skupine snazilky je dost vela bab, ktorym sa to podarilo prave s nou 😉

morena32
1. okt 2016

@tereseka
Ahoj neviem, ci je pre teba este tema aktualna, ale ked uz budes objednavat tak radsej tu druhu moznost, alebo skus od jamiesonu-ti maju velmi dobre produkty, alebo este taketo nieco :http://www.najlekaren.eu/wn-sojove-izoflavonoidy-kompl... uzivat treba ako clostyl, neviem aky mas cyklus, uzivanie moze byt 3-7, 4-8, 5-9 den cyklu pokial je 50mg produkt tak 2 krat denne,

maruska1170
20. okt 2016

@inka791 ahoj chcem sa ta spytat tie tabletky si ako uzivala?

inka791
20. okt 2016

Ktoré?

eliska811
20. okt 2016

@anitu aj mne pomohla už mám doma presne 3 týždňoveho drobca 🙂

anitu
20. okt 2016

@eliska811 ahoj.to ma tesi.gratulujem.kedze ja som otehotnela s clostilom 3x1 ,bála som sa brat 6-7fytosoji denne.max bola 5 aj to len asi raz.nechcem aby mi pokazila stytnu zlazu a potom by bol vacsi problem s otehotnenim.tento mesiac som brala gyenex.ovulka pekne bola, aj iui.zatial priznaky nikde 😈

maruska1170
20. okt 2016

@inka791
@inka791fytosoju som myslela ☺

inka791
21. okt 2016

@maruska1170 aha od 5dc do 9dc 5,5,6,6,7

maruska1170
21. okt 2016

@inka791 dakujem a fytosoja ti pomohla?

inka791
21. okt 2016

@maruska1170 skúsila som ju 3 mesiace ale nepomohla

maruska1170
21. okt 2016

@inka791 no to neni dobre tiez sa snazime uz vyse roka a nic ...teraz som.dobrala.duphaston kvoli mrche kedze mi chodila hocijak...takze.bieda :/

inka791
21. okt 2016

@maruska1170 možno tebe pomôže skus

eliska811
21. okt 2016

@anitu ja som ani nejak príznaky nemala. Na strane 120 na konci píšem celé moje snaženie sa so sojou. Ak chceš prečítaj si 🙂 ja som dala max 6 tabletiek tuším. Druhý cyklus sa nám podaril. Hlavne je ze máš ovulku teraz už len čakať. Moc držím palce 😉

anitu
22. okt 2016

@eliska811 dakujem no snazime sa uz styri roky.pred rokom sa mi podarilo s clostilom,ale aj skoncilo v 12 tt.teraz som mala iui,pekne ovulku bez tabletiek (mám pco ) a nepodarilo sa.sklamana som OPAT!!! Ja uz neviem co bude.

zienka_domaca
3. nov 2016

Ahoj @soldi , ak tu ešte "ordinuješ" 😀 prosím ťa poradíš dávkovanie v mojom prípade keď je cyklus rozhadzany 28-45 dni? Mam PCOS a a clostil som neskusala. Dakujem vopred krásne ♥

soldi
autor
3. nov 2016

@zienka_domaca ahoj, ked mas pcos, tak stitka je v poriadku? endometriozu nemas?

zienka_domaca
3. nov 2016

@soldi stitka je uplne vpoho, nemam ani nadvahu, a o endometrioze neviem, asi by som musela ist na laparo aby to zistili.... 😔

egyy
13. nov 2016

@zienka_domaca ahoj. ak mozem poradit, ja som skusala vselico a aj fytosoju. nakoniec som si objednala tinkturu drmek jahnci-vitx a kvapky femigard a po mesiaci a pol pravidelneho uzivania som dostala ovulaciu a otehotnela 🙂 skus si najst moj prispevok tu v skupine, mozno stana 110, neviem presne. no dnes mam doma uz 2rocnu slecnu, co mi dnes 1x zaspala sama vo vlastnej posteli 🙂 drzim palce

zienka_domaca
14. nov 2016

@egyy dakujem :* 🙂 a gratulujem k princeznej 🙂

maga65
29. nov 2016

@soldi Chtela jsem Vas poprosit o radu. Zvazuji, ze zacnu pouzivat fytosoju, ale v predchozich prispevkach bylo receno, ze to nejde brat pokud mame nejake problemy ze stitnou zlazou. Ja se s tim lecim, beru Euthyrox 100 mg. Jsem pod stalou kontrolou endokrinologa a vysledky mam vyborne. Je to prekazka nebo muzu zkusit brat fytosoju? Jinak s prvnim otehotnenim nebyl problem i pres to, ze se lecim ze stitnou zlazou, podarilo se nam to po 7 mesicich. Budu vdecna za odpoved.

soldi
autor
29. nov 2016

@maga65 ahoj, v samotnom letaku liekov na stitnu je napisane ze sa nesmie uzivat sojovy estrogen, takze to urcite neodporucam, rozhadze Ti to celu stitku

maga65
29. nov 2016

@soldi Dekuji za tak rychlou odpoved. Stitnou zlazu mam hezky srovnanou uz nekolik let tak to nebudu riskovat. Zkusim jeste kontryhelovy caj.