icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

yasminne
7. mar 2011

ahojte vsetky sojovky a snazilky 🙂

@elllla co uz vo velkom ides chystat vybavicku? 😀 No snad sem tam nas tu prides pozriet 😉 Opatrujte sa!!!

@zubrienocka no teda takze ak to dobre chapem si tento cyklus soju nedobrala? Chuda nemala si nahodou pokazeny zaludok z niecoho ineho? 😉 No ved skus dalsi cyklus a uvidis ak sa Ti potvrdia priznaky tak asi zle znasas tu soju al. tie isoflavony. Drzim palce. Btw ja meriam BT uz cez 2 roky s nejakymi pauzickami (ked sme sa rozodli to vsetko pustit z hlavy... asi 3 mesiace som vydrzala nemerat 😀 ) no ale uz som si na to zvykla ako na ranne umyvanie zubov 😀

berunka1975
7. mar 2011

@yasminne ahoooj, ty si pisala ze ti ff prehodil ovu o dva dni neskor, to iste spravil aj mne a myslim ze mal pravdu, nakolko som ju aj pocitovo citila o tie dva dni neskor... teraz nam nic ine neostava len cakaaat...

soldi
autor
7. mar 2011

@yasminne he he, ja som merala BT pri umyvani zubov 😀

inak, kocky, keby ste niektora potrebovala nieco poradit, tak mi kludne piste, alebo ma "volajte" 🙂

yasminne
7. mar 2011

@berunka1975 tak tak cakame 🙂 ty si si predpalitla VIP? alebo mas len trial?

@soldi 😀 😀 😀 no teda

yasminne
7. mar 2011

@jania023 vitaj ten tvoj FFgrafik som pridala medzi nase 😉 brala si soju?

jania023
7. mar 2011

@yasminne ahoj nie brala som clostil ale uz sa chystam na soju uz ma caka v zasuvke 😀 dakujem za pridanie 😉

berunka1975
8. mar 2011

@yasminne nic som si nepredplatila, preco? dufam ze som tam nieco nepoklikala, lebo anglicky velmi neviem 🙂

domenique
8. mar 2011

@yasminne Ahoj, ako vidim, teraz si vo faze cakania, ci sa podarilo.
Ja som dostala ms, manzel bol na spermiograme, ma mensi pocet spermii a nizsiu pohyblivost.O mesiac ma kontrolu.
Rozhodla som sa nateraz prestat uzivat soju, kym nezacne mm nejaku vit. kuru............aspon si moje telo oddychne od vsetkych tych tabletiek, cajov a kvapiek. Ale nadalej si budem merat BT a sledovat Vas. 😉
Drzim Vam palce.

yasminne
8. mar 2011

@berunka1975 😀 tak nic nevsimaj si ...nepoklikala si niec len ti automaticky nabehla niekolko dnova akcia zdarma na skusobne VIP clenstvo. tzn ze tvoj graf ti ukazuje statistiku a znaci dni po Ovu ...a su tam aj ine vymozenosti....ja som si to vcera predplatila pretoze ma najviac zaujimalo dostat sa na ich forum...odtial prislo aj toto o tej soji ...

yasminne
8. mar 2011

@domenique ahojky drzim palce nech sa mm podari nastartvoat spermijky. No a neuvazovala si brat soju aby Ti aspon upravila cyklus vidim ze si ho mala celkom dlhy...Ale je to samozrejme tvoje rozhodnutie 😉 mozno aj oddych prospeje. Nie som v tom zbehla ako Ellla a Soldi tak nebudem Ta nijak ovplyvnovat. Tak sem tam sa ozvi ako ide vit.kura 😀

riami78
8. mar 2011

Ahojte baby, mám otázku: nepribrali ste od tej soje? Kamoška hovorila, že všetky, čo to brali - pribrali. Mne moja bývalá GYN. kázala jesť kys. listovú, najlepšie s B6 a pribrala som skoro 4 kg. Nový GYN. mi urobil HP aj manželovi SPG. Všetko je OK, vraj máme ukážkové hodnoty. MS mávam dosť silnú 5-6 dní pri 30 DC a OVU na 15-16 DC. Povedal mi, že máme alebo čakať, alebo ísť na LAPARO. Na štítku sa ma pýtal, ale na vyšetr. som nebola. Že mi nemá čo dať, keď všetky výsledky máme OK. Vraj by to bolo zbytočné a len by som si "rozhádzala" hormóny. Čo ďalej?

sunday1
8. mar 2011

@riami78 Sóju som brala len prvý cyklus, tak ešte neviem, či sa z nej priberá, ale beriem pomerne vysokú dávku kyseliny listovej a z tej som určite nepribrala. Skús klasické acidum folicum (je len na predpis) bez B6. Neviem, ako dlho sa snažíte, ale tých pár kíl za bábo stojí, tak sa nimi nenechaj odradiť 😉 😀 😀

marrad
8. mar 2011

@riami78
urcite ti odporucam najskor vysetrenie stitnej zlazy a aj laparo...
mozno mas malo priechodne vajcovody, a na laparo by to mohli dat do poriadku,
alebo jednoducho zistia ako to tam u teba vyzera 🙂

marrad
8. mar 2011

@riami78 urobil Ti aspon folikumetriu? ak nie tak si daj urobit, ono to klasicky GYN nerobia,
mne to urobili az v CAR...

kathrin17
8. mar 2011

@yasminne ahoj moja...prosim ta mozes mi poradit?Mam aj ja tu VIP verziu FF a teraz neviem ako spravit, aby mi to zobrazovalo pre vas tie moje poznamky, vo svojom to vidim, ale ked si otvorim link na moj graf, tak mi to nejde ☹ vies co s tym?

kathrin17
8. mar 2011

@riami78 ahojcek ja som brala soju dva cykly, kyselinu listovu a B6 beriem uz velmi dlho a nepribrala som ani nahodou....stale si drzim svoju vahu, takze tym to asi tazko bude, teda aspon z mojho pohladu, zda sa mi to divne....kyselina listova a B6 su len vitaminy, z tych podla mna priberanie nemoze byt.....soja mozno skor, ale aj to si myslim, ze je to menej pravdepodobne, nie je tam take mnozstvo hormonov hlavne chemickych, aby to nieco take sposobilo.....to je teda moj nazor

riami78
8. mar 2011

@kathrin17 Od vitamínov B, hlavne B 12 sa priberá, B12 sa dáva hlavne na pribratie.

riami78
8. mar 2011

@marrad No, laparo mi odporučil doktor, ale stale sa neviem odhodlať.

riami78
8. mar 2011

@marrad Nie, folikulometriu mi neribil, ale chcem tam ist ked bude OVU a uvažujem aj o vyšetrení štítky ešte pred laparo.

riami78
8. mar 2011

@riami78 Snažíme sa niečo cez rok.

kathrin17
8. mar 2011

@riami78 vidiiiis to som zabudla....ten B12 je obsiahnuty tusim aj v kvasniciach nie?

riami78
8. mar 2011

@kathrin17 Tak to netuším. Ale kysnem riadne! 😀

kathrin17
8. mar 2011

@riami78 moja zlata, tak teraz si ma pobavila....si mala pocut ten vybuch smiechu ako som toto precitala 😀 mas u mna bod 😀 tak to ma mrzi inak, ze to na teba takto posobi.....ja som sice pribrala odkedy som vydata asi 8kg, ale to je tym, ze ja sa takmer vobec nehybem a dost jem, takze ja to pripisujem tomu, ale konecne sa moj "rast" zastavil 😀 a vitaminy beriem dalej, takze nimi to nebude 😀 aspon ja na ne tak nereagujem

riami78
8. mar 2011

@kathrin17 No, aj ja mám sedavé zamestnanie a pohybu je málo. Ale povedala som si, že po daňovom začnem cvičiť alebo behať, alebo čokoľvek, len nech mám zasa svoju veľkosť.

leya
8. mar 2011

@riami78 ahoj! neviem, ci je to od soje, ale pribrala som posledny mesiac (co ju beriem) asi 1,5 kg. inak som mala stabilnu vahu uz 10 rokov. ale beriem aj wobenzym, takze to moze byt aj z toho 🙂

marrad
8. mar 2011

@riami78
folikumetria sa robi od 2 dc cca kazdy druhy den vnutorny ultrazvuk a tiez odber krvy na koli zisteniu hormonov, aspon taku mne robili v centre...... nie ked bude ovu, to nestaci
skratka musia odsledovat celo obdobie tvojho prirodzeneho vyvoja folika....
Na laparo chod na jednodnovku, to je uplne v pohode....urcite to neodkladaj..

riami78
8. mar 2011

@marrad Aha, tu v okoli NR ziadne take centrum ako CAR nemame. Ano, laparku planujem jednodnovu, ty si to uz absolvovala?

marrad
8. mar 2011

@riami78
ano uz som absolvovala.
ono folikulemtriu to moze urobit aj gynekolog, len musi mat ultrazvuk.
vseobecny to nechcu velmi robit, su skratka nato lenivy....
skus si to vyslovene ziadat....