icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

marikac
27. apr 2011

@kathrin17 vsetko je zatial v poriadku. V utorok mam odbery na triple testy aj usg, tak hadam bude aj nadalej vsetko OK. Uz som v 15tt,ale stale si to nedavam do pasu. A co ty?

sweat
28. apr 2011

Ahojte, ja hlasim 3. cyklus so sojou, davkovanie 2-6 DC 50-50-100-100-150, reagujem na soju dobre, ovu stale 16 DC, prestali ma bolievat prsia po ovu, zacne to az par dni pred MS ale je to znesitelnejsie ako predtym, dokonca mi posledny cyklus BT klesla pred MS, co sa mi este nikdy nestalo 😀 aj mi to tak viac vyhovuje, mne sa nepacilo, ked ma natahovala az do sameho konca.

@berunka1975 teraz uz oficialne gratulujem a prajem ti krasny darcek pod vianocny stromncek 😉

nat28
28. apr 2011

Kocky vcera som si robila ovu test a vysiel mi slabo pozitivny, dnes uz bola ciarka silnejsia, ale este nie je rovnako silna ako kontrolna ciarka. Plodny hlien zatial nemam ☹ tak neviem mame sa snazit dnes, alebo az zajtra? nechceme si totiz teraz zbytocne minat plavcov 🙂

yasminne
28. apr 2011

@nat28 Ahojky chapem ze chcete aby boli cerstvi ale ak ste abstinovali aspon 2-3dni tak dnes vecer si spravte kludne romantiku, zajtra urob test opat ak bude ciarka rovnako silna tak do toho zase zajtra vecer pripadne posetrite do pozajtrajsieho rana. plavci vydrzia min 2-3dni tak radsej neotalaj prilis 😉

nat28
28. apr 2011

@yasminne ok, diky 🙂 len ma hneva ze ten plodny hlien akosi chyba. Co je u mna nezvycajne, mavam ho ovela lepsi. 😕 Myslis ze este sa to moze zlepsit? Ze teoreticky - plodny hlien moze prist az ked ovu test bude najsilnejsi?

yasminne
28. apr 2011

@nat28 a registrujes posledne dni nejaky? ak cakas ten bielkovy este moze len byt, moc sa nepozoruj a ked si uz chces byt ista aky a kolko hlienu je tak si urob prstami ster z krcka 😉

yasminne
28. apr 2011

@marikac Ahojky no vidim ze sa dobre dari tak len tak dalej 😉 a vysledky nech su na jednotku 🙂

marikac
28. apr 2011

😵 @yasminne 😉 dakujem. Drzim ti prsty, vlastne vsetkym.

yasminne
28. apr 2011

@sweat Cauko teraz si treti cyklus? kolky dc? dufam ze budes dalsou kandidatkou na tehulkovanie po berunke 😉

nat28
28. apr 2011

@yasminne no ano, je pravda ze posl 2 dni nastali nejake zmeny, ale mas pravdu, asi sa prilis pozorujem 😅 Inak tento mesiac som mala 1.cyklus so sojou, ale mala som ho len taky uvadzaci jemny 2-3-4 DC 35mg, 5-6 DC 70mg. Plus som pila 2x denne alchemilku, ale prave som dopila posl salku, kedze ide ovu tak asi ju mam vysadit, ze?

sweat
28. apr 2011

@yasminne 3 DC, a s tou kanditatkou neviem... Tento cyklus je posledny co meriam,buduci bude posledny so sojou,potom pride na rad pauza. Potrebujem si trochu vydychnut. A neni si nahodou ty na rade teraz? 😉 si po tretom iui,nie?

yasminne
28. apr 2011

@sweat tak ked uz tak das si tehulkovsku pauzu! :-P ... hej som po 3iui buducu stredu idem na krv
@nat28 ano neodporuca sa po ovu lebo vraj stahuje maternicu. tak uz nepi 😉 Drzim palceky nech to vyjde hned na ''prvy'' sup po soji

nat28
28. apr 2011

@yasminne dakujem, tiez ti drzim velmi palce nech sa konecne podari, zasluzis si 😉

sweat
28. apr 2011

@yasminne prijala by som,ale uz stracam nadej ☹ popravde,trosku dufam,ze to pride v tedy,ked to najmenej cakam,tak idem necakat 😉 ani ti nebudem hovorit,ze drzim palce a tak,ja ti radsej potom rovno zagratulujem 😀😀😀

nat28
29. apr 2011

@marikac gratulujem k 15tt 🙂 tesim sa s tebou ze ste to dobojovali az sem, urcite to bude dobre. Velmi ti drzim palce.

nat28
29. apr 2011

@yasminne prosim ta nevies co to znamena ked ovulacne testy robene denne mi v stredu ukazovali bliziacu sa ovulku, stvrtok bol test este silnejsi, ale este trosku chybalo aby testovacia bola rovnaka ako kontrolna, no a dnes uz zoslabla vyrazne. Znamena to anovulacny cyklus? ☹

evkapo
30. apr 2011

@yasminne
ahojte, potrebujem pomoct, minuly tyzden som dostala mrchu, vlastne len take spinenie. Chcela som to nejako rozbehnut, trvalo to asi tri dni - to spinenie, potom som to poklada uz za prvy den cyklu, kedze sa to trosku rozbehlo.Na 2DC cyklu som zacala so sojou. Menzes sa rozbehuje cim dalej tym viac. Dnes je ale uz 9 DC a zo mna stale curi ako z kohutika. Uz som z toho unavena, ako to zastavim. Prosim pomozte mi.
Soju som teraz brala po druhy krat, mam nepravidelne cykly, teraz prisiel menzes na 55 DC.
Kupila som si citrony, tie pijem uz 2 den, ale zatial bez ucinku. Dnes som kupila hadam vsetko, co obsahuje vitamin K na zrazanlivost krvi - myslim potraviny - rukola, spenat, petrzlen...proste vsetko zelene.
co mam este urobit?

jania023
30. apr 2011

@nat28 Ahoj mne sa to tiez stalo s tymi testami ale to ja mam asi taky ten pokles pred pozit.ovu testikmi aj ja som mala ze skoro pozit a naraz to zosvetlelo a na druhy den to bolo super tmave...tak nestrachuj a testni este zajtra ale iba poobede nie rano

yasminne
30. apr 2011

@evkapo no veru neporadim ako to zastavit ale je to dobry znak ze si mala zrejme krasne velku sliznicu maternice co je dolezite pre uhniezdnenie oplodneneho vajka 😉 no ak je to zase prilis dlhe a aj silne krvacanie radsej zajdi za gynekologom. Na to aby to prestalo asi nie je ziaden zaruceny recept musi to skratka odzniet ale vazne ak mas silne krvacanie dlhsie ako 5 dni chod k lekarovi. aj si este nieco ine davala okrem soje? alchemilka, materska kasicka a pod.??

nat28
30. apr 2011

@jania023 ahoj, ja som testovala aj dnes a je uz skoro negativny, aj vcera bol. Njasilnejsi bol vo stvrtok tesne poobede, aj hlien bol vtedy aspon trosku, tak budem predpokladat ze od toho momentu ovulka do 48hod, teda vcera alebo dnes. ale veru nie je mi to jedno ze neviem ci teda tento mesiac bola alebo nie. 😒

miminkad
30. apr 2011

@yasminne ahoj,ako sa mas,co nove?my sa chystame buduci mesiac na prve iui.po soji krasna sliznica a kopu folikov 😉

yasminne
30. apr 2011

@miminkad cauko bola si na folikulometrii? tak to je super ze boli foliky a aj dobra slizica ta vam to IUI urcite dobre dopadne. ja idem v stredu na krv tak uvidime pak... testovat netestujem, a teraz som v jednom kole s navstevami tak nemam cas sa ani priliz pozorovat a tak mi to aj vyhovuje 🙂

miminkad
30. apr 2011

@yasminne tak to mas dobre,ze sa nestihas pozorovat 😉 boli sme v centre na konzultacii a robili mi sono,tak sme hned skusili pregnyl a buduci mesiac teda iui.este si skusim navysit soju a snad to bude este lepsie.ides v stredu na hcg?

yasminne
30. apr 2011

@miminkad aha takze budes sa pred IUI stimulovat sojou hej? drzim palce!! hej v stredu rano na hcg a poobede na letisko po svokrovcov, medzitym robota no bude rusno ane nestihnem kukat na hodinky kym mi zavolaju po 15h vysledok :D

miminkad
30. apr 2011

@yasminne tak drzim palce,nech je veeeeelmi vysoky 😉 hej,teraz zas skusim sojou.dam asi celych pat dni po 150mg

yasminne
30. apr 2011

@miminkad alebo skus aj 3dni 150mg a posledne dva dni 175mg 😉 no a na tu sliznicu si si nieco davala? ja mam prave problem ze ju mam velmi nizku len okolo 5 a ty si mala kolko?

miminkad
30. apr 2011

@yasminne skusim tak ako hovoris.nedavala som nic.asi to ta soja spravila.jedine ananas som asi viac jedla

ladybirds
30. apr 2011

@yasminne idem sa pochvalit 😉 vdaka vam som skusila soju, a ono to fakt funguje... vcera, 10DC som mala asi ovulku, aspon podla BT. normalne som mavala neskorsie, po 15DC... jupiii, tesiim sa.. 😀 prikladam grafik, ak ho zobraziiii 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/3245a7

miminkad
30. apr 2011

@ladybirds skus si to overit ovu testami 😉

ladybirds
30. apr 2011

@miminkad ☹ ziadne nemam.. uvidime, co bude zajtra... 😉