Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
Ahojte, ja hlasim 3. cyklus so sojou, davkovanie 2-6 DC 50-50-100-100-150, reagujem na soju dobre, ovu stale 16 DC, prestali ma bolievat prsia po ovu, zacne to az par dni pred MS ale je to znesitelnejsie ako predtym, dokonca mi posledny cyklus BT klesla pred MS, co sa mi este nikdy nestalo 😀 aj mi to tak viac vyhovuje, mne sa nepacilo, ked ma natahovala az do sameho konca.
@berunka1975 teraz uz oficialne gratulujem a prajem ti krasny darcek pod vianocny stromncek 😉
Kocky vcera som si robila ovu test a vysiel mi slabo pozitivny, dnes uz bola ciarka silnejsia, ale este nie je rovnako silna ako kontrolna ciarka. Plodny hlien zatial nemam ☹ tak neviem mame sa snazit dnes, alebo az zajtra? nechceme si totiz teraz zbytocne minat plavcov 🙂
@nat28 Ahojky chapem ze chcete aby boli cerstvi ale ak ste abstinovali aspon 2-3dni tak dnes vecer si spravte kludne romantiku, zajtra urob test opat ak bude ciarka rovnako silna tak do toho zase zajtra vecer pripadne posetrite do pozajtrajsieho rana. plavci vydrzia min 2-3dni tak radsej neotalaj prilis 😉
@yasminne no ano, je pravda ze posl 2 dni nastali nejake zmeny, ale mas pravdu, asi sa prilis pozorujem 😅 Inak tento mesiac som mala 1.cyklus so sojou, ale mala som ho len taky uvadzaci jemny 2-3-4 DC 35mg, 5-6 DC 70mg. Plus som pila 2x denne alchemilku, ale prave som dopila posl salku, kedze ide ovu tak asi ju mam vysadit, ze?
@yasminne
ahojte, potrebujem pomoct, minuly tyzden som dostala mrchu, vlastne len take spinenie. Chcela som to nejako rozbehnut, trvalo to asi tri dni - to spinenie, potom som to poklada uz za prvy den cyklu, kedze sa to trosku rozbehlo.Na 2DC cyklu som zacala so sojou. Menzes sa rozbehuje cim dalej tym viac. Dnes je ale uz 9 DC a zo mna stale curi ako z kohutika. Uz som z toho unavena, ako to zastavim. Prosim pomozte mi.
Soju som teraz brala po druhy krat, mam nepravidelne cykly, teraz prisiel menzes na 55 DC.
Kupila som si citrony, tie pijem uz 2 den, ale zatial bez ucinku. Dnes som kupila hadam vsetko, co obsahuje vitamin K na zrazanlivost krvi - myslim potraviny - rukola, spenat, petrzlen...proste vsetko zelene.
co mam este urobit?
@evkapo no veru neporadim ako to zastavit ale je to dobry znak ze si mala zrejme krasne velku sliznicu maternice co je dolezite pre uhniezdnenie oplodneneho vajka 😉 no ak je to zase prilis dlhe a aj silne krvacanie radsej zajdi za gynekologom. Na to aby to prestalo asi nie je ziaden zaruceny recept musi to skratka odzniet ale vazne ak mas silne krvacanie dlhsie ako 5 dni chod k lekarovi. aj si este nieco ine davala okrem soje? alchemilka, materska kasicka a pod.??
@jania023 ahoj, ja som testovala aj dnes a je uz skoro negativny, aj vcera bol. Njasilnejsi bol vo stvrtok tesne poobede, aj hlien bol vtedy aspon trosku, tak budem predpokladat ze od toho momentu ovulka do 48hod, teda vcera alebo dnes. ale veru nie je mi to jedno ze neviem ci teda tento mesiac bola alebo nie. 😒
@miminkad cauko bola si na folikulometrii? tak to je super ze boli foliky a aj dobra slizica ta vam to IUI urcite dobre dopadne. ja idem v stredu na krv tak uvidime pak... testovat netestujem, a teraz som v jednom kole s navstevami tak nemam cas sa ani priliz pozorovat a tak mi to aj vyhovuje 🙂
@yasminne idem sa pochvalit 😉 vdaka vam som skusila soju, a ono to fakt funguje... vcera, 10DC som mala asi ovulku, aspon podla BT. normalne som mavala neskorsie, po 15DC... jupiii, tesiim sa.. 😀 prikladam grafik, ak ho zobraziiii 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/3245a7

@kathrin17 vsetko je zatial v poriadku. V utorok mam odbery na triple testy aj usg, tak hadam bude aj nadalej vsetko OK. Uz som v 15tt,ale stale si to nedavam do pasu. A co ty?