icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

denda29
20. jún 2011

Ahojte baby, tak ja tento mesiac som skusila soju a poviem vam plodneho hlienu som mala vcera a predvcera strasne vela tolko som este v zivote nemala tak som rada ze aspom toto a tiez sa mi asi ovu posunula dopredu lebo vcera bol test uplne pozitvny takto to vyzera u mna http://www.fertilityfriend.com/home/deni

katarinnak
20. jún 2011

Ahojte, chcem sa opytat na tuto soju
http://www.najlekaren.eu/klimakterium/1041-phyt...
je takisto dobra?
dakujem
K.

denda29
21. jún 2011

@katarinnak ahoj to neviem ci je dobre ale ja berem tieto http://www.mojalekaren.sk/fytosoja-forte-60cps/

jania023
17. júl 2011

Ako vidim tu nije ani nohy to uz ste sa vzdali snazenia?? 😀 Tak ja zatial 3 cyklus zo sojou tak sa uvidi co z toho bude

lienkapp
17. júl 2011

@denda29 ahoj a ake davkovanie ? ak sa smiem opytať 🙂

denda29
17. júl 2011

@lienkapp no ja mam pravidilny cyklus takze mi povedali ze mam papat 3-4DC 5tabletiek potom 5-6 6tabletiek a 7 7tabletiek ale ja berem tuto fytosoju http://www.mojalekaren.sk/fytosoja-forte-60cps/...

mijadave
18. júl 2011

ahojte dievcata, mam prosbu. Brala som clostil 6 cyklov od 5 dna 2 tabletky denne niekedy az 7 dni, lebo foliky nerastli ako mali. Mohli by ste mi poradit ako brat soju, kupila som si Klimin forte https://secure.ilekaren.sk/svk/tovar/4999/klimi... , kde obsah isoflavonoidov je 60mg. Ake davky brat? Vopred dakujem za radu. 😉

sarafortuna
18. júl 2011

@mijadave , dávky sa berú od 100mg do 150mg - takže ja by som odporúčila po 2denne a poslené 2 dni si daj 3 - čiže: 1-3 deň - 1x2tabl, 4-5deň - 1x3tabl.

A foliky vôbec nerástli s clostilom?
ja by som skúsila na tvojom mieste ešte predtým niečo bylinkové na stimuláciu vaječníkov - prípadne súčasne s fytosójou.... sója ti tiež len stimuluje vaječníky, no možno potrebuješ "napraviť hormony" resp. "oživiť vaječníky".
Skús ešte pozrieť v googli na FEMI kvapky (Valovič firma) alebo kvapky z OSTRUŽINY MALINOVEJ.
Tiež by ti ešte mohol pomôcť aj Agnucaston - no ten sa berie dlhšie, a je skôr určený aj pri nepravidelnom cykle... takže neviem ako si na tom s cyklami a či mávaš ovulku alebo ju máš neskôr...

mijadave
18. júl 2011

@sarafortuna dakujem za radu 😉
foliky rastli, len pomalsie ako mali, tak som clostik brala dlhsie, narastli na 18-20 mm, posledne som mala tusim 24mm... ovulku som mala s clostilom, pred tym tazko povedat... cykly mali aj 63 dni... dik za typy, urcite si tie kvapky pozriem.... 😉 a ako sa beru tie kvapky?

sarafortuna
19. júl 2011

@mijadave , aj FEMI aj tie Z OSTRUŽINY (celý cyklus podľa návodu - píše na fľaštičke)
http://www.zdravysvet.sk/kategoria/prirodna-byl...

tú su tie z ostružiny a majú tam aj čistú ostružinu, ja ich beriem teraz druhú fľaštičku a uvidím tento cyklus ako dopadnem... 😉

a nemáš nadváhu? vtedy je tiež problém a treba schudnúť aspoň 5-10% z váhy - to platí pri BMI nad 25.
tak skús niečo aj z bylín a hlavne to chce trpezlivosť... 😉

mijadave
19. júl 2011

@sarafortuna nie, nadvahu nemam... ok, tento cyklus necham tak, od dalsieho to asi skusim... dik za radu 😉

sarafortuna
19. júl 2011

@mijadave , ok, tak držím palce... 😉

mijadave
19. júl 2011

@sarafortuna diky, aj ja Tebe 😉

tiburcia
20. júl 2011

Holky fytosoja dělá opravdu zázraky 😵 😵 😵

denda29
20. júl 2011

@tiburcia ahoj.kolko si brala fytosoju??? inak gratulujem 😉 😵

tiburcia
20. júl 2011

@denda29 brala jsem ji dva cykly...ten jeden byl po HA tak to jen tak na úpravu, a ten druhý cyklus kdy jsme začli se hned povedlo 😵 😵

denda29
21. júl 2011

@tiburcia no ja teraz berem druhy mesiac a dufam ze teda uspesene 🙂

tiburcia
21. júl 2011

@denda29 určitě, uvidíš 😉 🙂

matamm
21. júl 2011

Ahojte chcem sa spýtať na fytosoju dočítala som sa že sa používa pri menopauze nemôže to rozhádzať cyklus alebo niečo tak dakujem za info. ako sa to berie dnes som 10 DC môžem si ju kupiť a začať brať?
Maťa

denda29
21. júl 2011

@matamm ahoj...no mne to nic nerozhadzalo ja mam 28cyklus a berem ho od 3DC 3dc-4dc 5tabletiek, 5-6 6tabletiek a 7DC 7tebletiek a to je vsetko.....
zalezi aky mas cyklus mne takto poradili ze to mam brat 😉

guginenka
22. júl 2011

ahojte baby, kde tieto isoflavonoidy kupujete? lebo v lekarni mali len take, ktore sa pouzivaju pri prechode.
Ďakujem

denda29
22. júl 2011

@gugbinenka to su tie len treba vacsiu davku znich aby zabrali....fytosoja forte sa to vola 😉

mima01
22. júl 2011

Ahojte babule. Hihi, ahoj @denda29 😀 Tento cyklus zacinam so sojou aj ja...ak ju teda niekde najdem, lebo dnes som mala tour de lekarne a nic...a z netu ju uz nestihnem objednat, nakolko zajtra som 2dc. Chcem sa len opytat, kedy sa ma uzivat? Rano alebo vecer? Lebo niekto tu pisal, ze rano, niekto ze vecer...ale necitala som celu temu, len par stran dozadu. Dakujem 🙂

denda29
22. júl 2011

@mima01 ak ta casto boli hlava tak lepsie vecer..ja tu soju velmi dobre znasam mna ztoho hlava neboli len treba vela pit hlavne to 😉
inak je to uplne jedno kedy si ju das len treba naraz spapat tabletky 😉

beava
22. júl 2011

@mima01 caf, ty si zo ZA vsak? ja som fytosoju kupila dnes v miragi v lekarni, mali 17 a 30 jednotkovu.

mima01
23. júl 2011

@denda29 dakujem zlatko. Mna hlava nezvykne bolievat ale posledne mesiace mam dost perne a sem tam zaboli. Tak dam asi vecer radsej. Len rozmyslam, ci zacat teda uz dnes vecer alebo az zajtra.
@beava ano 🙂 Jeeej, dakovalaaaa...zastavim sa tam. Lebo ja som presla max, carefour, aupark, cez mesto nejake lekarne a nikde nemali...vsade len 17,5 mg a za 14 euri ci kolko. A tuto baby maju nejaku fytosoja forte 25 mg za nejakych 8...co je celkom rozdiel.

beava
23. júl 2011

@mima01 bre ranko, tak toto je Phyto soya di isoflavoni di soia od Akropharmy 🙂 sorry, je to 35mg a 60 kapsul, ale stala 18,43 eur 😖

denda29
23. júl 2011

@mima01 ktory DC si dnes??? mala by si to brat 3DC. len hlavne treba vela pit 🙂

mima01
23. júl 2011

@beava aaa,to viem,ktora je,tu maju vsade.Ved ak inu nezozeniem tak kupim aj tu.Dakujem este raz.
@denda29 dnes som 2dc,ale mala som jeden den vecer pred 1dc hodne silne spinenie,ale iba trolinka cervenej a potom to pretalo a mrcha prisla v plnej parade vcera rano.Tak preto neviem ci pocitat cyklus o den skor.Neboj,pijem dost tak ci tak,tie 3l,takze s tym by nemal byt problem.

mima01
23. júl 2011

Babyyyy? Manzel mi kupil tu soju, ale kupil mi nejaku fytosoju osteo 😀 😀 😀 Myslite, ze to je nieco ine, resp. ze by to vadilo? Izoflavonov je tam tak, ako ma byt, t.j. 25 mg, ale okrem toho tam je este vapnik 200 mg, vitamin D3 0,0025mg a vitamin K2 0,0225 mg. Myslite, ze aj napriek tomu to mozem uzivat v tych davkach ze 3-4dc 150mg, 5-6dc 175mg a 7dc 200 mg? Nepredavkujem sa niecim? 😀 😅