icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

lea1333
25. júl 2011

@denda29 hej urcite vyskusam...

lea1333
25. júl 2011

@jania023 ja mam hlien ako my nie nasucho my mame aj mokro len nie je uplne idealny jeden mesiac je super krasny a dalsi mesiac je slaby!

jania023
25. júl 2011

@denda29 no ved uvidime 20 idem na sr tak do vtedy sa uvidi vysledok 😀

jania023
25. júl 2011

@lea1333 no to mas lepsie ja nema ziaden plodny hlien

lea1333
25. júl 2011

@jania023 ale aj na to nieco existuje ockaj hned ti napisem!!!

jania023
25. júl 2011

@lea1333 cakam cakam 😀

lea1333
25. júl 2011

😉 @jania023 pytala som sa jednej odbornicky musime cakat kym odpise!

lea1333
25. júl 2011

@jania023 dzus z ruzoveho grepu a lanovy olej alebo semiacka (tie su strasne super v jogurte taku to som dostala odpoved...

jania023
25. júl 2011

@lea1333 lanovy olej skusam a zatial nic a grapovy dzus tiez a staaale nic 😖

lea1333
25. júl 2011

@jania023 aha no tak vydrz mozno to pride a potom existuje aj taky gel vies o nom?

jania023
25. júl 2011

@lea1333 nie velmi nie co je to za gel a ako sa uziva?

mijadave
25. júl 2011

ahojte dievcata, ja som brala teraz od 3-7 DC soju po prvy raz a zda sa mi, ze podla teploty mi ovulka uz prebehla 😲... http://www.fertilityfriend.com/home/361810 co je mi dost cudne, lebo ani hlien nemam, skor kremovy a doteraz som mala ovulku okolo 13-14 DC... mate niekto podobnu skusenost? 😉

jania023
25. júl 2011

@mijadave skus si pridat zajtrajsiu teplotu a uvidis ako zareaguje graf a skus aj pozajtrajsiu ja si myslim ze uz prebehla ovu ale bohvie..aj u mna bola super skoro pp dobrati soji uz na 6dc test pozit a ovu prisla na 10dc

mijadave
25. júl 2011

@jania023 jasne, skusim 😉 dik, no pre istotu sme sa tulili 😀 tym clovek nic nepokazi 😀 😀 😀

jania023
25. júl 2011

@mijadave tak tak co ked nahodou 😀

mijadave
25. júl 2011

@jania023 presne 😀 a manzel vobec nie je proti, nestazuje sa 😀 😀 😀

jania023
25. júl 2011

@mijadave no ved to su chlapy tym by bolo malo aj 2x denne 😀

mima01
25. júl 2011

ahojte babule. Tak ja hlasim druhy den so sojou a zatial pohoda....klop klop klop, hlava neboli, takze parada 🙂 Len som mala nejaku slabu mrchu 😕 Nie ze by mi to vadilo, to voooobec nie, len taky nezvyk. Mavam dost silnu a teraz som mala tak, ze som vecer zacala spinit, dalsi den silne spinenie ale cervena nikde, treti den dosla mrcha, celkom silna, vcera taka normalna, klasika a dnes uz len tak po prdkoch malych, sem tam. Tak som z toho celkom vyjavena, ze co to 😅
@denda29 moja, zachvilku zacnem aj ja grepik pit, mam uz nakupene do zasoby, aj v robote v chladnicke uz na mna cakaju 😝 Mnaaam 😝 A ty sa krasne drzis hore, som zvedava na teba 😉

denda29
25. júl 2011

@mima01 no zatial sa drzim ale inak nic necitim som uplne v pohode ani prsia ani brucho ani nic 😅

dufam ze ovu pride cim skor drzim palce 😉

mima01
25. júl 2011

@denda29 uvidis, silno drzim palce, vsetky, ktore sa daju 😉 No veru, dufam aj ja, som zvedava, ci ju ta soja nejak posunie o par dni...a ci to bude mat nejaky efekt. Nechame sa prekvapit 😅

denda29
26. júl 2011

@mima01 ja ked som zacala brat soju tak mi ovu prisla skor ak som cakala no potom uz nie potom uz prisla ako mala drzim palce..hadam nam uz nieco pomoze 😉

mijadave
26. júl 2011

@jania023 tak dnes mi teplota este stupla.... nerozumiem tomu... tak skoro som ovulku este nemala... http://www.fertilityfriend.com/home/361810 😒 😕

denda29
26. júl 2011

@mijadave ahoj kukla som grafik ovu mozno bola az 10DC uvidis dalsie dva dni aka bude teplota mozno ti to FF prezanaci 😉

beres soju???

jania023
26. júl 2011

@mijadave nevadi aj ja som mala ovu naposledy na 10dc co inak mavam na 17 😀 hlavne je to ze ste to stihly..tak aspon skor pride ms a skor dalsia ovu 😀 😀 ale akonahle je Watery alebo egg tak cakaj nato ovu..nabuduce budes vediet 😉

mijadave
26. júl 2011

@denda29 ahoj, ano, beriem teraz prvy cyklus soju, pred tym som brala Clostil+Pregnyl+Duphaston... uvidime, no podla teplot sa mi nezda, ze by sa uz malo nieco islo zmenit, mam ich take, ako zvycajne po ovulke... 😉 no kazdopadne sa budeme snazit aj nadalej.... 😉

@jania023 ano, stihly, ved mne sa ten hlienik nezdal, ja nemavam velmi hlienik ako egg... a malokedy som mala aj watery... a niekedy sa mi watery objavil aj po ovulke niekolko dni... preto som to nejak neriesila... 😉

mijadave
26. júl 2011

o paaaaaani, aku hrubku som urobila... 😲 teda, ze stihly, to sa mi este nestalo 😀 😀 😀 😀

sarafortuna
26. júl 2011

ahojte,
je tu niekto s trombofíliou a berie sóju?
ja som si ju objednala a od budúceho cyklu idem na to so sójou, len mám trochu obavy.. u nás -trombofilikov - je vraj každý užívanie estrogénou RIZIKOVE... ale risknem si to.. hádam ma neklepne (už som ju raz brala 2 cykly a išla mi hlavu rozpučiť) 😒

neskúšal si tu dennú dávku niekto deliť na ráno + večer - ked som to tak robila, tak som ju lepšie znášala... čo si o tom myslíte, ja myslím,že by to malo byť jedno... ide o dávku za 5 dní, nie o dávku k určitej minúte dňa... či ? 😕

denda29
26. júl 2011

@mijadave prvy mesiac som mala aj od soji skôr ovu ako zvyknem mat takze je to asi v pohode drzim palce 😉

mijadave
26. júl 2011

@denda29 diky, aj ja Tebe drzim pasticky 😉 viem, ze je to v pohode, no necakala som to... 😀 no nastastie je to "poistene" 😀 😀 😀