Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu
rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵
@elllla ahoj ano mam graf
http://www.fertilityfriend.com/home/2133c2.
Rozmyslala som ze to moze byt aj druhym teplomerom, ktory pouzivam od tohto cyklu a trochu sa mi to potvrdilo, len tak na skusku som teraz zmerala a rozdiel bol 0,3 stupna, jeden ten novy ukazuje 37,33 a stary 37,6 😅
Som nejaka zmatena 🙂 a to beriem aj duphaston.
@elllla ahoj prosim ta mohla by si mi poradit.. som enjaka zmatena z toho mojho grafu 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/3cd174
@elllla ano meriam prvy cyklus.. aj testy robim, su silnejsie ako na zaciatku ale furt ziadny pozit 😒 dnes nemam teplotu, bola som po nocnej, tak som nemohla merat 😒
no ja som to mala komplikovane koncom minuleho roku sme zacali snazilkovat a odvtedy sa mi mrcha uuuplne zblaznila chodila som len po vyvolavackach zmenila som gynekol,ta nova mi dala na 3 mesiace orgameril na upravu cyklu,mrcha chodila ako hodinky-29 dnove cykly.. a toto je prvy mesia bez liekov a mam dojem, ze asi ani ovu nebude a pojdem pekne na vyvolavacku zase ☹
@domi1988 uvidime.. podla mna to nevyzera na anovulak, skor na neskorsiu ovu.. pockaj este..
mas niekde foto ovu testov z tohto cyklu? (aspon poslednych 5)..
na tvojom mieste by som toto nazvala taky ocistny cyklus bez liekov a dalsi cyklus by sme mohli skusit nastartovat telo sojou.. ovu moze byt kludne aj na 35DC..
Ahojte, chcem sa opytat ako presne sa ma brat fytosoja. Ja som to tento mesiac prvy x brala ale nebola som si ista, ci dobre:
5-6 DC / 150mg den, 6 kapsul, rano s ranajkami
7-8 DC / 175 mg den, 7 kapsul, rano s ranajkami
9 DC / 200 mg den, 4 kapsule rano s ranajkami, 4 kapsule vecer s vecerou
Vdaka za odpoved.
@kuspitka moja akoze ti soja nezabrala??? 😕 tak to ti potom ani clostil nikdy nezaabral..nie??ked to je take iste len na prírodnej baze..hmmm..no ja idem kupit dnes tu soju..a zacnem papat..neviem ci uz dnes nedam pred vecerou alebo az zajtra rano...hadam mne zaberie ked mne foliky stale rastli...aj s clostilom...no aspon mi to vtedy ovu posunulo ze dosla skor...

@nada.hope ahoj, soja moze znizit pred-ovu teploty, ale jednoznacne by sa mal zachovat ten rozdiel teplot pred-ovu a po-ovu.. ten rozdiel by mal byt aspon 0.3C.. ak je to menej, tak to znaci o nejakej hormonalnej nerovnovahe.. mas niekde graf(y)?