icon

Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu

soldi
1. dec 2010

rozhodla som sa zalozit tuto temu, aj ked neviem, ci najdem odozvu 🙂 , na pomoc vsetkym snazilkam, ktore do seba nechcu pchat umele hormony. na to, ze soja sa da pouzivat ako prirodny clostil prisla @elllla na zahranicnych forach. mnohym dievcatam pomohla otehotniet, su to vlastne prirodne estrogeny. tak ak niekto chcete, napiste a ja a mozno pride aj elka, sa s vami podelime o nase skusenosti 😵

elllla
31. máj 2012

@nada.hope ahoj, soja moze znizit pred-ovu teploty, ale jednoznacne by sa mal zachovat ten rozdiel teplot pred-ovu a po-ovu.. ten rozdiel by mal byt aspon 0.3C.. ak je to menej, tak to znaci o nejakej hormonalnej nerovnovahe.. mas niekde graf(y)?

nada.hope
31. máj 2012

@elllla ahoj ano mam graf
http://www.fertilityfriend.com/home/2133c2.

Rozmyslala som ze to moze byt aj druhym teplomerom, ktory pouzivam od tohto cyklu a trochu sa mi to potvrdilo, len tak na skusku som teraz zmerala a rozdiel bol 0,3 stupna, jeden ten novy ukazuje 37,33 a stary 37,6 😅
Som nejaka zmatena 🙂 a to beriem aj duphaston.

domi1988
31. máj 2012

@elllla ahoj prosim ta mohla by si mi poradit.. som enjaka zmatena z toho mojho grafu 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/3cd174

elllla
31. máj 2012

@nada.hope skoda, ze nevidim viac cyklov.. ten minuly cyklus vidim - neskora ovulka a kratka LF (na tu si skus davat B6).. a dufik beries od ktoreho DC?
a ano, ten teplotny rozdiel moze byt inym teplomerom, preto sa odporuca menit teplomer vzdy na 1DC a nikdy nie pocas cyklu..

elllla
31. máj 2012

@domi1988 no, ovu este nebola.. to merias prvy cyklus? len pekne snazilkujte dalej tak kazdy druhy den (ak este drahy vladze) 🙂 ako dlhe mavas zvycajne cykly?

domi1988
31. máj 2012

@elllla ano meriam prvy cyklus.. aj testy robim, su silnejsie ako na zaciatku ale furt ziadny pozit 😒 dnes nemam teplotu, bola som po nocnej, tak som nemohla merat 😒
no ja som to mala komplikovane koncom minuleho roku sme zacali snazilkovat a odvtedy sa mi mrcha uuuplne zblaznila chodila som len po vyvolavackach zmenila som gynekol,ta nova mi dala na 3 mesiace orgameril na upravu cyklu,mrcha chodila ako hodinky-29 dnove cykly.. a toto je prvy mesia bez liekov a mam dojem, ze asi ani ovu nebude a pojdem pekne na vyvolavacku zase ☹

elllla
31. máj 2012

@domi1988 uvidime.. podla mna to nevyzera na anovulak, skor na neskorsiu ovu.. pockaj este..
mas niekde foto ovu testov z tohto cyklu? (aspon poslednych 5)..
na tvojom mieste by som toto nazvala taky ocistny cyklus bez liekov a dalsi cyklus by sme mohli skusit nastartovat telo sojou.. ovu moze byt kludne aj na 35DC..

domi1988
31. máj 2012

@elllla fakt si myslis, ze by z toho este mohlo daco byt? ja som chcela uz buduci tyzden bezat k doktorke, tak mam este cakat? ja sa bojim len toho, ze MS nedorazi a ako ju donutim aby vobec prisla aby zacal dalsi cyklus? foto posielam...

domi1988
31. máj 2012
nada.hope
31. máj 2012

@elllla duphik som nasadila od 19 DC vecer B6 beriem nakolko LF som mavala kratku a pomaha aj duphik. Pri prvom uzivani som bola tehu, ale nebolo dobre preto som minuly cyklus mala este po tehu rozhadzany. Teraz je vlastne prvy cyklus od toho "tehu"

sbear
3. jún 2012

Ahojte, chcem sa opytat ako presne sa ma brat fytosoja. Ja som to tento mesiac prvy x brala ale nebola som si ista, ci dobre:
5-6 DC / 150mg den, 6 kapsul, rano s ranajkami
7-8 DC / 175 mg den, 7 kapsul, rano s ranajkami
9 DC / 200 mg den, 4 kapsule rano s ranajkami, 4 kapsule vecer s vecerou

Vdaka za odpoved.

azzura
6. jún 2012

@kuspitka ahoj, ako zabrala soja??? ja ju beriem 2den, tak som zvedava co mi doki povie buduci stvrtok.

kuspitka
6. jún 2012

@azzura nezabrala...skoda.idem uz na IVF

azzura
6. jún 2012

@kuspitka to ma mrzi :( a ake si mala foliky a sliznicu? Vsak tebe aj 1x IVF zabralo, takže tera to urcite vyjde 😉

kuspitka
6. jún 2012

@azzura zabralo mi 2IVF a uvidime ,ako bude toto.mala som 9mm,10mm,10mm sliznicu len 6mm

azzura
6. jún 2012

@kuspitka fuha, to su male foliky, takže ani ja nemam cakat zazrak 😖 dobre vediet. Takže teraz mas narok uz len na 1.IVF

kuspitka
6. jún 2012

@azzura hej na posledne.tak sa bojím..

azzura
6. jún 2012

@kuspitka musiš veriť ze to vyjde 😉 drzim palce, kedy zacnes pichat? uz mas schválenu ziadost?

kuspitka
6. jún 2012

@azzura uz som zacala papat dnes proveru

azzura
6. jún 2012

@kuspitka super, takže moja sa krasne pozitivne nalad a ziadne cierne myslienky 😉 rozumeno

kuspitka
6. jún 2012

@azzura doktor povedal,žiaden stres a ja mu som povedala moje dieťa je stres teraz.taká je nejaká planá..

azzura
6. jún 2012

@kuspitka mala je mala, tu nejak zvladnes....ja som skor myslela aby si neriesila ci vyjde alebo nevyjde IUI, proste tuto temu vypust z hlavy, viem že to nejde, ale skus....mas malu a ta ti zaberie vsetok volny cas

kuspitka
6. jún 2012

@azzura joj moja hej.a teraz som sa dala na hackovanie siat

azzura
6. jún 2012

@kuspitka 🙂 jej, ty si ale sikula

kuspitka
6. jún 2012

@azzura musím sa nejako odreagovat

azzura
6. jún 2012

@kuspitka jasne 🙂 to robiš šatičky malej ci sebe? Potom daj foto, nech sa pokocham co ja nedokazem

annavi
6. jún 2012

@kuspitka moja akoze ti soja nezabrala??? 😕 tak to ti potom ani clostil nikdy nezaabral..nie??ked to je take iste len na prírodnej baze..hmmm..no ja idem kupit dnes tu soju..a zacnem papat..neviem ci uz dnes nedam pred vecerou alebo az zajtra rano...hadam mne zaberie ked mne foliky stale rastli...aj s clostilom...no aspon mi to vtedy ovu posunulo ze dosla skor...

micak
6. jún 2012

@soldi Ahoj 🙂 uz si mi nedavno vysvetlovala rozdiel medzi pco a pcos, ale teraz ma zaujima podla coho doktor zisti, ze ide o pco alebo o pcos? zazracne sa mi totiz upravil cyklus necely rok od poslednej prirodzenej ms a skor mi to pripada na pco nez pcos..
dakujem ti!

kuspitka
6. jún 2012

@annavi mne clostil zabral ,ale tak,že som mala len jeden folikul ...neviem prečo nezabral..

kuspitka
6. jún 2012

@azzura malej robím šaty..