icon

Som 11 dní po ovulácii. Je ešte šanca?

23. nov 2023

Ahojte..tak dnes 11 dpo, spravila som test a ako je to uz vo zvyku - snehobiely. Ovulaciu som sledovala ovulacnými testmi, pozitívny som ho mala 14 dc (styk 13 dc a 14dc), ovulacia teda prebehla 15 dc, viem podla ovulacnych bolestí. Myslite si,ze tento cyklus je uz pasé? mats skusenost, ze bol pozitivny az neskôr napr. až v deň MS? ďakujem za vsetky normalne komenty so skúsenosťou. Prosim, odpustite si komenty - "načo sa testujes pred meškaním" a "prestaň sa sledovať" a podobne múdrosti, na to ani nereagujem.

Som 11 dní po ovulácii. Je ešte šanca?
katariiinkaa
•
23. nov 2023

Šanca určite je, plno žien malo pozitívny test až trochu neskôr ako na 11 dpo 🙂 Bazálnu teplotu si náhodou nemeriaš? Graf tiež môže veľa napovedať.

autor
•
23. nov 2023

@katariiinkaa kupila som si teplomer, chystala som sa merať ale vstávam do práce dosť skoro a uplne osm na to zabúdala😔 prvé tehotenstvo (MA) mi ukázal test 10-11 dpo.ale asi to nebude pravidlom 🙂 pozajtra mám termin MS, tak budem skúšať.ale ako čitam diskusie tu na MK tak každá druhá píše,že 9 dpo a 10 dpo uz mali ducha a 11 uz kolajnice..

cecilia29
•
23. nov 2023

Ja som 11 dpo mala vždy snehobiele

kulumulu123
•
23. nov 2023

Pri dcere som mala dost jasnu ciarku 10dpo a pri synovi som iba tusila ducha ked mi 3 den maskal ms a to mam cyklus presne 28dnovy ani o den viac ci menej

lucia7933
•
23. nov 2023

ja som 10 DPO uz mala slabunku ciarku ktoru som videla iba ja😂, ale na druhy den uz videl aj manzel, ale tiez velmi slaba ale bola

autor
•
23. nov 2023

@kulumulu123 a testovala si az po vynechani alebo aj pred?

autor
•
23. nov 2023

@lucia7933 no ved ja ani len ťuk..

lucia7933
•
23. nov 2023

testovala som tyzden pred vynechanim MS, ale ja som vedela viac menej ze to vyslo ten mesiac...lebo priznaky som citila skoro od oplodnenia (hned mi nafuklo brucho, pichanie v podbrusku, prsia ) co inak nemavam

nevenka
•
23. nov 2023

Ja len, ze ovu bolesti su skreslujuce, mozno ovu realne bola neskor. U mna bezne aj 2 dni po pozitivnom teste.

autor
•
23. nov 2023

@nevenka no to by bola este horšia varianta, lebo styk sme mali 14 dc a ked ovulácia prebehla az 16 dc tak neviem či by prežili spermie.. hovori sa ze 2 dni ale tak,.. neverim tom moc v nasom pripade

kulumulu123
•
Autor odpoveď zmazal
•
kulumulu123
•
23. nov 2023

Testovala som od 8dpo 2x denne kedze som boka asi fakt nedockava

autor
•
23. nov 2023

@kulumulu123 spravila som dnes aj poobede ale nula bodov.. skusim este zajtra rano a potom uz len pockam na MS. budem informovat pre buduce čitateľky ako to dopadlo

nevenka
•
23. nov 2023

Nebola by to horsia varianta. Nase tretie dieta sa podarilo na 12 DC, ovu prisla 14 DC, u mna nezvyk, mavala som ovela neskor. No a stvrte bplo zo styku na 10-ty den cyklu a ovu 15 DC, prezili 5 dni 😅😊.

lucia7933
•
24. nov 2023

@nevenka ahoj len tak zo zaujimavosti mimo temy...😄to tretie a stvrte boli chlapec/dievca? Lebo sa vsade pise ze tak skoro pred ovu preziju vacsinou len tie dievcnske 😅😅

autor
•
24. nov 2023

dnes som spravika 2 testy, neviem ako vysvetlit ale nie su uplne biele ako predosle dni, len to moc neviem vyhodnotit..je to podla mna skor negativne. co myslite?

zojeva
•
24. nov 2023

7DPO už som mala ducha pri druhom tehu a pri prvom 12DPO koľajnice ale sledovaná ovulacia testami a bazalnou teplotou

katariiinkaa
•
24. nov 2023

Bohužiaľ negatívne 🙁

autor
•
24. nov 2023

ano ano vidim uz aj ja..no nic, z tohto nebude nic uz. dnes 12 dpo

katariiinkaa
•
24. nov 2023

veľmi veľmi držím palce, verím že ďalší cyklus už bude náš 🙏

cecilia29
•
24. nov 2023

Test sa robí až na 14-15 deň. Zbytocne skoro robíš. Nevieš ako dlho sa babo uhniezduje

nevenka
•
24. nov 2023

@cecilia29 presne, tazko povedat.
@autorka ja na tych spodnych mamatestoch daco vidim, len to au take testy, no...diskutabilne. Uvidis.

cecilia29
•
24. nov 2023

@nevenka aj ja ram vidím , môže.to byť iba kanalik. Ale je tam

maryetta
•
24. nov 2023

Na tych spodnych sa aj nieco ukazuje.
Ale vzdy. Vzdy aspon 14dni. Nevies ako dlho trvala cesta. Spojenie. Uhniezdenie. Ono niekdy je lepsie 1-2dni pred ovu ako uplne presne pocas ovu.
Kazdopadne skus tak o 2-3dni ešte. Pripadne aj digi.

autor
•
24. nov 2023

ďakujem Vám zienky, ste úžasné. ❤️počkam jasne..nemam na vyber. 😀