icon

Som 5 dní po ovulácii a cítim sa zvláštne

18. apr 2021

Ahojte dievčatá, viem, že takýchto debát je tu už veľa. Ale chcela som sa Vás opýtať, či to niekto zažil. Viem ze je skoro na hocijaké príznaky ale moje telo je veľmi senzitivne na každú zmenu v tele. Od ovulácie ma pobolieval vajecnik a celá práva strana (viem môže to byť normálne) bolesť mi ale postupom dní prešla do stredu podbruska. Dnes má aj celkom začalo popichovat a začala som mať silnejší, mierne hustý výtok až som to normálne cítila (ako počas ovulácie keď je cítiť "mokro"). Inokedy mam v tomto období sucho. Vyhodil sa mi aj opar na pere, čo v mojom prípade znamená vždy nejaké zmeny v tele.(chorá nie som vôbec) Vybehli mi vyrážky, čo nikdy takto skoro nemám. Dokonca ani PMS tak skoro nemám. Cele je to pre mňa zvláštne neviem nestretla som sa ešte s takýmito pocitmi. Ovulaciu mi vyvolávali na. Gynekologii, takže určite prebehla. Prosím babule, ak máte. Blbé poznámky ani nepíšte. Chcem vedieť ozaj skúsenosti žien, čo to zažili, poprípade co im tieto zmeny robilo. Samozrejme mi je jasne, ze na hocijaké príznaky je veľmi skoro 🙂

Strana
z3
lydia1995
28. apr 2021

ahojte... Test Snieho biely jak sa vraví, dnes som bola u gynekológycky a zistili sme že mám posunútu ovulaciu a je pravdepodobne ze ešte dnes sa môžeme snažiť a mohlo by sa za dariť
Vlastne je to tak ze folikula ešte neprešla cyklom čiže ovulácia ešte môže pretrvávať.... Musím ísť presne vyguglit co to všetko znamená 🤣

autor
28. apr 2021

@lydia1995 jooooj tak ešte je krásna nádej 😂❤️ ja mam testy jak ľalia už jak sa povie bolesti krvácanie, ale do snaziliek 2021 som dala taky príspevok, čo cítim a ako sa budem riadiť.. A hlavne nestresuj sa prosim a ani skoro netestuj a nesleduj sa ako ja, nie je to zdravé som toho príklad dva mesiace po sebe ten istý scenár. Inak pozitívny tehotenský test henten mohol byť aj preto, lebo chytil LH hormón.. Niekde som čítala, že je to naozaj možné a trestné pred ovulaciu alebo počas ti môže vyjsť slabo pozitívny test.. Hľadala som o tom niečo a ozaj 😂podľa mňa to je, že ti dozrieva neskoro vajíčko že sa tam drží ale chod pre istotu na kontrolu aby to nebola cysta 🤞

Strana
z3