Som 5 dní po ovulácii a cítim sa zvláštne
Ahojte dievčatá, viem, že takýchto debát je tu už veľa. Ale chcela som sa Vás opýtať, či to niekto zažil. Viem ze je skoro na hocijaké príznaky ale moje telo je veľmi senzitivne na každú zmenu v tele. Od ovulácie ma pobolieval vajecnik a celá práva strana (viem môže to byť normálne) bolesť mi ale postupom dní prešla do stredu podbruska. Dnes má aj celkom začalo popichovat a začala som mať silnejší, mierne hustý výtok až som to normálne cítila (ako počas ovulácie keď je cítiť "mokro"). Inokedy mam v tomto období sucho. Vyhodil sa mi aj opar na pere, čo v mojom prípade znamená vždy nejaké zmeny v tele.(chorá nie som vôbec) Vybehli mi vyrážky, čo nikdy takto skoro nemám. Dokonca ani PMS tak skoro nemám. Cele je to pre mňa zvláštne neviem nestretla som sa ešte s takýmito pocitmi. Ovulaciu mi vyvolávali na. Gynekologii, takže určite prebehla. Prosím babule, ak máte. Blbé poznámky ani nepíšte. Chcem vedieť ozaj skúsenosti žien, čo to zažili, poprípade co im tieto zmeny robilo. Samozrejme mi je jasne, ze na hocijaké príznaky je veľmi skoro 🙂
@rybka1985 ďakujem ešte ale nemáme vyhraté skúsila som utrogestan na špinenie snáď to vydrží zrnieecko 🙂 bola som na folikulometrii a pichli mi ovittrele 🙂
No mňa nebolia vôbec čož he pravý opak... tak sa čudujem co sa deje... Napr. práve teraz som na posteli s prsiami na posteli o takomto čase by som plakala od bolesti. Boli ma podbruskom pichá a najviac v noci keď som v kľude... Ale nechcem si robiť test aby som nebola sklamaná v utorok mam preventívku tak dúfam ma prekvapí
A aj celkom dosť špinim tiež neobvyklé
@lydia1995 a aj ti mešká alebo koľko si teraz dpo.. Noo ono mňa neboleki tiež ma bolievaju ale teraz to nemôžem ani vydržať po schodoch nemôžem chodiť rýchlo 😂kríze dovidenia brucho ma boli tak zvláštne ale boli tak uvidíme 🙂 mali sme mekaca a je mi z neho trosku zle
A kedy ti pichli ovitrelle? Mne v utorok 20.4. Tak som tiez zvedava ci sa podarilo.
@rybka1985 mne 12.04. To je 12 dní po pichnuti a 10 dní po pichnuti už bol čistý test 😂držím palce mne to asi pomohlo mala som neplodnosť z dôvodu anovulacie
Z mekacs býva každému zle lebo zješ ho mňam a za pol hodinu výčitky a ťažko na žalúdok 😄🤣😄🤣
Mne zatiaľ nemeska ono je naprd to ze v utorok idem na kontrolu a stredu mam dostať MŠ... Ale ako som spomínala už dávno by ma boleli prsia tak jak hovoríš ani po schodoch
@lydia1995 no my na mekac chodíme často a nikdy mi není nijako zle 😂😂 toto bolo prekvapenie.. No mna teda ze bohovsky ale riadne bolia... Ani dotknúť sa nemôžem 😪
@hanka555 ja hlavne čakám na kontrolu keďže 3 rok som nemohla otehotnieť a posledný pol, rok sme sa zzaacali intenzívnejšie snažiť a stále nič... Lebo keď som tam bola pol roka na kontrole videla folikul ktorý ešte neprešiel ovulaciu a povedala ze bud budem tehotná alebo nič ja viem ze tam nič ešte neuvidí ale zoberie mi krv a uvidí sa celkovo
ano, aj ja som sa tak “zvlastne” citila asi na 4-5 den po oplodneni, proste som mala tusak, ze to vyslo... a o cca 2 tyzdne, par dni po meskajucej M mi to potvrdil aj test 🙂
Pekny dusik, zajtra skus znovu🙂😊
@lydia1995 ja som skúšala dnes ráno a taky slabý duch že ozaj len duch 😂 mam pocit ze poobede silnejšie ukazuje ako ráno.. Ale, nasla som inak utrogestan, špinenie hneď prestalo po prvej tablete . Tak počkám na termín ms, vtedy sa otestujem a uvidíme.. Ja sa strašne obávam 😪
@lydia1995 ale inak pekný duch.. Origos 😂
Je fajnový len škoda ze zmizol je dosť pravdepodobne ze to nič neznamená ale na vlastných očiach bol dosť silný len škoda ze zmizol. Podobné prípady dopadly tak ze boli neg
@lydia1995 a do koľko zmizol lebo test ma výpovednú hodnotu ale 5 minút
Neviem to povedať s istotou ale v fajčila som jednu cigaretu ( prosím bez odsudzivania, určite s tím prestanem) čiže bolo to cca 5-7 min
@lydia1995 vôbec neodsudzujem načo by som to robila súdiť nie je moja povinnosť 🙂. No mne keď uschli zoslabli tiež.. Dôležité je to co je hneď 🙂 koľko si do MS?
To som myslela vo všeobecnosti to odsudzivania nie na teba priamo ♥️, 4 dní do MS
@lydia1995 ja viem neboj ja som není taka chápem ta 🙂 ja som 2/3 dni do MS 😪😂
Ozaj asi budem musieť počkať nebudem kupovať testy 🙏😉
@lydia1995 tak.. Ja tiež už nebudem robiť testy až keď bude mať byť ms lebo ma vykoti asi
Napodobne ja idem na preventívku hlavne kvôli tomu prečo som nemohla doteraz otehotnieť... Ale myslím si ze hlavne budem musieť schudnúť, viem ze dobre byť v kondícii ak chce žena otehotnie t
@lydia1995 ahoj ako si dopadla? Ja som začala mať bolesti test negatívny, vysadila som progesteron a MS už dva dni nič ani špinenie... Tak neviem co sa deje

Gratulujem 🙂 mozem sa spytat cim ti vyvolavali ovulaciu?