icon

Som 5 dní po ovulácii a cítim sa zvláštne

18. apr 2021

Ahojte dievčatá, viem, že takýchto debát je tu už veľa. Ale chcela som sa Vás opýtať, či to niekto zažil. Viem ze je skoro na hocijaké príznaky ale moje telo je veľmi senzitivne na každú zmenu v tele. Od ovulácie ma pobolieval vajecnik a celá práva strana (viem môže to byť normálne) bolesť mi ale postupom dní prešla do stredu podbruska. Dnes má aj celkom začalo popichovat a začala som mať silnejší, mierne hustý výtok až som to normálne cítila (ako počas ovulácie keď je cítiť "mokro"). Inokedy mam v tomto období sucho. Vyhodil sa mi aj opar na pere, čo v mojom prípade znamená vždy nejaké zmeny v tele.(chorá nie som vôbec) Vybehli mi vyrážky, čo nikdy takto skoro nemám. Dokonca ani PMS tak skoro nemám. Cele je to pre mňa zvláštne neviem nestretla som sa ešte s takýmito pocitmi. Ovulaciu mi vyvolávali na. Gynekologii, takže určite prebehla. Prosím babule, ak máte. Blbé poznámky ani nepíšte. Chcem vedieť ozaj skúsenosti žien, čo to zažili, poprípade co im tieto zmeny robilo. Samozrejme mi je jasne, ze na hocijaké príznaky je veľmi skoro 🙂

Strana
z3
hanka555
18. apr 2021

Ahoj, ja som sa tento cyklus citila inak, od 5dpo kazdy den som citila akokeby slabe ms bolesti..a 11dpo pozit test...cize mna moje pocity nesklamali

autor
18. apr 2021

@hanka555 gratulujem ❤️ tiež mam také pocity, aj celé je to zvlastne pre mňa. Samozrejme nevolnosti nie, na také veci je skoro ani prsia ale to podbruško robí zvláštne veci 🙂

sunshine_18
Autor odpoveď zmazal
autor
18. apr 2021

@sunshine_18 waaau gratulujem 😍 no. Tak dúfam ze moja intuícia je správna a konečne po takej dlhej dobe to príde ❤️

autor
18. apr 2021

@sunshine_18 no ešte sa mi k tomu pridalo slabucko hnedé špinenie 🤔

sunshine_18
Autor odpoveď zmazal
autor
19. apr 2021

@sunshine_18 no uvidíme ďakujem ❤️dám sem potom info

lydia1995
22. apr 2021

Ako, ste dopadla?

autor
22. apr 2021

@lydia1995 zatiaľ čakám co bude testy ešte nerobím. No začala som od 7dpo spinit, teraz som asi 10-11 dpo a stále spinim :/ toto sa mi ale deje každý mesiac, zrejme malo progesteronu tak čakám co bude za také 4dni ma prísť menštruácia tak uvidíme napíšem určite ako to dopadlo. Už mám za sebou nejaké to biochemické tak sa obávam že to dopadne rovnako :(

sunshine_18
22. apr 2021

Tak treba robiť 10tkovy testik a hneď keď bude duch nasadiť duphaston

autor
22. apr 2021

@sunshine_18 no ved práve, že môj lekár ani neriešil ďalší proces len ze ak dostanem menštruáciu mam zavolať no cele zle.. Uvidíme co sa bude diať ale pocity co mam sa vstupujú ozaj cítim zmeny, horúčka na pere sa mi zväčšila a urobila nová, bolesti v podbrušku mam stále a nechutenstvo sa pridalo po novom. Uvidíme dám vám určite vedieť ako som dopadla, ale nádej si už nerobím lebo minulý mesiac som sa sklamala a to som robila test ešte po MS :/

lydia1995
22. apr 2021

Držím palčeky

autor
22. apr 2021

@lydia1995 ďakujem ❤️ ste zlaté ozaj. Už by mohlo prísť to vytúžené bábätko 🙂

lydia1995
22. apr 2021

Ja som tiež teraz na vás kach lebo neviem ako som na tom test neg... Ale mam opačne príznaky . Pred menštruáciu ma boleli prsia jak šľak a teraz nič a keď som mala menštruáciu tak na druhý deň má bolelo brucho.... Teraz ma boli a pichá a to dosť pred menštruáciu

Všeci si prajem hlavne keď sa dlho o snažíme

autor
22. apr 2021

@lydia1995 áno áno ved práve.. Ale niekedy je to na nervy všetko sa zlieva v príznaky.. Ja mam od ovulácie pocity a len sa vstupnuju a vstupnuju.. Snáď sa podarí a udrží a nie len mne ale nám všetkým ❤️

lydia1995
23. apr 2021

Je to taka doba že ženy hľadajú pomoc na internete a nájdu malinkú nádej a už to ide a potom sklamanie.. ja pevne verím ze sa nám to už podarilo baby... V noci som mala pocit ze mi chce utiecť maternica 😄😄

autor
24. apr 2021

@lydia1995 áno ja som skúsila test 11 dpo nemohla som odolať a mam duchov na oboch 🤭😂 každý inej značky

hanka555
24. apr 2021

Na tom prvom mas peknu ciarku...hod neupravenu foto

sunshine_18
24. apr 2021

Gratulujem 😊

autor
24. apr 2021

@sunshine_18 no ešte sa nemôžem tešiť 😂

autor
24. apr 2021

@hanka555 dám upravila som len aby bolo vidieť co vidím naživo lebo foťák to nevie zachytiť moc sám tak ako oko🙂

hanka555
24. apr 2021

Gratulujem je to tam..ja som na 11dpo mala este slabsiu😍

autor
24. apr 2021

@hanka555 joj ďakujem ❤️ ešte sa nejdem tešiť 😂 lebo minuli mesiac bolo biochemické... Ale akože začali ma straaasne bolieť prsia strašne

hanka555
24. apr 2021

Zajtra rano urob digi 🙂

autor
24. apr 2021

@hanka555 ten podľa mňa ešte neukáže keď je nižšia hladina lebo ten je 25ka... Urobím ráno test zajtra a pozajtra asi aj keď obden vstupa ale teraz neskôr ten druhy test ukázal silnejšie ako prvý z ranného. Uvidíme som zvedavá 🥺😂nedočkava

hanka555
24. apr 2021

Mne ukazal 1-2 na 13dpo vecer a este mi ms ani nemeskala

lydia1995
24. apr 2021

Jeeeej gratulujem pevné verím ze za pár dní bude riadna čiarka som rada ze si si na mňa spomenula ja zatiaľ držím počkám u gynekológycky co mi povie

autor
24. apr 2021

@lydia1995 noo ďakujem dúfam ze bude v poriadku všetko a vydrzi🤞

lydia1995
24. apr 2021

Ja dám vedieť v utorok 🥺😉♥️

autor
24. apr 2021

@lydia1995 dobre hneď píš.. Mňa začali bolet prsia a bolia ma taaaaak strašne že dovidenia

Strana
z3