Som po potrate a opät ideme snažilkovať
ahojte.najde sa tu niekdo kdo ma za sebou potrat alebo viac a opät idete nato?mam z asebou potrat v roku 2009 nato o pol roka som otehotnela a bez akehokolvek problemu som mala tehotenstvo.v marci sa mi podarilo otehotniet no zial nevyslo to potratila som to.som cerstvo po potrate a ako nahle mi to dr dovoli ideme sa snazit o dalsie.najde sa tu niekdo skym by som si mohla vymenit skusenosti s kym by som sa mohla poradit co zacat uzivat a tak...
urcite asi 4 - 5 tyzdnov, nie viac. priprav sa na to, ze sa vas budu pytat na podrobnu rodinnu anamnezu, obe strany, od starych rodicov, odkial pochadzali, kolko mali deti, ci boli v rodine nejake geneticke choroby a potraty - tak si to premyslite dopredu, nech vam to odsypa 😉
Ahoj miruuska - mám podobnú situáciu. Prvé tehotenstvo som potratila v 10týždni, potom nasledovalo ďalšie - rizikové. Tiež som začala krvácať, ale nakoniec po nasadení anopyrinu som donosila zdravé dievčatko. Teraz v apríli som znova zistila, že som tehotná a v 5 týždni som začala krvácať a aj potratila. Lieky mi ani nestihli nasadiť. Rada by som sa dala vyšetriť hlavne na hematológii, aj keď môj lekár mi hovoril, že to celé môže byť iba náhoda.. No neviem, mala by som asi však zlý pocit, že som niečo zanedbala, keby som si nedala porobiť tie vyšetrenia.
@miruuska dnes som bola na kontrolu hcg, už je len nejaké zostatkové 0,74 či ako. takže príroda to zariadila sama. beriem vitamíny centrum babyplan a snažíme sa o 106 🙂. ovulka už tento mesiac bola, takže si budeme musieť počkať na mrchu, či príde a potom sa snažíme ďalej...držím palce, nech sa vám čím skôr zadarí 🙂

@margarita aj ja som nad tym rozmyslala lebo to mi povedala aj hematologicka ked sme sa vypravali o mojej situacii ze mozem byt s tych ze chlapceka nemozem mat.kedze prvy potrat bol potom som cakala dcerku a teraz druhy potrat.no uvidim co ta genetika a kolko si cakala na vysledky?