Som tehotná?
Ahojte, dopredu sa ospravedlňujem za blbé otázky. Ale nemám deti, počas plodných dní cca 9 dní dozadu sme to skúsili a mam kŕče v brušku, slabé. Nevydržala som to a spravila som si tehotenský test, aj keď je to veľmi skoro. Mala som slabú druhu čiarku, je to možné, aby mi po tak krátkom čase test ukázal druhu čiarku? Pripájam foto

@sofinka1301 ja už mám 2krasnyxh zdravých chlapcov,medzi nimi som bohužiaľ mala missed abort v 12tt a každé tehu som mala iné.S manželom sme sa dohodli že by sme prijali ešte jedno malinké,no netlacime to na silu a nechali sme to na prírodu.U mňa je však to horšie,že pri prvom mi povedali že deti prirodzene nikdy nebudem mat a tak mi robili prefuk a už presne neviem čo vo februári.Tak som sa s tým zmierila iked s tým sa samozrejme zmieriť nedá.A v júni na dovolenke v Chorvátsku mi bývalo strašne zle,mamine som volala a skonštatovali sme že mám upal. A z úpalu sa nakoniec vykľulo že som bola v 8tt prirodzenou cestou a vobec som o tom nepremýšľala.A dnes má 7rokov 😍👍 potom mi robili po 2rokoch opäť prefuk a odstraňovali zrasty čo som mala z opakovaných zápalov a otehu som avšak skončilo to príliš skoro už ako som písala a tak ma opäť čistili.O mesiac na to sa nám zadarilo tehotenstvo strašne ťažké stále že malý sa neudrzi atď a nakoniec v deň termínu s mierou 3520g 👍 a zdravucky bojovník dnes 4rocny.A tak som sa veľmi bála 3ho bábätka a odolávala som až prišiel čas kedy by som taký malý uzlíček ešte veľmi prijala manzel o tom basnil už dlhšie len po mojich skúsenostiach už som sa bála.Tak uvidíme,či sa nám podarí alebo zostaneme 4-clenna rodinka teda 5-clenna máme psíka ktorý je ako 3dieta😍
@sofinka1301 už som volala s dr na budúci týždeň štvrtok o 11,45 som objednaná,tak uvidíme
@zuzka1090 ahoj tak ja som dnes musela ísť na pohotovosť čo mi už bolo tak špatne,stále mi býva strasne na zvracanie a mám silné bolesti v podbrušku.Takze tehu niesom a podľa sona vyzerám ako keby som mala akurát po ms avšak ziadna nebola.Zobrali mi krv na krvný obraz a zápal a a zajtra budú výsledky,mám si prísť po ne a snimi ku svojmu gynekológovi.Takze som sa nedozvedela čo mi je.
@adka_pajerska
@simonka_vi
@sofinka1301 chcela som označiť v predošlom príspevku teba a označila som seba nechtiac 😁
@adka_pajerska a koľko ti to už mešká?
@simonka_vi 9dni
@adka_pajerska uff tak držím palce aby to nebolo nič vážne...
@sofinka1301 ďakujem
@adka_pajerska potom napíš čo sa to deje
@sofinka1301
@simonka_vi tak žienky dnes som bola u svojho u dr.Vysledky CRP boli dobre aj krvné výsledky boli ok,ale menzes stále nikde a je to 10den a bolesti som mala stále a návaly tepla a zvracanie atď.Tak ma môj dr vyšetril a prišiel na to,že v maternici mám veľa krvy ktorá neodteka.A tak mi cez krcok vypustil tu krv a teraz som konečne dostala akoby ms.Zobral mi krv na hormonálny profil a HCG pre prípadné tehu avšak možno aj mimomaternicové že zajtra po výsledkoch budeme múdrejší.Ze ak aj som je to v úplných začiatkoch.cysta a iné útvary tam nie nakoľko beriem lieky na štítnu žľazu môže byť aj tam znova nejaká porucha,ze môže sa mi to diať s viacerých dôvodov zajtra po výsledkoch sa dozviem čo ďalej.
@adka_pajerska ty kraso... Tak ti držím palce aby si sa dala co najskôr do poriadku
@adka_pajerska a nevie doktor co to spôsobilo?
@adka_pajerska a ja som stále dúfala že to bude tehotenstvo... Ale je to zaujímavé teda hádam bude všetko ok
@sofinka1301
@simonka_vi dozviem sa dnes okolo 9.00 čo to bolo.Budem si volať o výsledky.
@adka_pajerska no čo ako to dopadlo?
@simonka_vi zvýšeny progesterón
@simonka_vi
@sofinka1301 ahojte žienky tak sa ozyvam opäť po mesiaci,ten minulý mesiac nakoniec po lekárskom vyšetrení po tom hmate,či ako sa to volá mi ms prišla a tento mesiac mi opäť mešká dnes 7den, bola som u dr a čo opäť?Mám cystu 4,5x4cm 😭 o 2tyzdne na kontrolu a uvidíme čo sa bude diať ďalej.
@adka_pajerska ahojky, to ako fakt? Ja sok tiež trpela na cysty celkom často a co ti na to doktor hovorí?
@sofinka1301 no o 2tyzdne kontrola ak nedostanem ms vyvolavacka ak dostanem tak kontrola či cysta sa vyplavila.Takze dozviem sa až potom.Ze si mám urobiť tehu test predtým ako pôjdem k nemu, pretože tento krát krv nikde a endometrium 0.7mm.Takze neviem na čom som.
@adka_pajerska držím ti veľmi palce aby bolo všetko v poriadku ach
@sofinka1301 ďakujem krásne 👍 a vám sa ako darí?
@adka_pajerska vieš čo nám sa darí ako kedy 😁niekedy je to fajn a niekedy si prajem aby už bol december a už som porodila... Je to náročnejšie než pri prvom 😥
@sofinka1301 to poznám mala som to tak pri treťom tehu (nakoľko som o druhé bábo prišla v 12tt missed abort) Užívaj si tehu kým sa ti da 💞👍 ja by som aj veľmi chcela bábätko,ale na druhej strašne pred rokom v máji som si našla skvelú prácu,teraz som už 3mesiac s malým na OCR a neviem si predstaviť ako sa ku mne postavia keby som im oznámila že čakáme bábätko,veľmi sa bojím tejto reakcie nakoľko je to malička firma ale zase druhá stránka veci je že aj ja manžel by sme ešte také malé nunu prijali.
@adka_pajerska ďakujem užívam si tehu no častejšie som nevladna a je mi zle než dobre.. Momentálne som začala 16tt a fakt čím je asi väčšie babo tým mi je horšie.. No tak to ma teší ze si si nasla skvelú prácu a prajem ti aj prácu a aj malé bábätko 😊😊 my sme tiež chceli babo a až po roku sa podarilo a už som ani neverila že raz nájdem na teste dve //
@semila001 ja tam nič nevidím
@adka_pajerska a moze mi meskat tak dlhi menzes aj napriklad z prechladnutia alebo zo stresu ??
@sofinka1301 ahoj tak nakoniec som v nemocnici 🤨
@semila001 nechcem ťa strašiť ale ja som momentálne v nemocnici mešká mi to 11dni a praskla mi cysta tak daj sa skontrolovať či náhodou nemáš cystu

@adka_pajerska uvidíš ako to dopadne u teba. Ale držím palce silno 😉😉