icon

Som tehotná?

zuzka1090
5. máj 2020

Ahojte, dopredu sa ospravedlňujem za blbé otázky. Ale nemám deti, počas plodných dní cca 9 dní dozadu sme to skúsili a mam kŕče v brušku, slabé. Nevydržala som to a spravila som si tehotenský test, aj keď je to veľmi skoro. Mala som slabú druhu čiarku, je to možné, aby mi po tak krátkom čase test ukázal druhu čiarku? Pripájam foto

Som tehotná?
Strana
z4
semila001
27. jún 2020

@adka_pajerska pane boze :( a mali ste aj niake tazkosti ?? Co idu s vami robit ?
Myslim ze mam zapal alebo prechladnuta som sa vycikala do pohara a mam tam take biele aj ked som bola teh som to mala ked som moc na poradnu nosila a vzdy zapal tak vklady mi daval

adka_pajerska
27. jún 2020

@semila001 ja som mala akoby mykozu,to som si myslela ja,išla som s tým ku môjmu a ten mi našiel 4,5x4cm cystu na vajecniku.Povedal mi že o 2tyzdne na kontrolu avšak bohužiaľ vo štvrtok som išla na vyšetrenie ine a zrazu som dostala takú bolesť do podbruška že som odpadla.Zobrala má sanitka a chceli má hneď operovať našťastie nebolo treba ale som tu už 4den a čakáme či sa to náhodou nerozkrvaca nakoľko mi to jemne krváca do brucha,tak mi dávajú lieky od bolesti a proti krvácaniu.Ak by sa mi to náhodou roztrhlo úplne musia má operovat.

semila001
27. jún 2020

@adka_pajerska bozee vsetko dobre vam prajem
To zvladnete :* drzim palce nech vsetko dobre dopadne .
Teraz som bola cikat a som sa utrrla do vreckovky a take ruzove som mala moze to but menstrucia ze sa mi spusta ??

sofinka1301
27. jún 2020

@adka_pajerska ahoj, to snáď nie... Skoro sa zotav. Aj ta operovali ci nie? Drz sa a daj vedieť co a ako

adka_pajerska
27. jún 2020

@sofinka1301 ešte nie ale ak sa to nevstrebe budú musieť keď nie teraz za 2-3m urcite

adka_pajerska
27. jún 2020

@semila001 uvidíte čo bude ďalej 😁👍 prajem vám aby to dopadlo v pohode.

sofinka1301
27. jún 2020

@adka_pajerska a nemáš niekedy teraz dostať mrchu? Mne väčšinou vtedy praskli a našťastie sa stratili... Držím palce aby zmizla a aby si bola už v poriadku

adka_pajerska
27. jún 2020

@sofinka1301 už mi 11dni mešká mne praskla čiastočne a jemne mi to krvaca do brucha ale stíha sa mi to vstrebávat.Ja odspodu ani nespinim ani nič.

semila001
28. jún 2020

@adka_pajerska tak moja uz som dostala

adka_pajerska
28. jún 2020

@semila001 tak potom super👍

simonka_vi
28. jún 2020

@adka_pajerska bože moja to mi je ľúto 😔 ja som myslela že predsa to bude tehu. Dávaj sa seba pozor a čím skôr sa uzdrav 😍

adka_pajerska
28. jún 2020

@simonka_vi ďakujem zajtra mu idú kontrolné sono tak uvidíme čo ďalej,dúfam že ma pustia domov.

sofinka1301
28. jún 2020

@adka_pajerska ozaj ved si písala ze ti mešká prepáč... Drz sa a dúfam budeš co najskôr ok a pustia ta domov v poriadku... Daj vedieť ako celé dopadne.. 😥Dúfala som ze budeš co najskôr tehu 😥

adka_pajerska
1. aug 2020

@sofinka1301 ahoj včera som si spravila test a toto myslíš že som tehu?

sofinka1301
1. aug 2020

@adka_pajerska možné to je... Neviem vôbec... Skus si spraviť test za pár dní a uvidíš ci silnie čiarka alebo nie.. Koľko ti mešká mrcha?

adka_pajerska
1. aug 2020

@sofinka1301 teraz robeny

sofinka1301
1. aug 2020

@adka_pajerska myslím ze tu není už o com 😊gratulujem a daj vedieť keď potvrdí Dr 🍀držím palce

adka_pajerska
1. aug 2020

@sofinka1301 ďakujem krásne nevieš si ani predstaviť ten strach čo prežívam,dúfam že všetko bude ako má byť 😘 dám určite vedieť

sofinka1301
1. aug 2020

@adka_pajerska hlavne kľud... Viem co prežívaš ale kľud 😊😊ak chceš kľudne napíš aj správu 😊rada ta podporí

slavksobotkova
31. aug 2020

Ja som mala toto iste minulý mesiac testy mi ukazali dve ciarky a zapar dni som zacala krvacat

Strana
z4