Som tehu, aj keď som mala menzes?
Mile snažilky... Už som sem písala pred nedávnom, ze pocas ovu krvacam... to krvacanie neustupilo....26.10 sme posledny krat mali s muzom styk. V novembri vol chory takhe sme nemalk kedy.... 11.11 my dosla menstruacia a od 25.11 cca spinim az do dnes 1.12... dnes ma napdlo ( lebo mi pisala kamoska) ze ci nemozem byt tehotna. ja si vracim urxite nie ved ako kedy mala som menzes... a baby.. urobila som si digitalny test na ktorom vyslo ze som tehotna 1-2 ( v reali to je 3-4 tyzden) . Je to mozne? Mozem byt tehu aj kes som mala menzes? Bol to digitalny cleablu test drahsi!

@petamich normalne som nahnevana na toho lekara, raz povie, že sex bol naposledy 26.10., a je 7.12. tak beriem sono a pozeram. Chapala by som ho keby nevedela, kedy prislo k oplodneniu, že treba čakať a sledovať...lekari sa niekedy tvaria, akoby sme boli sproste husi
Ja som bola tento tyzden u zastupujuceho, moj je PN, kvoli spineniu, som 8tt, a pytal si udaje, tak ze posledna ms 14.10., na krv som bola 12. 11., bola som na krv 2 dni po meskani, a on mi tvrdí, ze to som nemohla byt vtedy na krvi, to mi este nemohlo meskat... ale ved oktober mal 31 dni a ja 28 cyklus...no furt si tvrdil svoje, aj do zaznamu mi napisal, ze "krv 12.11. VRAJ" všetko si značim do kalendara v mobile, a 12.11. som mala narodky, dobre si to pamätám...no skoda reci
@zuzana111984 tak to je s prepacenim dobry idiot, normalne by som sa nastvala keby mi toto povedal, ja som tiez typ, ze vsetko mam poznacene, terminy, hodnoty, vysledky, by som na neho pozrela, ze 🤷♀️ a obzvlast ak sa bavia so zenou, co sa napr. dlhsie snazi, cyklus si pozna ako hodinky atd., ja si musim zaklopat, ze moj gynekolog zatial dobre, je to chlap, emocie ziadne (co sa mu ani necudujem, ked kazda tretia tam chodi s problemom a placom castokrat) ale teda ked sme mali problemy reagoval super, len potom potrebujes ist na pohotovost alebo zastupuje niekto a natrafis tam na takehoto...
@zuzana111984 bola som vcera na pohotovosti nedalo
Mi to... lekar bol mily skontroloval na pravej strane videl bublinku ale priklanal sa ktomu ze to je krvna zrazeninka... nevidel tam nic.. skor konstatoval ze ide o spontanny potrat a zisti sa hcg ked klesa tak je to ono.. na sono nevidel nic podozrive... bolesti nemam ziadne.: akurat len troska tlak obcas malicke pichnutie ale nie v podbrusku ale akoby panvove kosti a troska nizsie.. tak hadam do zajtra uz vydrzim a dopadne tom dobre.. aj ked vy som uz nebola tehotna len do nemocnice sa dostat nechcem
@carinka888 aj tak dobre, že si bola, už len pre pokoj duše, a som rada, že bol na teba milý, väčsinou sú na pohotovosti protivní.
Je mi ľúto, že nastal potrat 😔 na druhej strane lepšie ako mtt, tak už len prajem aby hcg klesalo a nemusela si isť na čistenie.
@zuzana111984 dufam ze to neni mimomaternicove... povedal mi ze by som mala velmi velke bolesti... a ja si myslim ze by ltomu uz doslo po takom case.. sice teraz vecer ma picha z lava z prava ale nemyslim si/.. no robila som si test este rano dve ciarky a uz vecer jedna aj ked digitalny test este stale ukazuje 1-2... uvidime a dufam teda ze ked ltomu doslo tak aspon spontanne ze sa vyhnem kyretu...:/
@carinka888 Silnú bolesť by si mala až ak by praskol vajcovod, ale bolesť po zatlačení vpravo/vľavo by si už cítila, aspoň u mňa to tak bolo. Postlačal ti aj brucho?
@carinka888 verím, že to bude ok, mne lekár vravel, že pri mtt stupa hcg, asi nie tak rýchlo, ale stúpa, takže ak ti klesne, tak bude dobre, zajtra choď na tú krv, piatok budeš vedieť, aspoň, nezostaneš pred víkendom v neistote.
Budem držať palce nech to dobre dopadne 😊
@zuzana111984 no HCG vyslo 40:( zvysuje sa... neviem co to ma byt ale mam strach.. hrozne placem ved toto neni mozne :( a kontrola az vo stvrtok!!! Aj krv a konecne ultrazvuk! Ja to nevydrzim
@carinka888 neplač a nestresuj sa.. To nepomôže tebe ani bábätku.. Treba veriť ze všetko bude v poriadku.. Ja som potratila 3 týždne dozadu ale do poslednej chvíľky som to nevzdávala. . Poplakala som si potom a povedala ze život ide ďalej a asi to tak malo byt.. Možno malo byt choré tak odišlo.. Ú teba to môže byť iné.. Kopu žien malo menzes v tehotenstve..
@mattkapd lenze 40 neni vysoka hodnota HCg ale oproti minulemu 15 je to vyssie... mam strach velky..:(
@carinka888 no podla mna mimomaternicove, stupa velmi pomaly. Ale zazraky sa deju
@carinka888 niekde uvádzajú množstvo hcg na ml a niekde na liter.. Nechcem ti dávať samozrejme falošné nádeje ale zas je naozaj zle sa aj strachovať.. Ak svojmu Dr veríš tak treba počkať.. Držím palceky
@carinka888 juj, to ma moc mrzí. Čo ti povedal lekár? A prečo zas až štvrtok, aspoň ti vysvetlil preco tak dlho čakať, ked hcg stupa obden, pondelok ťa mohol zobrať.
Hlavne neplač, musiš sa pripraviť na najhorši variant a to mtt, ale neboj, zvladla by si to, hlavne si sleduj, bolest, ak by to zacalo byt zle, rychlo nemocnica. Ale hcg ti moze stupat aj z toho, že ti zostali nejake bunky a bude treba cistiť. V lepsom pripade ešte zacne klesat a vyčistis sa sama. A može sa ešte stať zázrak.
@carinka888 ja mam strach aj za teba, ale neboj sa, nic horšie ako som napísala by to nemalo byt.
Mna zaujima ten tvoj lekar, ja teda by som doveru k nemu nemela, pokial by mi nevysvetlil to cakanie. Mozno by som sa ho opytala, ze ak mas mtt, ci caka, kym budes mat vnutorne krvacanie.
@zuzana111984 myslite si ze to je uz uplne stratene? Akoze nemam ani ja dobry pocit ale snazim sa ukludnocat sa volajako...
@carinka888 ja ti z celeho srdca prajem, aby nebolo, ale ak sa orientujem podľa tvojho udajneho oplodnenia 26.10., tak je to zle. Nemali ste styk potom, niekde medzi tou ms a spinenim? Žeby si bola len chvilku, tak zatial treba čakať? Fakt neviem 😞

@carinka888 urcite chod .Drzim palce 🙏 a daj vediet ako ste dopadli