icon

Stačí užívať Inofolic pri snažilkovaní?

laura222
22. okt 2017

Ahojte baby, mam otazku ohladne toho ake doplnky vyzivy je vhodne brat ked sa snazime o babo. Beriem inofolic ale odporucali mi rozne dalsie doplnky ako Femibion, kyselinu listovu atd.. neviem ci je nutne kombinovat a pridavat dalsie doplnky kedze viem ze Inofolic obsahuje kyselinu listovu, viem ze D vitamin asi neobsahuje ale s jeho nedostatkom problem nemam /potvrdene doktorom/. Tak by som sa chcela spytat akeho ste nazoru ci staci ten inofolic alebo pridat este nieco, pripadne vymenit za ine? Dakujem za rady! 😉

Strana
z2
matti123
3. mar 2019

Ahojte žienky, ja som brala najskôr 2 mesiace femibion, potom 1 necelý mesiac inofolic a partner folandrol. Našli sme si vytúžené 2 čiarky 🙂 Za mňa určite palec hore! Odporúča sa dokonca aj párom, ktoré sa snažia dlhšie otehotnieť. Známa, ktorá robí na asistovanej reprodukcii povedala, ze femibion je oproti inofolicu pri snažení slabý a odporúča vždy inofolic+folandrol. Inofolic zabezpečuje aj pravidelnú ovuláciu. Je dobré zapojiť aj partnera, keďže tie výrobky zabezpečujú, aby všetko fungovalo tak ako ma 🙂 Objednala som však ďalší partnerský balicek, keďže sme nerátali, že to pôjde tak rýchlo 🙂 Ak by ste mali záujem, mam za super cenu 48 EUR partnerský balíček - Inofolic 60 sáčkov + Folandrol 30 sáčkov. Držím palce pri snažení a myslím si, že za pokus to určite stojí! 🙂

smejulinko
31. mar 2021

Ahojte
Mám na predaj Folandrol(28ks) a Inofolic(54ks), všetko je zo zárukou
Celková cena 30€ aj s poštovnym

mamartinka
1. apr 2021

@smejulinko pomohlo a ten Folandor je nieco ako Inofolic?To si uzivala naraz a dokedy je zaruka?

smejulinko
1. apr 2021

@mamartinka
Áno pomohlo, pre mnazela bolo dobre super Folandrol a Inofolic pre,
Záruka je až do 2022/2023 lebo to nebolo kupované rovnako.

smejulinko
1. apr 2021

@mamartinka
Aj Pani čo písala hore Matti123 ona to tam dobre napísala že treba to skombinovať.

nelinka2009
20. sep 2021

@laura222 nestačí... Treba aj sexovať... 😂😅🤣

andreaak05
25. sep 2021

Prosim vas, v tom partnerskom balicku je inofolic 60 sackov a folandrol 30. Zena ma brat toho viac ako muz? Je to balicek na mesiac?

radussska999
17. nov 2021

Ahojte mám na predaj Inofolic Premium ,je tam 34 sáčkov ...plus pribalim k tomu pre muža Folandrol (ostalo ešte 5 sáčkov ) cenu si navrhnite 🙂

radussska999
17. nov 2021

@andreaak05 žena berie 2 sáčky denne a muž jeden , asi preto 🙂

Strana
z2