icon

Stále negatívne ovu testy

marianna044520
16. jan 2017

Ahojte zmienky chcem sa spýtať je tu nejaká z vás čo má alebo mala cely mesiac viac cyklov za sebou stále negatívne ovu testy?nedari sa mám otehotnieť a začínam byt zúfalá že preco neovulujem tak s chcem spýtať ako ste postupovali aha kde bol u vás problém?podla môjho gynekológa mám otočenú maternicu a na ľavom vaječníky cystu stále mi už štyri roky tvrdí že to neni dôvod na neotehotnenie no má sa stále nedarí a teraz dva mesiace robim testy a za cely cyklus 28. Dni som ani raz nemala náznak prichádzajúcej ovulácie poraďte mi čo robiť beriem femibion v minulosti duphaston aj infolic alchemilku a všetko možné nič nezabralo :(

Strana
z2
karmela
26. júl 2018

@darja12 tento už je pozitívny testovacia čiarka je silnejšia ako kontrolná.Tak držím palce na tehu a veľa lásky počas týchto dni 😊

zuzulik015
6. sep 2018

@alexik11 prosím ťa ako sa sleduje krcok?

alexik11
7. sep 2018

@zuzulik015 Pozri tu, a keď tak sa pýtaj, ak by si niečo potrebovala. 🙂 https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

h_petra
31. dec 2018

Dobrý deň, tento mesiac som si robila po prvý raz ovulačné testy. Včera som mala 13 deň cyklu, test bol podľa mňa stále negatívny. Síce bolo pekne, pomerme silno vidieť druhú čiarku, ale nebola vôbec tak silná ako tá kontrolná. Predpokladala som, že dnes na 14 deň cyklu teda bude test silnejší, resp. pozitívny. Dnes bol však test jasne negatívny, druhá čiarka bola podstatne slabšia ako včera, takmer ju nebolo vidieť.
Dosť ma to prekvapilo.
Testovala som v rovnakom čase ako včera, nie z ranného moču, dodržala som všetky inštrukcie v návode.
Je možné, že ovulácia teda prebehla už včera v priebehu dňa napriek tomu, že ani včera test nebol pozitívny, ale predsalen bol silnejší ako dnes?
Som v tomto úplný začiatočník, a popravde, som trocha smutná, že dnes už bol test negatívny ☹

kvietok2021dt
28. dec 2021

8dc ovu test , stale mam negativne testy :/ poradte vi vam prebehla obu aj napriek negat testom dakujem

Strana
z2