icon

Stále sa nedarí počať

bambieblue
21. okt 2022

Ahojte zienky, keby ste boli take dobré a napísali skúsenosti či rady ako sa vám konečne zadarilo? Ja neviem kde robime chybu, či sa snažíme až viac ako by trebalo? Ja už mám 2 deti z prvého manželstva a ani neviem ako sa podarilo kedže sme neplánovali deti. Lenže to bolo pred 9 rokmi čo som naposledy rodila a kedže som konečne štastne vydatá s manželom by sme veľmi túžili po dieťatku lenže čo sme sa snažili snažiť tak uz 4 mesiac a zase nič ☹ Ja som bola u dokiho a vraj všetko ok, len sa už začínam obávať aby nebol problem u mojho manžela.Viem,všade sa hovorí že do roka treba skúšať len ked vidím že cez plodne obdobie sa snažime každe 2-3 dni a stále nič, už som z toho zúfala nevieme sa akosi trafiť alebo kde može byť chyba, hovori sa ze spermie prežívaju 2-3 dni a my sa aj tak snažíme každe 2 až 3 dni, tak ako doki vravel a žiaľ stále bez výsledku ... Máte to alebo mali ste to podobné a nakoniec sa vám zadarilo? Ďakujem za všetky rady skúsenosti 🙂

Strana
z2
bambieblue
autor
4. nov 2022

@inull5 tak vitaj v clube 😅 ja tiez som uz z toho zufala a vies co je natom najhorsie ten pocit ked stale trosicku dufas a potom ides na wc a tam cervena🙄😔 dobre prejde ms obdobie a zase zacina to plodne obdobie a tak dufam ,skusame ze mozno to tento krat vinde a ked skonci plodne obdobie zase si tak poviem ze isto zase nic z toho ... a toto mam dookola uz ani neverim ci to vinde 😕 a vy tiez skusate kadeako ,myslim kazdy 2 ci 3 den? ci ako to je u vas?

inull5
4. nov 2022

@bambieblue presne ten pocit.. 😔 Tento mesiac som tiež dúfala, a v sobotu.. Och červená.. Vždy keď mi príde MS tak ma to psychicky odrovna minimalne na 1 deň.. Robila som si ovu testy, tiež som mala pozitívny, na ďalší deň som aj ovulku cítila a nič z toho.. Máme spolu s mužom 2 deti, ktoré išli na prvý šup ako sa vraví.. Ja neviem..ja mam ale 37 rokov a obávam sa, či som už nezmeskala vlak..😐 Každe 2-3 dni ani nie, keďže muž má fiat náročnú prácu, cesty.

bambieblue
autor
4. nov 2022

@inull5 si presne ako ja 🙂 len u teba je to lepsie kedze uz spolu mate 2 deticky🙂 cize plodny ste obaja len akosi sa nedari😕 zase ja mam tiez ale 3 deti z prveho manzelstva, ale je to uz 9 rokov co som bola tehotna. Lutujem to ze deti co mam su z hrozneho vztahu kde otec tyran alkoholik a potom aj skoncil v base bo roky tyral mna a ked uz na deti siahol ruku tak konecne skoncil v base, cize velka skoda ze s takych debilom mam deti co on ani si nezasluzil byt otcom a teraz co mam utastneho,milujuceho a starostliveho manzela tak nic 😕😔 No este stale dufam ze to mozno vinde, nakoniec nic ine mi nezostava ☹ No zase aj ked ma niekto len 1 krat za plodne obdobie sex otehotnie a zase sex kazdy den neni dobry kedze spermie su nedozrete cize ani nezajdu do ciela . Teraz kedy si mala MS? ja mam dostat 15 teho ak sa drzim 31 dc ale minuly mesiac prisla 28 dc ,nikdy to neni rovnake

inull5
4. nov 2022

@bambieblue ja som dostala teraz v sobotu 29.10..strasne sklamaná som bola..momentálne som v takom stave, že ani nemám chuť už to riešiť.. Tiež koncom novembra bude 9 rokov co sa narodil syn. Ja som chcela už skôr ale muž akosi nechcel, až teraz v máji prišiel s tým, že teda poďme do tretieho. A deti by si priali bábätko. Stále do muža hustia, že chcú súrodenca, prehovaraju ho, lebo si myslia stále, že ocino nechce. Nemajú poňatia o tom, že sa proste nedarí.. Ovu testy som už ani nekúpila, kašlem na to. Tak držíme si palce navzájom🙂

bambieblue
autor
4. nov 2022

@inull5 no cize uz ti aj konci MS ze a zase to cele zacne 🙈😅 asi to bude aj blok ,a zvlast ak si v strse tak telo akoby si vytvorilo blok proti pocatiu a vraj je to pravda. Ja tiez som deti s ex ani nechcela vobec som neriesila a cosi po vyse roku som otehotnela a potom zase a zase 😒 s nim som uz ani nechcela lebo uz po 3 rokoch manzelstva to islo dole vodov, a aj sex som neznasala ,musela som nasilu ke dosiel ozraty a vyhrazal sa mi ... ale to je uz nastastie minulost, no cele to manzelstvo bolo peklo. Ja mam deturence a najstarsi ma uz 13 potom dalsi ma 12 a dcerka 11 nedavo oslavila potom bol este jeden potrat ale ...😔 No a moje deti si zase myslia,teda ja som im to tak vysvetlila ze ak su mamka a ocino manzelia a chu mat babo tak musia ist do nemocnice kupit si tam drahu tabletku co stoji 500 az 1000 eur 😅 a potom ju mamina zje a z tej tabletky potom narastie babo v brusku 😅😂 a ked sa ma opytaju ze kedy pojdeme kupit tak poviem ze to je vela penazi a to musime setrit a az potom 😅 A tie ovu testy ani nekupuj,kasli nato ,zbytocne vyhodene prachy skor si odsleduj plodne dni a ak sa da aspon 1 ci 2 krat sex pocas toho obdobia, ale nie kazdy den ak by sa dalo tak kazdy 2 ci 3 a tak spermie mozu prezit 3 ci 4 dni v tele zeny. mna teraz od ovulacii stale pobolieve v podbrusku,ale uz si idem radsej dokupit vlozky ak zase pride skor ,inak mam vzdy na druhy den starsne silne ,tecie zomna jak z rieky a na ten 3 den uz trocha a to potom spinim este dalsich 6 dni🙄 Uff uz neviem ako dalej,kiez by sme mohli vidiet buducnost , ale snad to este vinde drzim ti silno palceky🙏😇❤ Skus sa uvolnit a zabudnut na to aj ked viem sama ze sa to lahko hovori no proste musime nase telo nejako odreagovat od toho. A inac som trochu pokojnejsia ked viem ze nie som v tom sama 🙂 Budeme sa navzajom podporovat a snad sa to jedneho dna podari ❤

inull5
4. nov 2022

@bambieblue takú MS mam aj ja.. Prvý a druhý deň, potom nič a potom špinenie.. 🤦‍♀️

bambieblue
autor
4. nov 2022

@inull5 😅😅 sranda , ani ja nechapem , tak mame toho vela spolocneho 🙂 snad do vianoc sa nam zadari uz 😇

bambieblue
autor
21. nov 2022

@inull5 Ahoj 🙂 tak ako pokracujes? mne meskal ms 4 dni ja som si robila testy ze mozno uz to vyslo a nic ,vcera dosla mrcha😖 este moj muz stale veril ze urcite len test zle ukazal a bude pozitiny lebo jemu sa aj snivalo ze mame male babo chlapceka.😕 chudacik ja som vedela ye ak testy aj po meskani ukazuju len jednu ciarku ze proste nie som tehotna, ale tak mi ho bolo luto lebo on stale veril😔 ach normalne som sa citila horsie nez ked som to zistila ja sama...
Teraz skusim uzivat zinok a matersku kasicku aj ten gel skusim,jeden doki vravi ze to pomoze no druhy ze je to len farmaceuticky biznis , ale zase za skusku nic nedam.☹ A ty si natom ako? co nove?

inull5
22. nov 2022

@bambieblue ahoj, u mňa včera mrcha prišla😢 o 3 dni skôr ako mala. A nanič mi je uuuplne..

bambieblue
autor
22. nov 2022

@inull5 Och to ma mrzi ...☹ Mne takto prsne ako tebe prisla o 3 dni skor minuly mesiac 🙈 To mas az take bolesti alebo si z toho sklamana ? 😕 Nejdes skusit aj ty ten zinok alebo tu matersku kasicku? Vcera som si o zinku dost citala z jednej lekarskej stranky a bolo tam dost o nom rozpisane a je dost mozne ze aj nedostatok moze toto sposobovat a ta materska kasicka co tu zeny pisali pomohla viacerim

inull5
25. nov 2022

@bambieblue nemám bolesti, skôr som veľmi sklamaná. Včera som bola aj na hormonálny profil, tak už sa bojím, že aké budú výsledky...A obávam sa, že nie dobré, keď sa takto nedarí. Inak ten zinok, áno, spomínala mi to endokrinologička, že si to mám dávať. Tak som zvedavá.

bambieblue
autor
5. jún 2023

@inull5 Ahojky moja tak ako sa ti dari? Prepac nevsimla som si tu poslednu spravu.A ako dopadly vysledky z hormonalneho vysledku?

inull5
5. jún 2023

@bambieblue všetko v úplnom poriadku. Muž bol aj na spermiogram a tiež ok. U vás ako?

tehulka2011
5. jún 2023

@bambieblue to nemyslis vazne tu story hore, ako si 11, 12 a 13r detom vysvetlila "pocatie"

bambieblue
autor
5. jún 2023

@tehulka2011 🤦‍♀️🤦‍♀️ nepochopila si, to som detom povedala ked boli este male cca 4,5 rokov preboha 😒

bambieblue
autor
5. jún 2023

@inull5 tak to je super 🙂 cize asi to bude tou psychikou, netreba na to mysliet , ja som zacala planovat v septembri dovolenku ,aspon sa odreagovat,vypnut od vsetkeho.A teda este stale nic?

inull5
5. jún 2023

@bambieblue veru nič, mala som clostylbegyt, plus injekciu aj čipky a veru neviem.

bambieblue
autor
5. jún 2023

@inull5 ja som u dokiho ani nebola,naposledy pred 2 rokmi na preventivke😬 uz par mesiacov sa snazim objednat no vdaka ,, skvelej,, sestricke co tam docastne ma ani nedokazem dovolat, bud mi vobec nedviha alebo ked mi par krat dvihla povedala ze ma toho vela a mam zavolat neskor a potom uz mi nezdvihne vobec cize asi osobne. No a ja som vela citala a skusila som uzivat vitex a ten uzivam uz dva mesiace tak uvidime

Strana
z2