Stalo sa vám, že z vás po sexe nevytieklo semeno?
Prosom moc o rady
Ano ... Ked mal kondom 😝
@pillipilli Alebo ked sa spravil mimo 😀
Este mi napadlo, ze mohlo ostat aj v zaludku 😀
Sorry ale ste dost hlupe....
môže sa stať, že sa neurobil... čítala som, že aj muži vedia predstierať orgazmus 🙂
Vy sa smejete, ale mne sa to tiež stalo. jediný raz.
Nechápem ako je to možné, ale fakt nič nevytieklo.
jeziskove huslicky.......
Dokonca som tu čítala raz na fóre, že vtedy žena otehotnie 😀
Ale veru nestalo sa 😝
sú lieky ktorých vedľajším účinkom môže byť aj suchý orgazmus u mužov. Neberie alebo nebral nejaké?
kludne to mohol predstierat, lebo fakt je nemozne aby z teba nic nevytieklo pokial sa naozaj spravil....
Hej po takom 5-6kole už nemalo moc čo :D
🙄 🙄 🙄 🤐 😎 😀
to su moje pocity z tejto otazky
Áno, možno nevytecie hned, ale až o pár minút neskôr, možno popri cikani si si neuvedomila a vyšlo trosku aj semeno 🙂 možno sa priatel urobil niekedy pred vasim sexom a pri sexe z neho už veľa nevyšlo (to sa stalo aj môjmu) takže tak 🙂
a ako co ked nevytiekolo?kde sa podelo?tak druhy raz riadne zatlac 😀
@catherinah a otehotnela si? Bolo to cez plodne dni?
otazka do fora:Prehltla som semeno,mozem otehotnieť? :D
a ještě taková malá doplnující otázka- ...."a jednalo se vůbec o sex, co jsi prováděla? 😀
Nechápem,prečo sa muži zapájajú do " ženských " tém...
Moja rada, nesexuj bez kondomu a prosim, nech uz zacne skola 😎
@kafedame nuž,neviem sice co je "mužska" a "ženska" tema,toto mi skor pride ako tema "vtipy o sexe"...Potom by si nemala chapat ani,preco sa na stranke modrastrecha,co patri tiez tomuto portalu,v temach o prerabke bytov zapajaju ženy...🙂 či to už je OK? Myslim,že svoj nazor mozem vyjadriť hocikde..a kazdopadne,ak ides k ženskemu doktorovi,tiež ta nevita vsade žena
Kythos, áno stalo. Závisí to od frekvencie. A aj ako veľmi je kŕčok otvorený počas ovulácie. Mne sa to stáva často aj napriek tomu,že som tehotná a ovulka nie je počas tehotenstva
@kafedame Prečo by sa nemohli zapájať? Veď je to verejné fórum, častokrát majú rozumnejšiu odpoved ako ženy tu.

Nastuduj si nieco o fyzike .. 😬😬