Šťastné budúce tehuľky pridajte sa a diskutujme
Vítam všetky začínajúce snažilky 😉 a tým pádom aj budúce tehuľlky 😀 verím,že táto téma bude naším útočiskom v ťažkých chvíľach,kedy život skúša našu trpezlivosť a krehkú dušičku..ale hlavne v šťastných momentoch,plné očakávania na bábätko či už ho čakávame pod srdiečkom alebo sa na túto úlohu tešíme ešte len hlboko v srdiečku, plného očakávania... 😀
Ahojte kočky moje 😀 Mastulka no tak to je super...vies ze na kazdeho co som tipovala ze co budu mat to vyslo?aj na teba som tipla chlapceka 😀 😀 minewka a funlucy drzim palceky pri testovani 😉
fly tak to je dobré, že tu máme vešticu tak povedz čo budem mať ja 🙂 (niekedy v budúcnosti)
Reivka 😀 😀 no to bol skor taky pocit a predtucha...ak sa ti podari otehotniet urcite ti poviem svoju predtuchu 😵 😵 ale podla mna ti vyjde dievcatko.. 😀 😀
😀 😀 si milá fly 😀 😀 asi si to vydedukovala z môjho profilu, čo? 😀
vies co ze nie??az teraz som mrkla ze ty uz mas 2synov?? 😵 heh...tak som len tak tipla ze dievcatko 😀 ale dufam ze ti to vyjde 😉
aj ja 🙂
noo... hodne ste sa rozpisali 😀
a pekne veci som sa to docitala, funlucy, minewka.. budem na vas mysliet nech vam vyjdu //
fly... a mne co predpovies??? 😀
funlucy: no, dovolenka...som rada, ze som domka... pri manzelikovi... rodicov som mala fakt uz dost... 😵
Kaktusik podla mna bude mat tiez dievcatko 😀 😀 uz si otvorim vestiarnu na konovi 😀 😀
fly ty si užila celý gynex a nič?
😖 Čauko baby, tak ja som nevyrdžala a testla...negatívnyyyyyyyyy...biely ako sneh...Ach jaj...tuším nebudeme patriť medzi tie šťastné páry...už 5 mesiac nevyšiel...je mi z toho nanič...všade v meste plno tehotných..do kelu.
škoda minewka 😒 je to na nervy, že?
No to je..som z toho dosť rozladená.. je mi to ľúto a je mi smutno.
☹
všetkým nám je smutno ked to nevyjde ako chceme
minewka no ale ved si to nedostalaaaaa 😨 tak ešte môže byť že si 🙂
no minewka tak to je škoda..je mi to luto ☹ chapem ta...Reivka ved ja gynex beriem teraz len 2tyzden...to je este malo
to ano ja som myslela že si už celý dobrala, lebo si písala že chceš skúsiť niečo iné, tak počkaj mesiac a budeš tehu, väčšinou hned na druhý mesiac baby po gynexe otehu, ja beriem kvapky femi
no tak dufam ze to vyjde 😀 😀 a ked doberem gynex mozno skusim kvapky joalis ze vraj su silnejsie a ucinnejsie ako gynex a ine..su to kvapky od Jozefa Jonáša..
no ano ved si to pisala, aj som si ich chcela pozrieť, ale joalis ma vela druhov, mysliš Joali gyndren?
presne tak...toto reivka...mne to odporucal liecitel... 🙂
fly: ako vies ze chcem dievcatko, haaaa????? 😵 uz len taky detail... ostat tehotna a porodit zdrave babo 😀
kaktusik ved to je najdolezitejsie počať bábo a potom porodit zdrave babo...a hlavne je aj mat bezproblemove tehu..
fly ved najprv dober gynex a nekupuj dalšie kvapky, ved zaberie určite aj gynex a nebudeš ani potrebovať dalšie nič 😉
Reivka jasne gynex doberiem az potom si kupim ten druhy...ak by gynex nepomohol
minewka, nestracaj najdej, ms este neprisiel, tak nezufaj,...ked mam byt uprimna tak ani ja by som nevydrzala, to na nervy.., hlavu hore, podari sa to uvidis 🙂
minewka, ty si si ovulku sledovala,alebo si isla na slepo
cauko fazulka.. 😉 jooj mna uz 3dni strasne bolia prsia a neviem odcoho...
ahoj, to bude znamenie tie prsia, ej ha.... nieco z toho asi bude, zeby mala fazulka 😉
fazulka no tak to nemyslim lebo mrcha mi skoncila asi pred 5dnami... 😨 a ty ako so snazenim?

Mastulka gratulujem 🙂 to je miléééé takže malý Maťko to teda bude 😵
Minewka uvidíme čo sa na nás chystá 😖