icon

Šťastné budúce tehuľky pridajte sa a diskutujme

flyangel
8. jún 2009

Vítam všetky začínajúce snažilky 😉 a tým pádom aj budúce tehuľlky 😀 verím,že táto téma bude naším útočiskom v ťažkých chvíľach,kedy život skúša našu trpezlivosť a krehkú dušičku..ale hlavne v šťastných momentoch,plné očakávania na bábätko či už ho čakávame pod srdiečkom alebo sa na túto úlohu tešíme ešte len hlboko v srdiečku, plného očakávania... 😀

matulik284
26. júl 2010

tak tu je nasa krasna dcerka

mastulka
26. júl 2010

maminky gratulujem vam, mate krasne babatka, drzim palce aby ste boli zdravi a drobcekovia rastli ako z vody, uzivajte si kym su take malicke, i ked viem, ze na zaciatku to je trosku chaos, ale oni strasne rychlo rastu a ani sa nenazdate a uz z nich budu take sidielka 🙂 preto si ich uzite kym su take malinke babatka 😎

funlucy
27. júl 2010

teda baby-chvíľu vás nedôjdem skontrolovať a tu už takého novinky 😀 😉
@jaruska8 blahoželám k Ninke -krásna je a ak ťa môžem poprosiť napíš viac..rodila si v nemocnici v NZ?Komu si chodila k doktorovi,a ako si bola spokojná..
@matulik284 tak ty vyzeráš aj naďalej super,a s príchodom malej celá žiariš 😵 Úplne je dokonalá a tie fotky nemajú chybu-hlavne tie s tatinom 😀 že jakí spachotši 😉
Baby aké to je byť mamou?Za jak dlho sa zosúladíte a zvyknete na novú situáciu? Aj kojíte?Ja sa toho bojím..moc to bolí? 😅
My ideme 4.8.na veľký 3D ultrazvuk,už sa tešíme že uvidíme bábo,to už budú aj nejaké fotky,tak potom pridám do albumu -zatiaľ je všetko OK,ani neviem či som vám spomínala,na morfologickom ultrazvuku nám zistili,že čakáme chlapčeka,tak sa veľmi tešíme 😵 Mal už vtedy skoro 400 gr. a krpec dává o sebe aj pekne vedieť,naťahuje sa mi v brušku,kopká ma..vystrájá je to niekedy také smiešne-ale super pocit.. 🙂
Ale šak komu to tu vlastne píšem,keď tu ostali už len samé maminky? 🙂 ktoré to majú za sebou..snažilky zmizli,ale keď sem náhodou zablúdia,všetky pekne pozdravujem a držím palce,nech sa vám to čím skôr podarí.

kaktusik007
27. júl 2010

@funlucy prosim ta, to co za otazka... ze ake je to byt maminou??? no... popravde si ani neviem uz predstavit, ake to bolo, ked sme maleho este nemali 😀 resp... ako sme mohli byt tak dlho bez neho 😀
a ano.. snazilky nam tu zmizli.... ☹ pretoze z nas, tehuliek, su uz maminky.... a tak je im to luto... 😒
dievcence, aj tak na vas myslime... ench sa zadari.... a nech su zdrave babatka....

inak, co sa tyka fotiek z 3D ultrazvuku - este ze ich mame, pretoze ked mi maleho priniesli po prebrati z narkozy som vdaka nim vedela, ze mi ho nevymenili a naozaj toto babatko mi vytiahli z bruska 😀 uplne ten isty ksixtik... 😵

funlucy
27. júl 2010

@kaktusik007 tak to si ma veľmi potešila 🙂 🙂 úplne krásne si to napísala-ďakujem 😵-to vieš už mi hormóny bijú naplno,bojím sa -teším sa,revem,smejem sa-menšie psycho,hádam chápeš 😉 som ti chcela aj dnes písať,ale nejde mi v robote facebook,tak ak nebudem večer hnilá,napíšem pár slov.

matulik284
29. júl 2010

@funlucy byt maminou je uzasne a ako pise kaktusik uz si neviem predstavit, ze by sme ju nemali...postupne si na seba zvykame a ucime sa rozlisovat preco place, co potrebuje...trosku nas trapi aj brusko, ale je nadherne pozerat sa na nu ked spokojne lezka alebo spinka a uz si zacina obzerat veci okolo seba a manzel stale hovori, ze by ju celu zjedol taka je nadherna 😀
ja kojim, ale zo zaciatku to bolo tazke lebo som nemala mlieko, az na nejaky 5-6 den sa mi rozbehlo, bradavky ma boleli zo zaciatku, ale potom to preslo...teraz uz pohoda...treba trosku casu kym si telo zvykne a prisposobi sa..
funlucy neboj coskoro to zistis...budu aj tazke chvilky ale tych krasnych a prijemnych je ovela viac...tak si este uzi babatko v brusku a ani sa nenazdas a budes ho mat pri sebe 😉 🙂

kaktusik007
30. júl 2010

spravne @funlucy, uzivaj si babatko v brusku.... pretoze uz to takto nikdy viac v tvojom zivote nebude - ze si tehotna a mozes odpocivat, kedy chces.... to dalsie tehotenstvo tu uz bude drobec, ktory ta bude chciet stale mat!!! 😀

ibamy2
31. júl 2010

no ahojte, dievcence 🙂

po dlhej dobe som vas prisla pozriet a som z vas taka vytesena.... veeeeeelmi gratulujem vsetkym maminkam aj tehulkam.... nech vam deticky robia iba radost 🙂 pridavam sa k mastulke - snazte sa s babatkami uzit si kazdy jeden den... hoci niekedy je to naozaj tazke... vychutnavajte si kazdy okamih, nikdy sa nazopakuje 🙂 ani sa nenazdate a budete mat, rovnako ako my s mastulkou a rush, 8 - 9 mesacne srdiecka.... ved sa mi zda, ze to bolo snad iba vcera, ked sme este v "starej" teme pisali o tom, ze sme na zaciatku tehu....
poctivo som pozrela vsetky albumy - matulik, kaktusik, sabiatko, jaruska - mate prekrasne deticky 🙂
rush - bola som taka zvedava na tvojho edka - no asi mas na to svoj dovod... 🙂
funlucy - krasne a bezproblemove tehulkovanie
snazilkam - fazulky v brusku co najskor 😉

sabiatko
2. aug 2010

cafte baby 🙂
tak my dneska mame ist na ockovanie, ale som sa rozhodla, ze nedammaleho ockovat, dufam, ze to dokina prezije. minule sme sli v autobuse a adamko celu dobu civel na jednu tetu a s nohou az nad hlavou. kuknite 😀

sabiatko
2. aug 2010

@matulik284 mati, malicka je krasna. mne sa tiez najviac pacia fotky typu ocko s babatkom 😵 ked tak vidim spolu tych mojich dvoch chlapov, dakedy mi je az do placu, take je to zlateeee 😵

rush
3. aug 2010

holky no obrovska gratulacia novym maminkam jaruske a matulik 😵 ste hrdinky ako ste to pekne zvladli 😉
my uz bezime 9.mesiac...a tak sa pridavam k mastulke a ibamy aby ste si uzili tie zaciatky aj ked su fest tazke...ale taky 3. a 4. mesiac je najsamlepsi...kym babanko iba lezi a papa a spi 😀 edko uz lozi, vsade sa stavia, pada ako hnila hruska 😝 😵 ale zlaty je ....moj poklad.

vela zdaru a radostiiii z krpatych...snazilkam vela tehu virusov posielam a @funlucy, ty si prosim ta uziiiivaj tehotenstvo a vela vela vela vela vela spi....dalsie roky sa nevyspis 😀

pridavam aj nejaku aktualnu fotecku z dovolene 😵

jaruska8
4. aug 2010

@rush Ďakujeme, strašne rýchlo to letí. 😉 A Funlucy, veru, poriadne si spánok uži a šťastné tehuľkovanie a posielam tehu vírusíky. 😉

angelds
15. aug 2010

ahojky babulky, ako sa mame ?

minewka
16. aug 2010

Ahojte , dlho som nepísala, ale priebežne Vás čítam 🙂

Gratulujem všetkým mamkám 😝

A ja mám tiež novinku, konečne po roku a pol sa podarilo aj nám, sme v 7tt+4, srdiečko nám bije, dúfam, že bude všetko v poriadku 😵 😵 😵

jaruska8
16. aug 2010

@minewka Jaaaaaaaaaaj, to si ma potešila!! GARTULUJEM A DRžíM PLAčEKY, NECH JE VšETKO ok!!!!

sabiatko
16. aug 2010

jeeeej, gratulujem minewka 😵 to je uplny zazrak po tych vsetkych diagnozach, o ktorych si pisala. tak uz len vydrzat 9 mesiacov... ale aj to su nadherne mesiace, ked vidis, ako ti rastie brusko a citis prve pohyby 😵 ta nech ste zdravi 🙂

kaktusik007
16. aug 2010

@minewka 😵 😵 😵 😵 paraaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jupiiiiiiiiiiiiiiiii 😀

rush
16. aug 2010

@minewka to je super novina...drzime silno palceky...nech mate krasne zdrave mimi o par mesiacov pri sebe 😵

rush
16. aug 2010

@minewka a ako sa citis? zatial vsetko ok? ziadne nevolnosti alebo bolesti?

minewka
17. aug 2010

No, nevoľnosti mávam...po celý deň. Ale pomáha mi, keď zjem pár piškotiek...Začalo ma pobolievať, resp. popichávať v podbrušku...

Máme trošku problémy so špinením, včera v noci sme boli na pohotovosti - na toaleťáku som mala sýtočervenú krv, pomerne dosť, bez zrazením a podobne. Na pohotovosti povedali, že je všetko ok, asi nejaká cievka 🙄 🙄

minewka
17. aug 2010

@minewka A ďakujem všetkým 😵 😵 😵

kaktusik007
17. aug 2010

@minewka myslime na Teba, neboj, vsetko bude oki 😵

mastulka
17. aug 2010

minewka strasne moc ti gratulujem a silno drzim palceky aby ste to aj s drobcekom zvladli, nech rychlo a v zdravi prejdu tie prve "rizikove" mesiace a nech uz len pekne rastiete 🙂

jaruska8
18. aug 2010

@minewka Držte sa, neboj, určite to bude v poho, len sa šetri ako sa dá, vylož nohy, kašli na domácnosť, viem o čom hovorím. 😉 Ja som takto špinila skoro polovicu tehotenstva, teda taký ružový výtok, ale to bola nízko placenta. Papa.

kaktusik007
23. aug 2010

@minewka ??? dufam, ze sa nemusime zacat bat, ked si sa neozvala.... 😒 a ze vsetko je v najsamlepsom poriadku 😵

minewka
24. aug 2010

Ahoj, zatiaľ áno, špinenie žiadne, 14.9. je prvá poradňa... 😵

kaktusik007
24. aug 2010

@minewka 😵 super

jaruska8
24. aug 2010

@minewka Super!!

iplusr
26. aug 2010

@minewka, obrovska gratulacia. a podarilo sa vam prirodzene, alebo s nejakou pomocou?
ja som vravela, ze ja budem tehu hned po tebe, takze za chvilu cakajte fotky aj odo mna. ;)

kaktusik007
27. aug 2010

@iplusr zatial to este nie je verejne pristupne v pase, ale ze si to ty, tak posielam virusiky, nech sa naozaj zadari: pfuj, pfuj, pfuj...

a psssssssssssst 😉