Šťastné začínajúce snažilky
Ahojte všetky snažilky, maminky a budúce maminky.
Zakladám túto tému pre všetky tie, ktoré začínajú so snažilkovaním ako MY (manželík a ja) a majú z toho veľkú radosť.
A tie, ktoré sú už "v plnom prúde snažilkovania" posielam veľa, veľa úspechov 🙂
Zakladám túto tému pre všetky tie, ktoré začínajú so snažilkovaním ako MY (manželík a ja) a majú z toho veľkú radosť.
A tie, ktoré sú už "v plnom prúde snažilkovania" posielam veľa, veľa úspechov 🙂

•
20. mar 2009jeej matulik aj ty mas konecne fotecku, super 😉
0
čaute kočky,tak som konečne doma...UF...myslíte, že mí zajtra testnúť? ináč, ja viac ako pol roka neberiem HAK, takže ani neviem, aký mám cyklus...pri HAK som mala presne 28 dní... Potom som dni nepočítala, raz mesačne mrška došla... Ale tak dva - tri dni pred som vždy zvykla špiniť..Myslíte, že zajtra mám skúsiť test? Ak by som bola tehu, malo by to už byť vidno...čo myslíte?
Fly - krásna foto..zaujímavá...
Ja keď som robila vo Vysokých Tatrách, tak sa smejem, že som si odpila na 10 rokov dopredu .. 🙂
už mi tak nejak alkohol nechutí...
Fly - krásna foto..zaujímavá...
Ja keď som robila vo Vysokých Tatrách, tak sa smejem, že som si odpila na 10 rokov dopredu .. 🙂
už mi tak nejak alkohol nechutí...
Ahojte babulky, ako ste sa vybuvali ? 🙂
Testla som sa a je tam stale slaba // 😃 ciarocka . V pondelok idem ku doktorovi a som zvedava co mi na to povie . Ale este sa raz v pondelok testnem 🙂 som zvedava ci tam este bude.
papa , frcim na chalupu. 🙂 🙂 🙂
Testla som sa a je tam stale slaba // 😃 ciarocka . V pondelok idem ku doktorovi a som zvedava co mi na to povie . Ale este sa raz v pondelok testnem 🙂 som zvedava ci tam este bude.
papa , frcim na chalupu. 🙂 🙂 🙂
prave som doupratovala 🙂 uz iba povesiam pradlo a bude hotovo 😉 fly mam sa celkom dobre, vcera mi skoncila ms a dnes rano sme snazilkovali 🙂 len som este stale trosku prechladnuta, ale uz ma hrdlo neboli len mam nadchu. A ty ako fly?
dakujeme angelds 😉 no ja idem prave papat 🙂 aj ostatnym prajem dobru chut 🙂 angelds verim ti ze sa bojis testovat, ja to tiez vzdy odkladam 😉
neboj angelds, ak sa nepodari teraz tak budete pekne snazilkovat dalej 😉 ani nam sa nepodarilo minulu nedelu som dostala ms, ale vcera mi uz skoncila tak budeme snazilkovat..mozno sa tento mesiac zadari 🙂
tak dufam fly, ze sa skoro vyliecis 😉 inak boli ste niekto volit alebo sa chystate?
Začni písať odpoveď...

Odošli