Ste očkované a otehotneli ste?
Ahojte, chcem sa spýtať či sa tu nachádza niektora zienka, ktorá je ockovana a potom otehotnela ? Relevantna skúsenosť čo by mohla vyvratit bludy o masovej sterilizacii....?
@s_a keď som napísala BLUDY, myslíš,že tomu verím? Chcem len vedieť, či tu niekto taký je. 🙂
Tuná pán doktor hovorí o jednej štúdii /čiže sú to fakty, nie bludy, bolo to aj uverejnené v jednom prestížnom medicínskom časopise/. Videla som túto štúdiu už na viacerých portáloch, čiže nie je to Bukovského výmysel. Zo 127 žien , ktoré dostali vakcínu v prvom trimestri /potvrdené tehotenstvo/ 104 potratilo, čo je 82%. / bežne sa toto číslo pohybuje od 16-32%...bez očkovania, keďže tehotenstvo je v prvom trimestri, veľmi, veľmi citlivá záležitosť/. Záver nech si urobí každý sám. Ale bola to malá štúdia ...hádam bude viac nasledovať.
https://www.youtube.com/watch?v=55-gzkdA0Rs@evina34 skôr som myslela tak,že v čase očkovania žena nebola tehotná, a otehotnela po napr. 3 mesiacoch od očkovania
@viestta tak neviem, začo sa ospravedlňoval...pretože napr. tu je to interpretované tak isto... /treba si to vyhľadať/
https://thehighwire.com/videos/episode-221-the-...
ale nejdem sa hádať, ja už deti mám a ďalšie neplánujem. Ostatní si ponesú dôsledky svojich rozhodnutí. Ale myslím, že očkovanie v 1 trimestri je skutočne na zváženie...
Pozri si skupinu na FB: Očkovanie Covid-19 - tehotné, dojčiace & snažiace sa otehotnieť
Zachytila som tam už celkom dosť príspevkov o otehotnení po očkovaní.
@lusyc a zatiaľ je všetko v poriadku. ? Gratulujem 😍
@evina34 Ženy, aj mladé ženy potrácajú bežne aj bez vakcíny.A, že je ich dosť.
Ani jedna moja známa pod 30 nebola očkovaná.Jedna počala až po 2 rokoch a ďalšia prvýkrát potratila.
Kde je dôkaz, že áno na 100% to spôsobila u žien vakcína keď aj bez vakcíny sa to deje dosť často.
@littlebubble prečítajte si ešte raz, čo je tam napísané. a potom komentujte
V rámci možností. Mám už svoj vek, ale komplikácie podobné tým predošlým tehotenstvam.
@evina34 Čo mám čítať vo videu 🤷.Ani to nepozriem.Načo? Neverím tomu :D a v podstate plodnosť ma nezaujíma.Je xy neplodných ľudí tak asi by bolo veľmi podozrivé keby boli neplodní odrazu všetci.
Všetky snažilky by spôsobili vzburu.To si tento svet dovoliť nemôže. :D
Keď už by to chceli takto riešiť tak v orvom rade by nám škodilo jedlo.Čo aj škodí.Ak to ešte niekomu nedochádza tak takto okato sa to nerobí.
@evina34 no ale bukowsky ma medzi lekarmi velmi velmi zle renome. Ja som ho raz spomenula okrajovo lekarke a ta normalne chytila hysak, ze on velmi rafinovane siri profi informacie s bludmi a je velmi tazke sa v tom vyznat co je pravda a co nie. Po jej neprimeranej reakcii by som bukowskeho u ziadneho lekara uz nespomenula a zacala som tie jeho videa brat s rezervou. Stale ho mam rada, ale ked zacne nieco vazne tak ... si pozriem aj ine zdroje.
@littlebubble presne tak. A keby už chcel niekto riadiť plodnosť/neplodnosť, tak začne napr. v Indii, kde žije 1/7 obyvateľstva celej zeme a nie v Európe, kde pomaly vymierame a v starobe sa o nás nebude mať kto postarať.
Kamoska bola v polovici maja na Pfizer, druhu davku dostala cca mesiac potom a neplanovane otehotnela pravdepodobne v case ked dostala druhu davku.
toto je ešte krátka doba na to, aby sa vedeli výsledky. Veľa žien má v dnešnej dobe problém otehotnieť. niektoré prvýkrát ani nevedia ako, a druhýkrát je problém. Alebo opačne. To, či sa zvýši neplodnosť, ukážu až ďalšie roky. Ja by som toto ani nezisťovala. Akú to má pre teba výpovednú lehotu? Veď každá žena je iná a dôvod pre to, že sa nedarí otehotnieť, tiež je iný. Ak chceš otehotnieť, tak sa do toho pusti a rieš seba. Ak zostaneš tehotná teš sa, ak bude problém s otehotnením, tak to budeš rieešiť.
Ja by som sa nebála neotehotnenia ale skôr toho či bude babo ok . Ako toto fakt nikto nemôže vedieť čo to môže spôsobiť keď to je stále v procese testovania ktoré skončí v roku 2023🙄
a keby aj vakcíny mali spôsobiť sterilitu, smrť a neviem čo ešte, tak určite nie hneď naraz a hromadne. Ale postupne, aby sa to nemohlo na ne zvaliť. Veď prídu 2. 3. 4. a ďalšie dávky. A taktiež sa nevie, čo tá vakcína spraví v tele po rokoch. Takže ak tžena otehotnie, nemusí to ešte znamenať, že je všetko OK. To len tak na margo toho, ako každý hneď čaká katastrofy tesne po očkovaní. Možno sa niečo rokmi dozvieme, možno nie.
Mňa by len zaujímalo čo by tým akože mal niekto tam vyššie sledovať keď sa vedome postará o vyhynutie celého ľudstva? 🤔 Poprosím o vysvetlenie. Vďaka.
Dr. Bukovský sa už ospravedlnil za chybné info: https://www.facebook.com/dr.bukovsky/posts/3566...
Čo sa otázky týka, odpoveď nemám - ale! Hovorí sa, že očkovanie žene rozhasí menštruačný cyklus, že príde skôr/neskôr, slabší/silnejší. Ja mám menzes od 14 r., pravidelný ako hodinky (28 dní, max. 28,5 dňa), dokonca aj po pôrodoch mi nabehol po 4 mesiacoch a zas ako hodinky, za celý život mi meškal asi 3x. Na prelome marca/apríla som prekonala covid, mala som taký stredný priebeh, avšak odvtedy nemám cylus v poriadku, menzes chodí totálne nepravidelne po 20-25 dňoch, neviem si odsledovať ovuláciu (čo som predtým bez problémov vedela). A to nespomínam iné mňamky, čo mi covid zanechal, to už je iná téma. Takže, autorka, nemyslím, že by nás chcel niekto vyhladiť týmto spôsobom 🙂
Ahoj. Ja som tak bola. 4 týždne predtým ako som sa dozvedela že som tehotná som dostala prvú dávku. Na druhú som už nešla.
Jaj, ty myslis ze ta zaockuju a ked neotehotnies, tak to je vina vakciny???
Detto, ked otehotnies (a predtym to neslo) tak myslis ze ti to zariadila vakcina???
Paneboze 🙉🙉🙉
NIKTO este nevie, ake su pripadne dopady a neziaduce ucinky z ockovania, kedze do 2023 prebiehaju vyskumy a studie.
Cize pytaj sa tak o 2 roky.

Hádam by si tomu len neverila 🙂) áno, môže byť problém s otehotnením prvý mesiac-dva po očkovaní