Ste vydaté a ste ešte bez deti?
Baby ktore ste este bez deti po svadbe??
Ahoj 🙂 my sme s manželom 4 roky svoji a ešte stále nemáme detičky ☹
Ja síce dieťa mám, ale mám kamošku, ktorá je vydatá asi 7 rokov a deti nemajú a ani nechcú. Ona berie dieťa ako obmedzenie jej slobody, po ktorom netúži. A ešte mám jednu známu, tá je vydatá rok a tiež zatiaľ bábo nechce. Obe sú tridsiatničky.
Nám sa drobec narodil dva roky po svadbe ale bolo to tak plánovane skôr sme nechceli a mám aj kopec kámošiek ktoré sú aj dlhšie po svadbe a neplánujú. Však to je každého osobná vec kedy bude mať deti. Nepíšeš či chcete alebo nie. Ak sa viac ako rok snažíte tak skoč za svojim lekárom a on ti poradí a urobí vyšetrenia budeš múdrejšia 🙂
my sme mali 5 jula šest rokov po svadbe a teraz mame 5 mesačne babo o jedno sme prišli 😢
my sme mali teraz 4 vyrocie a drobec ma dnes 7 mesiacov...
my sme sa brali 1.5.2010 a malá sa nám narodila až 22.8.2012.ale neľutujem aspoň sme si pozariaďovali a užili si jeden druhého.
my sme mali prve dieta 5 a pol roka po svadbe 🙂
ja som 🙂
A hadam čoskoro začneme planovat aj dietatko... zatial sme s manzelom 4 roky ako manzelia a je to super čas 🙂 Užívame si naplno jeden druhého, tešíme sa z tohto obdobia 😉
My sme svoji 2 roky,babatko nemame a nevidim na tom nic cudne 🙂 ale samozrejme planujeme ho,mozno coskoro,teraz pracujeme na dome 😉
my sme po 4 rokoch sa konečne dočkali dcerky a potom po 3,5 roku chlapceka
Nepises ci dieta chces a nedari sa alebo neuvazujes o tom. Ja deti mam, ale mam napr. 2 kamosky vydate uz niekolko rokov, ktore to zatial odkladaju.
my sme sa brali 2007, babo sme zacali planovat az 2010, mala sa narodila 2011... 😉
my sme boli manzelia 2 roky, ked sa nam narodili baby. a ten cas bol uzasny, venovali sme sa len sebe, uzivali sme si to..malo to zvlastne caro, ktore mi niekedy velmi chyba. pamatam si, ze ten pocit bol iny, ako ked sme spolu len chodili. asi preto, ze sme az do svadby spolu nebyvali, tak vsetky spolocne chvile potom nam boli vzacne🙂
deti sme chceli, tesime sa z nich, a vsetko v zivote sme im podriadili, aspon nateraz..ale pri vsetkych tych starostiach a nahanani sa mam niekedy chut vratit sa na chvilku do obdobia "pred" 😉
Tak my sme vyše 4 rokov svoji a ešte nemáme deti. Aj keby som už prijala 🙂 Ale nechcem nič siliť človek mieni, Pán Boh mení /aj tak/ .
my sme mali štuplíka po 10.-tich rokoch... 7 rokov sme nechceli alebo vlastne neboli na to podmienky - bývanie, financie a 3 roky sa nám nedarilo... a tak sme mali nádherný darček k 10. výročiu svadby...
my sme 4 roky a presne na vyrocie mam termin porodu :D :D my sme deti po svadbe nechceli. nechcem nech to nevyznie spatne, ale nelutujeme toho rozhodnutia ze sme boli doteraz sami, uzivali si jeden druheho, cestovali , poznavali, postavli domcek, posplacali dlzoby, kupili si auto a este aj slusnu rezervu si nasetrili keby cosi... mam svagrinu co hned mesiac po svadbe otehotnela a su spolu 5 rokov, 2 deti, nikde neboli na dovolenke a ani na svadobnej ceste, rozpstavany dom - dokoncenie v nedohladne, penazi nikde, manzel stale v robote, bvyju u svokrovcov kde si clovek nemoze ani pipnut a vsetci len trpia..
ja si hovorim ze na vsetko treba cas a kazdy okamih v zivote si treba vychutnat poriadne na plno..najskor svadba, svdobna cesta, hniezodcko si zariadit, plnym duskom si vychutnavat spolocne chvile- vecere, kina, prechadzky, dovolenky, vylety...a ked toto cloveka zachvilku prestane naplnat tak je cas na dalsi level co su deturence.. tak sa nikam nemusite hrnut a ked niekto riesi ze vsak uz ste XY rokov svoji a deti ziadne tak na takych sa mozete akurat tak vies co....vy.. 🤐 🤐 🤐 🤐
nám sa narodil syn 3 roky po svadbe. mali sme to tak naplánované
a to je nejake pravidlo, ze treba hned po svadbe mat dieta? 🙂 ... my sme mali dieta cca 3,5 roka po svadbe
my sme rekordéri 😀 7 rokov po svadbe sa nám narodil malý 😉
my sme sa vzali po 4 rokoch spolunažívania, sme manželia od mája a ešte deti nemáme a ani nečakáme...
Som vydata skoro 2,5 roka babetku sa nebranime, manzel velmi po nom tuzi ale niezeby sa nam nedarilo ale neni zatial ziadna snaha... ale prijali by sme ho aj hned
V aprili budu 4 roky co sme spolu, a v oktobri bol rok co sme svoji. Na babätku pracujeme 🙂
Mi sme sa brali po 10 rokoch a po 4 rokoch manzelstva sa nam narodila princeznicka 🙂
vydavala som sa mlada 21r ,dieta sme zacali planovat po 10r nemala som potrebu sa niekam ponahlat ♥
nam sa prvy syn narodil 8 rokov po svadbe
baby tak my sme opak :D ale úplný :D po troch mesiacoch chodenia sme otehotneli :D o kúsok neskôr sme začali spolu bývať, bývali sme u svokra ale neskôr sme sa osamostatnili .. síce sme v podnájme, ale sme sami. .. sme spolu do kopy 2roky :D a máme 13mes dcérku :D svadba, zatiaľ nehrozí :D ja som vždy chcela mať mimčo ešte kým som mladá :D aby som si to všetko užila pekne ..
Nepises ci chces a nejde to alebo este ani neplanujete.ja som mala 21 a mm 24 tak sme si samozrejme chceli este uzit.nasporit a poriest byvanie a ked sme chceli a boli aj podmienky tak sa nedarilo a nedarilo.a tak sa nam nasa slecinka narodila az 13 rokov po svadbe 😉

my uz sme skoro rok po svadbe a mimco nikde :(