icon

Stop ovulačným testom

lucinkab
19. júl 2013

Rozhodla som sa vytvoriť diskusiu na hore uvedenú tému, lebo už ma nebaví investovať do OVU a TEHU testov, ktore maju cloveku pomocť, ale skôr ženu deprimujú a psychicky zaťažujú či blokujú 😎 . Nemyslíte? 😀 😀 Som mesiac bez ovu testov a HCG testovat budem len v prípade 5dňového meškania MS. 😅 😀 A vy ste na tom ako? 😝

huncut
21. júl 2013

@lucinkab ale nie, nestresuj sa tým zbytočne, ved nieje dovod aby si nemohla byť tehu

lucinkab
autor
21. júl 2013

@huncut drzme si vzajomne palce aby teplotky boli hore 18DPO 😀 😀 si v kolkom dpo?

huncut
21. júl 2013

@lucinkab jasné, ja všetkým snažilkám držím palce...no ja ani sama neviem, ale zvyčajne mám ovu od 19-22DC ale mala som aj na 16DC, takže teraz fakt neviem

lucinkab
autor
21. júl 2013

@huncut no ja podla kalendara 6DPO dnes ...tak si ratajme rovnako 😀 😀 😀 ale tak rataj od dna kedy si zacala merat znova cize 7DPO 😀 😀 a isto je to aj viac ale aspon budes mat krajsi test 🙂 ak do 11dni nepride ms 😀 😀

huncut
21. júl 2013

@lucinkab no ja by som povedala že môžem byť taký 9DPO, teda podľa posledných cyklov čo som mala, možno viac možno menej, ale tak si počítam, že 9DPO...takže ešte raz toľko a môžem testovať 😉

lucinkab
autor
21. júl 2013

@huncut ja 6DPO a tiez budem o 9dni 😀 😀 😀 takze si dame spolu....to nam vychadza v UT ráno obtýždeň 😀 😀 ak nedstaneme ms a neklesne teplotka 😉

huncut
21. júl 2013

@lucinkab jasné, super budeme testovať spolu, pevne verím že to dovtedy vydržíme 😀 teda len merať a netestovať

lucinkab
autor
21. júl 2013

@huncut ja testovat nebudem lebo nemam kupeny test 😀 😀 😀 a budem len merat ja skor dufam ze do vted nebude pokles BT a ms

mawiya
21. júl 2013

ahojte baby, ak sa mozem pridat, prave som sa rozhodla ze tento mesiac uz netestujem. ovu ani tehu. uz mi rok a pol nervov stacilo. BT merat budem, lebo aspon viem, kedy mam cakat tu cervenu potvoru, ale na testy kaslem. ved dusika som videla pred kazdou ms. jasne ze to bol len sedy kanalik, ale nadejala som sa vzdy zbytocne a tak ak ma prist tak pride. a ja viem ze pride coskoro aj bez testov 🙂

lucinkab
autor
21. júl 2013

@mawiya vitaj u nás 🙂 🙂 áno ja som sa tak rozhodla po sklamaniach...začala som na dovolenke ziadne ovu testy, mriam teplotu az od 20DC ako sme prisi domov a tiez kvoli mrche.... 😀 😀 tak verime ze uz nepride 🙂

mawiya
21. júl 2013

jasne ze uz nepride, ale keby nahodou tak posledny krat 😉

lucinkab
autor
21. júl 2013

@mawiya a vy sa už kolko snazite? 🙂 boli ste uz aj na SPG?

lucinkab
autor
21. júl 2013

@mawiya vidim ze aj byvame obe v BB 🙂 🙂 to by bolo pekne mat tehulku v rovnakom meste 🙂 🙂 ak by nam to obom vyslo?

ennynka
21. júl 2013

Caute babky.suhlasim s nazvom pretoze ja som si ziadny ovu test nikdy nerobila a ani nemienim,meriam len BT aby som vedela kedy a ci mavam ovulku a potom kedy pride ms.a tehu testy mam doma kupene asi 7 ale stoja mi v sufliku,testovat mienim az ked budu meskat kramy,skor to podla mna nema vyznam,zbytocne sklamanie 😒 no uvidime ci sa nam baby dakedy zadari ci uz s testami alebo bez,na otehu to vyznam aj tak nema...kolko sa snazite?my uz o mesiac bude rok a jak sa ten rok priblizuje tak ma to tym viac trapi lebo mam zakodovane ze po roku nedarenia sa ma zacat chodit po vysetreniach po doktoroch a to sa nam ani jednemu nechce ☹

mawiya
21. júl 2013

boli, sme zdravi ako rybicky, navyse ja mam uz dve velke decka a manzel je mladsi odo mna, snazime sa rok a pol s malou prestavkou v zime, ked som bola dva mesiace chora na atb. a stale mi mm hovori aby som sa nestresovala, ze ked sa prestanem, tak to pride. lenze je to tazke, prave pred dvomi mesiacmi sa v mojom okoli narodilo 5 babatiek. tak sa vytesujem aspon s nimi. 🙂

mawiya
21. júl 2013

@ennynka jasne ze sa nam vsetkym podari a to uz coskoro. ja som sa tak nejako rozhodla, ze uz po takom case skoro rok a pol je naozaj najvyssi cas 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lucinkab
autor
21. júl 2013

baby idem ja pozehlit veci do práce a spať nejaká som unavená 😎 tak verimm ze coskoro tu pribude tehuliek

mawiya
21. júl 2013

ach jaj, aj ja musim zehlit a pochystat. ale nastastie nie som unavena, bo som si zdriemkala poobede. tak zdar buducim ale tohtorocnym tehulkam bez stresov 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

helencek
Autor odpoveď zmazal
huncut
21. júl 2013

@lucinkab no tak aj ja tomu verím že teplota sa bude držať, ani ja test nemám, aby ma zbytočne nedráždil 😀

huncut
21. júl 2013

@ennynka no netráp sa, nemysli nato, lebo práve to deprimuje ked človek nato stále myslí 😒 viem že je to ťažké, možno nemožné...ja tiež stále myslím nato že kedy sa zadarí... no názor lekárov je rozny, niektorí sa venuju ked sa nedarí rok, iný až po dvoch rokoch...závisí to možno aj od veku ženy atak podobne

ennynka
21. júl 2013

@huncut ja mam 29r. a mm 31rokov

huncut
21. júl 2013

@ennynka a ešte si nebola tehu?

ennynka
21. júl 2013

@huncut nie

ceresnicka10
22. júl 2013

Ahojte baby tak sa pridavam ku vam ja som prestala s ovu testikmi a momentalne uz ani nemeriam ma to len stresovalo ...tak hadam sa dam do kludu takto a niekedy sa zadari🙂)drzim vam palce...

hviezdicka111
22. júl 2013

@lucinkab 8mesiacov...ale uz by som nikdy netestovala ani v den ocakavanej ms, ani ked len chvilu meska...lebo to su zbytocne vyhadzane peniaze iba 😠 aj tie sprostosti napisane pri niektorych testoch ze zistia tehotenstvo dobre ze nie uz na druhy den po sexe 😀 😀 😀 to je vsetko len pekny trik od vyrobcov, aby sme to pokupili a oni na tom zarobili 😀

janesa1984
22. júl 2013

ani sa som nekupovala žiadne Ovu testy. mávala ovu každý mesiac inokedy. niekedy na 18DC niekedy na 20DC, 22DC...atď. A ked sme sa rozhodli pre bábenko tak sme proste snažilkovali od 14DC až do predpokladaného dňa mrchy. a ajhľa na druhý cyklus od snaženia žiadna mrcha neprišla a teraz sa na mna škerí 3,5 mesačné šidlo 😵 😵

lucinkab
autor
22. júl 2013

@hviezdicka111 a uzivala si pred tym HAK ? 🙂

hviezdicka111
22. júl 2013

@lucinkab bohuzial 7-8 rokov som ju do seba pchala....

lucinkab
autor
22. júl 2013

@hviezdicka111 ja 2 roky a snad ma to nepokazilo ☹