icon

Stop ovulačným testom

lucinkab
19. júl 2013

Rozhodla som sa vytvoriť diskusiu na hore uvedenú tému, lebo už ma nebaví investovať do OVU a TEHU testov, ktore maju cloveku pomocť, ale skôr ženu deprimujú a psychicky zaťažujú či blokujú 😎 . Nemyslíte? 😀 😀 Som mesiac bez ovu testov a HCG testovat budem len v prípade 5dňového meškania MS. 😅 😀 A vy ste na tom ako? 😝

lucinkab
autor
23. júl 2013

@huncut takze ta tiez cakaju kriticke dni...ja mavam luteanku 11-max12dni....dnes je 8dpo cize v piatok mam 12DPO a tak rano v piatok najneskor sobotu budem mudrejsia 🙂 🙂 🙂 a spinenie uz nemas? mozno to bola IP ked si spinila nie? posli znovu grafik a mas

sofi88
23. júl 2013

@huncut @lucinkab ahojte zienky, tak ako sa mate?? 🙂 ja som tento mesiac ovulku asi nestihla.. tak uvidime dalsi cyklus 🙂 co mate nove??

lucinkab
autor
23. júl 2013

@sofi88 mas ms? 🙂 🙂 🙂 ja cakam este 7 dni aj s Huncutkou....a ak BT ostane urobime si testy 😀 cize ak BT ostava utorok 30.7 je pre nas den D, snad sa to aspon jednej podarí...Prajem to každej z vás 🙂

lucinkab
autor
23. júl 2013

@huncut pocuj ty mas mat zajtra teoreticky posledny den cyklu...vzdy mavas 33DC ci? 🙂

sofi88
23. júl 2013

@lucinkab nie, nemam ms...ale uz som zacala brat duphaston, takze ovulka uz asi ani nebude... ☹ tak vam zienky drzim palceky 🙂 silno silno, nech su tam // 🙂

lucinkab
autor
23. júl 2013

@sofi88 jaj aby ti prisla ms? ja sa zatial vybybam liekom....ale rozmysla nad VITEX kvapkami ak by sa nepodarilo... 🙂 u mna len nezvyk ze mam uz 33DC a BT hore....vzdy som mala luteanku aby sa vosla do 30DC....ale este 7dni a budem mudrejsia...resp v piatok rano uvidime ci bude pokles

sofi88
23. júl 2013

@lucinkab ano, aby prisla... mam strasne nepravidelny cyklus, tak to musim bvraj riesit liekmi... len skoda no, podctivo som cely cas sledovala teplotu, hlien, vsetko a zbytocne ☹ ale zivot je uz taky no 🙂

lucinkab
autor
23. júl 2013

@sofi88 kolko sa snazite? a tiez ma tvoj mm uz malokedy chut na sex? 🙂 mojmu to ubuda tym ako sa nedari...na dovllenke sme mali seexxu ajajaj ale kedze sa spina ovu posunula asi zbytocne 🙂 🙂 😠

sofi88
23. júl 2013

@lucinkab od februara len tak bez akehokolvek sledovania teplot a ovu no a naplno uz druhy mesiac.. co nie je tak vela, ja to viem.. ale ked babo by sme uz chceli a vieme, ze nas caka dlha cesta.. nemal chut ked som pred nim riesila ci mi tmavne cirak na teste a podobne veci 😀 tak som s tym uplne prestala, povedala som mu, ze tento mesiac uz nic, lebo zacnem brat lieky a nebudem to uz teraz riesit... ked som prestala pred nim hovorit o testoch a ovulke tak sa ukludnil 😀 takze viem, ze ho do toho nezatahovat 😀

huncut
23. júl 2013

@lucinkab ja som špinenie ani nemala... stále mám však hlien tak uvidíme čo z toho bude, dnes cítim kríže aj podbruško, to zvyknem deň pred ms...takže zajtra bude kritický deň a tu je graf http://www.fertilityfriend.com/home/3fd9c4

huncut
23. júl 2013

@sofi88 no nič nové ...stále čakám čo sa bude diať, dnes 32DC, predpokladám že asi 12DPO takže uvidíme čo z toho bude a ty ako???

kalianka
23. júl 2013

baby zavidim Vam, ze ste sa odosobnili od testov, ja som 12DPO a teda, nedalo mi to... http://www.fertilityfriend.com/home/4213ad tu je graf... spravila som si test a ked skulim, dačo sa mi javi... lenze mne sa uz teda zjavovalo.... 🤐

huncut
23. júl 2013

@lucinkab no mávam rôzne cykly, mala som aj 30DC ale aj 37DC takže uvidíme, preto nechcem testovať...

huncut
23. júl 2013

@kalianka ale graf vyzerá nádejne tak uvidíme, máš ducha???

kalianka
23. júl 2013

@huncut z isteho uhlu pohladu 😀

lucinkab
autor
23. júl 2013

@kalianka uvidis ak zajtra klesnes tak asi nic ☹ bo nejako klesas ☹

lucinkab
autor
23. júl 2013

@huncut jaj tak si uz mala aj dlhsi cyklus? ja len 30tkove...dnes je 33dc ale nefandim si 😒

kalianka
23. júl 2013

@lucinkab moja ja aj tieto teploty meriam tak orientačne, tuto noc sme ani nespali doma, maly toho moc nenaspal, ja tiez a merala som o hodinu skor...

lucinkab
autor
23. júl 2013

@kalianka prajem ti aby si to už nikdy nezažila...... ☹ ja b som sa pschicky zrutila ☹ ☹ mas moj obdiv

huncut
23. júl 2013

@kalianka no ostáva nám len čakať 🙂 držím palce

huncut
23. júl 2013

@lucinkab ja mám stále dlhšie cykly, ale po kyrete sa začali od najdlhšieho postupne skracovať, takže min mesiac bol 33DC, tak uvidíme

lucinkab
autor
23. júl 2013

@huncut drzim palce......ja nemavam dlhsie ako 30 a dnes je 33 🙂

huncut
23. júl 2013

@lucinkab tak to je super znamenie a ako sa cítiš?

lucinkab
autor
23. júl 2013

@huncut boli ma podbrusko a ma ho nafuknute a mam pocit naliatych prs a otazievaju mi....a citlivejsie bradavky ☹ ale mudrejsie budeme o 7 dni...od zajtra 6 😢

huncut
23. júl 2013

@lucinkab no aj mňa bolí, mám pocit akoby som v nom mala balon alebo čo a som stále unavená a hladná 😒 ved to, len čakať a čakať

lucinkab
autor
23. júl 2013

@huncut unavena a hladna.... 🙂 🙂 🙂 poznam 🙂 🙂 🙂 no som zvedava....ako bueme na tom zajtra rano s BT

huncut
23. júl 2013

@lucinkab hm veru tak...to som aj ja zvedavá, až sa bojím, dnes len behám na vécko a pozerám či sa nespustila ms 😒

lucinkab
autor
23. júl 2013

@huncut ja mam miestami pocit akoby som mala uz ms...myslim krce v podbrusku.....ale nejdem sa namotavat...zajtra rano budem o dost mudrejsia 🙂

huncut
23. júl 2013

@lucinkab tak to sme na tom rovnako...ja tiež nedávam radšej šancu, nech nieoskm sklamaná, ale viem že ak dorazí ms aj tak sklamaná budem

lucinkab
autor
23. júl 2013

@huncut áno to áno ale menej ako pri hľadaní ducha 🙂