Stop ovulačným testom
Rozhodla som sa vytvoriť diskusiu na hore uvedenú tému, lebo už ma nebaví investovať do OVU a TEHU testov, ktore maju cloveku pomocť, ale skôr ženu deprimujú a psychicky zaťažujú či blokujú 😎 . Nemyslíte? 😀 😀 Som mesiac bez ovu testov a HCG testovat budem len v prípade 5dňového meškania MS. 😅 😀 A vy ste na tom ako? 😝
@huncut no riad sa tym ze cyklus mavavas 33DC a to by mohlo byt 13DPO aj ja si mysli lebo aj ten pred tym si mala hore a potom na "14DPO" klesla a prisla Ms....ja mam dnes 9DPO cize u man bude kriticky den 12DPO ráno...mávam 11-12DPO cize ak neklesne piatok az nedelu, mozem zacat uvazovat ze sa mozno podarilo.... drzim palceky 🙂 nám, obom....či už styrom? 😉 😝
@lucinkab čo ti spravil? ☹ kvôli babu či iný problém?
@mariankamk kvoli inemu nie babu.... prave som prisla z pokeccu s kamoskou... 😀 😀 trosku vela hodin ale co 🙂
Ahojte,
konečne niečo normálne. Je to choré s tým testovaním. Nám sa podarilo počať hneď dva dni po menštruácii. Aj doktor pozeral jak puk. Takže baby odložte testy a šup ho do postele v pohode a bez stresu či to vyjde a hlavne hocikedy to skúšajte!!!!! Veľa šťastia 🙂 🙂
@lucinkab http://www.fertilityfriend.com/home/3fd9c4 jasné taký mini pokles je v pohode, pokiaľ si ešte nad predovu teplotou, ja sa držím stále rovnkako tak neviem

@lucinkab no to máš pravdu, preto nechcem testovať