icon

Stop ovulačným testom

lucinkab
19. júl 2013

Rozhodla som sa vytvoriť diskusiu na hore uvedenú tému, lebo už ma nebaví investovať do OVU a TEHU testov, ktore maju cloveku pomocť, ale skôr ženu deprimujú a psychicky zaťažujú či blokujú 😎 . Nemyslíte? 😀 😀 Som mesiac bez ovu testov a HCG testovat budem len v prípade 5dňového meškania MS. 😅 😀 A vy ste na tom ako? 😝

huncut
23. júl 2013

@lucinkab no to máš pravdu, preto nechcem testovať

lucinkab
autor
23. júl 2013

@huncut sme na to 2 tak vydrzime spolu-verim v to....aspon do pondelka rana isto 🙂

lucinkab
autor
23. júl 2013

@huncut aby som na to nemyslela po práci od 16tej hackujem ...teraz deku 🙂 ale tu uz mam este na nu aplikaciu 63cmx63cm a este chcem papucky 🙂

sofi88
23. júl 2013

@lucinkab @huncut joj zienky, tak vam zavidim (v dobrom samozrejme 🙂 ), ze uz len cakate na vysledok 🙂

lucinkab
autor
23. júl 2013

@sofi88 este nie je co zavidiet ak to u man nevyslo tak zatial mam o 3 dni dlhsi cyklus ako zvycajne ☹

sofi88
23. júl 2013

@lucinkab ja ti silno drzim palceky, aby to vyslo

lucinkab
autor
23. júl 2013

@sofi88 aj my si drzime....pred mm sa tvarim ze sanca nie je ziadna ale zistil ze nemam nejako dlho ms 🙂 🙂 🙂 tak to vysvetlujem pobytom v cudzine a lietadlom 😀

huncut
23. júl 2013

@lucinkab no ja som tiež mala háčkovaciu mániu, pár čiapočiek, čeleniek a dokonca aj hello kitty kabelku som malej uháčkovala 😀 super relax

huncut
23. júl 2013

@sofi88 no ja sa bojím výsledku 😒

lucinkab
autor
24. júl 2013

@huncut no ako dnes? ja 36,93 🙂 cize stale hore dnes 9DPO a 34DC 🙂 aj ked si nerobim nadeje a ty?

huncut
24. júl 2013

@lucinkab o ja dnes stále 37,1 takže hore, u mňa bude zajtra ten kľúčový deň kedy by teoreticky mohla dojsť ms...tak uvidíme, podľa mňa som nejaký 13DPO

lucinkab
autor
24. júl 2013

@huncut no riad sa tym ze cyklus mavavas 33DC a to by mohlo byt 13DPO aj ja si mysli lebo aj ten pred tym si mala hore a potom na "14DPO" klesla a prisla Ms....ja mam dnes 9DPO cize u man bude kriticky den 12DPO ráno...mávam 11-12DPO cize ak neklesne piatok az nedelu, mozem zacat uvazovat ze sa mozno podarilo.... drzim palceky 🙂 nám, obom....či už styrom? 😉 😝

huncut
24. júl 2013

@lucinkab jasné ved tým sa aj riadim, zajtra budem múdrejšia, ak ráno klesne budem vedieť že sa blíži ms ak neklesne nádej stále bude 😉 ideme teraz sa kusok prejsť na záhradu tak pekný dník a drží nám palce "dúfam že už štyrom" 😵 😵 😵

lucinkab
autor
24. júl 2013

@huncut tak sa majte pekne "my" pracujeme 🙂

huncut
24. júl 2013

@lucinkab tak sme doma, juj unavený, nachodili sme asi 6km tak malá je uťahaná 😀

lucinkab
autor
24. júl 2013

@huncut teraz ktora mala 😀 no ja o chvilu domov z tohto ustavu 🙂 hackovat,konickovat a tak cakat

huncut
24. júl 2013

@lucinkab no moja "malá" 5 ročná slečna 😀 my ideme pozrieť svokrovcov, ubehne rýchlejšie čas... som zvedavá čo bude zajtra ráno 😝

lucinkab
autor
24. júl 2013

@huncut jj sme zvedave dve......ja som sa akurat vyrevala....a taaak....zivot je niekedy pes ☹ ☹ ☹

huncut
24. júl 2013

@lucinkab juj moja chytila ťa depka? no ja si tiež zvyknem poplakať, dnes mám zasa nervný deň, pod rána som totálne vytočená ani neviem z čoho 😖 😢

lucinkab
autor
24. júl 2013

@huncut ale kvoli mojmu mm ☹ ☹ ☹ niekedy neviem uz ako dalej ☹ ☹

mariankamk
24. júl 2013

@lucinkab čo ti spravil? ☹ kvôli babu či iný problém?

huncut
24. júl 2013

@lucinkab a čo sa stalo? pohádali ste sa???

lucinkab
autor
24. júl 2013

@mariankamk kvoli inemu nie babu.... prave som prisla z pokeccu s kamoskou... 😀 😀 trosku vela hodin ale co 🙂

lucinkab
autor
24. júl 2013

@huncut zajtra vysvetlim cez IP 🙂

smatka
24. júl 2013

Ahojte,

konečne niečo normálne. Je to choré s tým testovaním. Nám sa podarilo počať hneď dva dni po menštruácii. Aj doktor pozeral jak puk. Takže baby odložte testy a šup ho do postele v pohode a bez stresu či to vyjde a hlavne hocikedy to skúšajte!!!!! Veľa šťastia 🙂 🙂

huncut
25. júl 2013

@lucinkab ok, tak čakám na vysvetlenie, inak teplota ako? ja stále 37,1

lucinkab
autor
25. júl 2013

@huncut daj grafik, ja 36,80 pokles o 0,1 ale to je normal 🙂 a hlavne ked som celu noc nespala....cize je nepresna teplota ☹

lucinkab
autor
25. júl 2013

@huncut no uz mam grafik z linku co si posielala davnesjie..podla mna mas zajtra zlomovy den 🙂

huncut
25. júl 2013

@lucinkab http://www.fertilityfriend.com/home/3fd9c4 jasné taký mini pokles je v pohode, pokiaľ si ešte nad predovu teplotou, ja sa držím stále rovnkako tak neviem

huncut
25. júl 2013

@lucinkab no tak uvidíme čo sa bude diať...juj ale to čakanie je na nervy už