icon

Stop ovulačným testom

lucinkab
19. júl 2013

Rozhodla som sa vytvoriť diskusiu na hore uvedenú tému, lebo už ma nebaví investovať do OVU a TEHU testov, ktore maju cloveku pomocť, ale skôr ženu deprimujú a psychicky zaťažujú či blokujú 😎 . Nemyslíte? 😀 😀 Som mesiac bez ovu testov a HCG testovat budem len v prípade 5dňového meškania MS. 😅 😀 A vy ste na tom ako? 😝

lucinkab
autor
25. júl 2013

@huncut u mna uz nie....nejako by som bola radsej keby to nevyslo.... ☹ idem do práce a ked budem mat cas poslem ti ip preco
🙂 pa

mariankamk
25. júl 2013

ahojte, konečne došla MS, spinila som celý týždeň, už mi to liezlo pekne na nervy...

mariankamk
25. júl 2013

@lucinkab to je s mužom také zlé? 😕

huncut
25. júl 2013

@lucinkab och to ma mrzí 😒 stalo sa niečo?

lucinkab
autor
25. júl 2013

@mariankamk @huncut nebolo to zlé ale včera ma sklamal a ubližil mi...na celej čiare to pos*al....snad to bábatko veru ešte na istý čas počka...kým sa to neurovná ☹ lebo su veci s ktorymi sa zit nedaa.... ale nebojte chvalabohu ma nepodviedol...tyka sa to inej oblasti ☹ no o nic lepsej ☹ dnes sa to asi nevybavi kedze ide von s byv. kolegami tak uvidime snad zajtra ☹ po práci dalo by sa aj vecer ale sa stavim ze ZAS pride na mol ☹

huncut
25. júl 2013

@lucinkab fúha moja, no to ma mrzí že máte problém... niekedy treba veci riešiť s chladnou hlavou, ved uvidíš že ako sa bude ďalej správať... hádam ti neublížil nejako fyzicky? no ja si myslím, že tvoje bábo je už v brušku...ja som dnes mala tiež mizerný deň, som si porevala, pokričala sama pre seba, proste som nervozna, neviem načom som, bola som rozhodnutá zajtra kúpiť test a testnúť ale kedže zajtra cestujeme na celý deň tak som si to rozmyslela, nechám to na osud, nech sa stane čo má...bud príde ms alebo nepríde

sofi88
25. júl 2013

@lucinkab suhlasim s huncut, treba riesit veci s chladnou hlavou a podla mna, vsetko si poriadne vydiskutovat...vzajomna komunikacia je velmi dolezita a v mnohych vztahoch chyba.. nech sa stalo cokolvek, verim, ze sa to vyriesi... a hlavne nebud smutna.. ziaden chlap nestoji za to, aby sa kvoli nemu zena trapila, hoci aj vlastny manzel ☹

lucinkab
autor
25. júl 2013

@huncut nono...testik az v utorok sme si slubili nie? 😉 😀 😀 😀 keby ma udrel uz s nim nie som 🙂 to si píš ze nie!!!!

lucinkab
autor
25. júl 2013

@sofi88 moj je len priatel (partner) papier nemame....mne uz jeden v minulosti zatial stacil 😀

sofi88
25. júl 2013

@lucinkab tak prepac 🙂 jasne, to ti verim 😉

huncut
25. júl 2013

@lucinkab jasné, neboj... počkám si radšej ešte

lucinkab
autor
26. júl 2013

@huncut no aku mas BT? mne stupla na 36,88 zo vcerajsich 36,80 🙂 už som z toho jeleŇ 🙂

lucinkab
autor
26. júl 2013

@huncut , graf sem hodim po7:00

huncut
26. júl 2013

@lucinkab tak ja dnes tiež kúsok hore 37,15 tak uvidíme že čo z toho bude 😉 teraz odchádzame na celý deň preč tak večer si prečítam, pa a pekný deň

lucinkab
autor
26. júl 2013

@huncut ahojky tu je grafik moj ..ja take ze 71,15 ani nemavam poovulacne BT 🙂

huncut
26. júl 2013

@lucinkab no super sa ti drží teplota a tu je môj http://www.fertilityfriend.com/home/3fd9c4

lucinkab
autor
26. júl 2013

@huncut tvoj je krajsi 😉 a inak ja som mala najdlhsiu luteanku 12 dni, čize zajtra je u mňa zlomový deň 🙂 ty si už podla mna za zlomom.... 🙂 dohodnime sa ešte že ak jedna z nas dostane ms tak ta druha moze urobit test skor? hm? 😀

huncut
26. júl 2013

@lucinkab ale nie, aj tvoj grafík je super 😉 jasné beriem takú dohodu ak jedna dostane ms druhá može tetsovťa...ja ešte nemám doma ani test 😀

lucinkab
autor
26. júl 2013

@huncut no ani ja ak tak kupim v pondelok ak BT ostane a ms nikde 🙂

huncut
27. júl 2013

@lucinkab tak myslím že ty už môžeš kľudne testovať, mne dnes teplota klesla ako pred ms tak čakám že či sa už nespustí, asi z toho nič nebude tento cyklus 😒

lucinkab
autor
27. júl 2013

@huncut ale nieeeeeeeee ☹ ja pockam.... este aspon do zajtra ak vydrzim 🙂

huncut
27. júl 2013

@lucinkab ako chceš, no zatiaľ sa nič nerozbehlo...tak uvidíme

lucinkab
autor
27. júl 2013

@huncut asi je lespi ranný moč 🙂

huncut
27. júl 2013

@lucinkab no to si aj ja myslím to by ti pekne ukázalo z ranného

lucinkab
autor
27. júl 2013

@huncut mám ho...mm mi vravi "ale ved si este nebola" a ja ze fakt...a sup ho na wc...uz mam vzorku a cakam kym pride mm domov s testom 🙂

huncut
27. júl 2013

@lucinkab to je super, potom daj vedieť výsledok...držím palce

lucinkab
autor
27. júl 2013

@huncut mám strach ale radsej nedufam 😉 aj ked sa to robi tazko a skoda ze nie sme dve natesene a zvedave ☹

huncut
27. júl 2013

@lucinkab ale podľa mňa u teba je to jasnéééééé

lucinkab
autor
27. júl 2013

@huncut uvidime

huncut
27. júl 2013

@lucinkab ešte nemáš testík?