Stop ovulačným testom
Rozhodla som sa vytvoriť diskusiu na hore uvedenú tému, lebo už ma nebaví investovať do OVU a TEHU testov, ktore maju cloveku pomocť, ale skôr ženu deprimujú a psychicky zaťažujú či blokujú 😎 . Nemyslíte? 😀 😀 Som mesiac bez ovu testov a HCG testovat budem len v prípade 5dňového meškania MS. 😅 😀 A vy ste na tom ako? 😝
ahojte, konečne došla MS, spinila som celý týždeň, už mi to liezlo pekne na nervy...
@lucinkab to je s mužom také zlé? 😕
@mariankamk @huncut nebolo to zlé ale včera ma sklamal a ubližil mi...na celej čiare to pos*al....snad to bábatko veru ešte na istý čas počka...kým sa to neurovná ☹ lebo su veci s ktorymi sa zit nedaa.... ale nebojte chvalabohu ma nepodviedol...tyka sa to inej oblasti ☹ no o nic lepsej ☹ dnes sa to asi nevybavi kedze ide von s byv. kolegami tak uvidime snad zajtra ☹ po práci dalo by sa aj vecer ale sa stavim ze ZAS pride na mol ☹
@lucinkab fúha moja, no to ma mrzí že máte problém... niekedy treba veci riešiť s chladnou hlavou, ved uvidíš že ako sa bude ďalej správať... hádam ti neublížil nejako fyzicky? no ja si myslím, že tvoje bábo je už v brušku...ja som dnes mala tiež mizerný deň, som si porevala, pokričala sama pre seba, proste som nervozna, neviem načom som, bola som rozhodnutá zajtra kúpiť test a testnúť ale kedže zajtra cestujeme na celý deň tak som si to rozmyslela, nechám to na osud, nech sa stane čo má...bud príde ms alebo nepríde
@lucinkab suhlasim s huncut, treba riesit veci s chladnou hlavou a podla mna, vsetko si poriadne vydiskutovat...vzajomna komunikacia je velmi dolezita a v mnohych vztahoch chyba.. nech sa stalo cokolvek, verim, ze sa to vyriesi... a hlavne nebud smutna.. ziaden chlap nestoji za to, aby sa kvoli nemu zena trapila, hoci aj vlastny manzel ☹
@lucinkab no super sa ti drží teplota a tu je môj http://www.fertilityfriend.com/home/3fd9c4

@huncut u mna uz nie....nejako by som bola radsej keby to nevyslo.... ☹ idem do práce a ked budem mat cas poslem ti ip preco
🙂 pa