Styk každý druhý deň .Komu sa tak podarilo splodiť dieťa?
Ahoj dievčatá... Mam nepr. MS a neviem kedy mam plodne dní.. Chceme s priateľom bábätko... Takže ako mi skončila MS tak mame styk každý druhý deň. Raz to bolo aj dva dni za sebou.... Myslíte že by sa mohlo teraz zadariť? Dúfam že napíšete len samé pozitíva.. Ďakujeem 🙂
@aalzbetkaa veľmi individuálne to je.. My sme jeden mesiac mali styk každý deň, pripadne každé 2 dni a nič. Potom iny mesiac sme mali styk naplno len 2x v rozmedzí 5 dní a mame z toho syna.. Proste sme trafili ovuláciu 😂
@aalzbetkaa potom daj vedieť ako si dopadla a veľa šťastia pri snažilkovaní
@aalzbetkaa odporúča sa mať sex 2 dni pred ovulaciou a potom každý deň čítala som to v poradni.Vajicko má životnosť 12-24 hodín spermia prežije s počká dlhsie
Nam to takto vyslo tiez sme isli tento rezim... 😂
Pozri ak mas pravidelny cyklus trvajuci skoro rovnako, to jest napr.28 dni....prvych 5 dni mas menzes potom mozes zacat skusat a skusaj aj dva tyzdne...plodne obdobie zbadas aj tak,ze sa ti objavi plodny hlien....a ten podporuje zivotaschopnost spermii...a v nom spermie preziju aj 5 dni...takze ak mas plodne obdobie tak otehotnies...teda mala by si...ale hlavne to neber smrtelne vazne...proste uzivajte si to naplno a je😆😉
@derdia práveže nemám pravidelnu ms.. Jeden mesiac 32 dní... potom 40... Tak preto chceme skúsiť takto. 🙂
@margaretkava podarilo sa Vam že ste každý druhý deň? 🙂 A kedy sa podarilo, hneď na prvý cyklus ci 🙂
@aalzbetkaa az po pol roku aj viac... ale posledne 2 mesiace sme drzali obdenku😉🤔

@1danik1 tak my sme mali problem, manzel mal uz si presne nepamatam ale nieco s asthenooligospermiou, povedali ze prirodzene pri takom spermiograme nemame sancu, a az potom som chodila na folikulometriu a gynekologicka mi povedala ze najlepsie mat sex pocas ovulacie co najviackrat za den....a tak to napokon vyslo po 4 rokoch snazenia...